Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, szybka piłka: po jakim czasie można nakładać następną warstwę GTehniq G3(G5)? Ile warstw? Trzy?

Ja na boczne kładłem jedną warstwę, na przód G1

Do polerowania używaj mikrofibry bo papierem(zalecenie z opakowania) nigdy nie spolerujesz

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Po glinkowaniu muszę umyć auto jak chcę je woskować czy wystarczy IPA przelecieć? Wydaje mi się, że usunie smugi z glinki i bez problemu położę na to wosk, ale lepiej zapytać :).

Opublikowano

IPA z wodą destylowaną w jakich proporcjach mieszać? Cleaner mi się niestety skończył i została tylko IPA :(, a auto jakoś musi wyglądać, przynajmniej przejściowo na święto dopóki nie kupie cleanera.

• Moderator
Opublikowano

snap, ja z #16 miałem kiepskie doświadczenia :( , mnie się trafił wosk o konsystencji masła (kilku forumowiczów z tego co wiem mieli podobny egzemplarz) i praca z nim zupełnie mi nie podchodziła :/

Opublikowano

Gajek, w tytule aukcji nawet piszę "VIKAN 521552 - SZCZOTKA DO ŚNIEGU"

czyli wygląda na to, że do śniegu ;)

koledzy byli szybsi ;)

Opublikowano
Jak mi zostało ok pół zbiornika letniego płynu do spryskiwaczy to lepiej dolać koncentratu czy IPY??

Jeszcze możesz używać letniego. Mrozów chwilowo ma nie być.

A jak zapowiedzą że będą to proponuję koncentrat. ;)

Opublikowano

wydaje mi się, że IzoPropAnol zrobi robotę ale efekt po koncentracie będzie przyjemniejszy dla nosa kierowcy :)

hmm... chociaż po zmiksowaniu dwóch różnych nut zapachowych może być przeróżnie :o

Opublikowano

To kolejne pytanie z serii banalnych... ;) Woskuje element -> polerka -> nastepny element czy najpierw wosk na cale auto a pozniej polerka calosci?

Opublikowano

Chętnie bym to wszystko poczytał na forum jest taki ruch, że nie nadążam ogarnąć wszystkiego. Wyszukiwarka też daje tyle wyników, że żeby wszystko przeczytać to tydzień przed kompem trzeba siedziec :)

Opublikowano

Wiem wiem ze caly czas nowe rzeczy ale chciałoby się od razu zrobić wszystko zgodnie ze sztuka a nie zawsze wiedza na wszystko pozwala :) Będę czytał i robił próby w takim razie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.