cptolgierd Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 DJ LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 DJ LP wersja lite moze byc czy ta zwykla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dominik_Płock, jest zarąbisty. Poślizg mega no i ten zapach. Na bezdotyku wszystkie laski Twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ma ktoś dojście do mat Dynamat ? Potrzebuję minimalną ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jaki najlepszy cleaner (bez substancji sciernych)do Collinite 476 i fk 1000,Czy wystarczy sama IPA? Cleaner R222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 wersja lite moze byc czy ta zwykla? Zwykła jest lekko ścierna, Lite nie. Zależy co chcesz osiągnąć. Jedna i druga dobrze przygotuje lakier pod wosk czy sealant. EDIT: BTW, sama IPA też powinna starczyć od biedy, ale cleaner jednak skuteczniejszy pod wosk, zawsze coś tam wypełni i poprawi wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Lite jest lekko ścierna, zwykła nie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Lite jest lekko ścierna, zwykła nie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd... Oczywiście na odwrót, zamieszałem się przy pisaniu posta - post poprawiony damianTDCi, mam nadzieję, ze nie dodasz mnie "do ignorowanych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Czym usunąć klej z lakieru ? tzn. rozmazany super glu . Pozdro Ja kupiłem w Praktikerze, cena około 15 zł, zmyl super glue z plastikowego grilla w Peugeocie. Zostawia sie to na kilka godzin (najlepiej cala noc) i potem papierowym recznikiem wyciera. Jezeli nie wyżarł plastiku, na lakier pewnie tez nie zaszkodzi. Przy wiekszej ilosci kleju trzeba zrobic 2-3 podejscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Panowie, czym to tak na szybkości ogarnąć pleksowatą szybką szybke w chopperze ? UC, FC+ czy może Menzerna3000 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Panowie, czym to tak na szybkości ogarnąć pleksowatą szybką szybke w chopperze ?UC, FC+ czy może Menzerna3000 ? Zależy co chcesz zrobić z nią: doczyścić czy usunąć rysy? jeśli to poliwęglan i chcesz usunąć rysy to polecam wątek: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Panowie... Mam samochód do polerowania. Jest na nim kilka swirli i większych rysek. Nie musi być to korekta 100% co polecacie ? ojciec mówi, że może to zrobić papierami 1500/2000 i pastą g3 na polerce (jest lakiernikiem), a ja myślałem, że Ultimate compound + tri color. Co będzie lepsze dla lakieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dla lakieru lepszy będzie UC+tri color niż darcie papierkami - zwłaszcza jak piszesz że lakier nie ma wielu defektów, swirle usuniesz. Po G3 to Ci raczej tylko mikro rysek przybędzie byś musiał to później wyprowadzić finishem i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 to co bym potem musiał jeszcze zrobić ? jakie pady użyć i jaki finish ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Finishowej pasty na finishowym padzie, poszukaj po forum, jest tutaj wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Czy w ktoryms z marketow ktos widzial skrobaczki Murska w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Powiedzcie mi jeszcze czym usunąć zaschnięte kropki po paście G3 ? Mam tego troche na drzwiach i masce bo był polerowany po malowaniu boku. Myślę, że Ultimate Compound da radę ale jest jeszcze jakaś inna opcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Glinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaslu Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 geno ponoć bardzo dobre są też maty gms dostepne na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu70 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 geno ponoć bardzo dobre są też maty gms dostepne na allegro ja mam zrobione matami z tej firmy i jestem zadowolony http://www.paneleakustyczne.pl/panele/i ... iczne,-wygłuszenia- CAR-AUDIO-nowość!-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ale to nie do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEFANO Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zapytałem wcześniej w innym temacie ale przeszło bez echa... "Opiszcie jak pracujecie papierem na DA. Dziękuję." I jeszcze pytania na szybko: jakie najlepsze proporcje na qd z onr'a? Do naturali czy do sztuczniaków? Dziękuje, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb29 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Czym usunąć klej z lakieru ? tzn. rozmazany super glu . Pozdro Obrazek Ja kupiłem w Praktikerze, cena około 15 zł, zmyl super glue z plastikowego grilla w Peugeocie. Zostawia sie to na kilka godzin (najlepiej cala noc) i potem papierowym recznikiem wyciera. Jezeli nie wyżarł plastiku, na lakier pewnie tez nie zaszkodzi. Przy wiekszej ilosci kleju trzeba zrobic 2-3 podejscia. Dzięki za info. sprawdzę, tzn. pozostał tylko ślad, klej zszedł po glince. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 geno, może tu coś dla siebie znajdziesz: http://www.sklep.audiobas.pl/pl/c/Materialy-Tlumiace/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi