escimo Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Zapytałem wcześniej w innym temacie ale przeszło bez echa... "Opiszcie jak pracujecie papierem na DA. Dziękuję." I jeszcze pytania na szybko: jakie najlepsze proporcje na qd z onr'a? Do naturali czy do sztuczniaków? Dziękuje, pozdrawiam Dopisuje się do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 4 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ile proszku rm760 wsypac na 2 litry wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 krd, z dawkowania producenta wynika ze 1/4 miarki. Jedna miarka jest na 8l, pół miarki na 4l więc 1/4 miarki na 2l. Ale ze mnie żaden matematyk, więc spróbuj sam policzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 witam mam pytanie czy ktoś stosował wosk na mokro sonaxa ? czy jest to cos warte czy szkoda inwestycji / ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Świeżo polakierowany samochód w kolorze BMW Black Sapphire. Przez pierwsze dwa miesiące aż do porządnego utwardzenia się lakieru mam zamiar używać tylko politury: Black Hole Poorboy's. I potem zafundować jakiś dobry wosk, który uwydatni całe piękno tego koloru. Jaki wosk był by najlepszy w przedziale 150 - 200 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 witam mam pytanie czy ktoś stosował wosk na mokro sonaxa ? czy jest to cos warte czy szkoda inwestycji / ? Ja go stosowałem, w ramach odswiezania Colli w trakcie zimy. Ogolnie calkiem spoko wspomagal kropelkowanie i odpychanie wody, ale szybko zasycha utrudniajac potem docieranie. Ogolnie jako QD moze byc, ale sa lepsze, np. PB QW+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ile przerwy zrobic pomiedzy nakladaniem 1 a 2 warstwy FK 1000p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kończąc auto możesz zaczynać od nowa z 2 warstwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ile przerwy zrobic pomiedzy nakladaniem 1 a 2 warstwy FK 1000p? Ja czekam conajmniej 10h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 TADEK14, zauważyłeś różnicę w trwałości w takim sposobie aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 TADEK14, zauważyłeś różnicę w trwałości w takim sposobie aplikacji? Nie sprawdzałem różnic w trwałości lecz przy najbliższej okazji sprawdze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Bo są dwie szkoły, aplikacja jedna po drugiej, lub przerwa 5-10 godz. jak robiłeś. To tez zależy jak się chce/ma czas to można w garażu poczekać, to nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 4 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 krd, z dawkowania producenta wynika ze 1/4 miarki. Jedna miarka jest na 8l, pół miarki na 4l więc 1/4 miarki na 2l. Ale ze mnie żaden matematyk, więc spróbuj sam policzyć A w gramach? Bo miarki nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 krd, z dawkowania producenta wynika ze 1/4 miarki. Jedna miarka jest na 8l, pół miarki na 4l więc 1/4 miarki na 2l. Ale ze mnie żaden matematyk, więc spróbuj sam policzyć A w gramach? Bo miarki nie mam. Jeżeli to pomoże to producent zaleca 1tabletkę na 4litry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 krd, jedna miarka ma + - 100g. Czyli koło 25g na 2l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu70 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ale to nie do auta z opisu wynika do Car Audio mam już 2 lata i zero problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja nie potrzebuję do auta, o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Koledzy,chwilowo brak SAS Nielsen,co moge podobnego kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Koledzy,chwilowo brak SAS Nielsen,co moge podobnego kupic? Dionysus Trim Glitz ... w giełdzie Geno miał na sprzedaż w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszekR100 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Coś dobrego do uszczelek na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Coś dobrego do uszczelek na zime 1z einszett gummi pflege i będziesz pan zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszekR100 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Jaka konsystencja tego cuda ? Mozna gdzies na forum o tym poczytać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 opcja szukaj u Ciebie nie działa? 10 sekund: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=604 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszekR100 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Już działa... ok czytam.. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Zdecydowałem się jednak na polerke mechaniczną Menzerna Fast Gloss FG 500 + futro lub biała gąbka Menzerna Super Finish SF 4000 + żółta gąbka Jaką wybrać glinkę ? Taka kombinacja padów bezie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi