rickson Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Panowie, szybka piłka: po jakim czasie można nakładać następną warstwę GTehniq G3(G5)? Ile warstw? Trzy? Ja na boczne kładłem jedną warstwę, na przód G1 Do polerowania używaj mikrofibry bo papierem(zalecenie z opakowania) nigdy nie spolerujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Epoce Tec One 1L To jest bez sensu,bierz 2l 1,5l robocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafops Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Po glinkowaniu muszę umyć auto jak chcę je woskować czy wystarczy IPA przelecieć? Wydaje mi się, że usunie smugi z glinki i bez problemu położę na to wosk, ale lepiej zapytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 masa140, epoca, marolex, gloria (ze zbiornikiem z kwazara 2l) nie ważne... Byle zbiornik 2l !! nie rób tego błedu co ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 umyc i cleaner - na to wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafops Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 IPA z wodą destylowaną w jakich proporcjach mieszać? Cleaner mi się niestety skończył i została tylko IPA , a auto jakoś musi wyglądać, przynajmniej przejściowo na święto dopóki nie kupie cleanera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Kafops, kolego było o tym milion razy!!! 1:1! opcja "szukaj" nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafops Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nawet o tym nie pomyślałem, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 snap, ja z #16 miałem kiepskie doświadczenia , mnie się trafił wosk o konsystencji masła (kilku forumowiczów z tego co wiem mieli podobny egzemplarz) i praca z nim zupełnie mi nie podchodziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Cleaner mi się niestety skończył i została tylko IPA Rozumiem że według Ciebie IPA to cliner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmtOm Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Eryczek, oryginał czy przetopiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 tOmtOm, pucha była oryginalna z UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jak mi zostało ok pół zbiornika letniego płynu do spryskiwaczy to lepiej dolać koncentratu czy IPY?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 http://allegro.pl/vikan-521552-szczotka ... 88080.html czy to jest na pewno szczotka do śniegu? Nie wiem jak wygląda, a nie chcę kupić złej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 http://allegro.pl/vikan-521552-szczotka-do-sniegu-wysylka-gratis-i2753188080.html czy to jest na pewno szczotka do śniegu? Nie wiem jak wygląda, a nie chcę kupić złej. tak, to ta ale jak chcesz mieć pewność zakupu to : http://showcarshine.pl/1377-vikan-szczo ... niegu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Gajek, ja wlasnie tej uzywam do odsniezania i spisuje sie bardzo dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Gajek, w tytule aukcji nawet piszę "VIKAN 521552 - SZCZOTKA DO ŚNIEGU" czyli wygląda na to, że do śniegu koledzy byli szybsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jak mi zostało ok pół zbiornika letniego płynu do spryskiwaczy to lepiej dolać koncentratu czy IPY?? Jeszcze możesz używać letniego. Mrozów chwilowo ma nie być. A jak zapowiedzą że będą to proponuję koncentrat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 wydaje mi się, że IzoPropAnol zrobi robotę ale efekt po koncentracie będzie przyjemniejszy dla nosa kierowcy hmm... chociaż po zmiksowaniu dwóch różnych nut zapachowych może być przeróżnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To kolejne pytanie z serii banalnych... Woskuje element -> polerka -> nastepny element czy najpierw wosk na cale auto a pozniej polerka calosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Magnes, to zależy czym woskujesz ,poczytaj forum sobie dokładnie kolego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Chętnie bym to wszystko poczytał na forum jest taki ruch, że nie nadążam ogarnąć wszystkiego. Wyszukiwarka też daje tyle wyników, że żeby wszystko przeczytać to tydzień przed kompem trzeba siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to tydzień przed kompem trzeba siedziec tylko tydzień stary ja już grubo ponad dwa lata siedzę i wciąż coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wiem wiem ze caly czas nowe rzeczy ale chciałoby się od razu zrobić wszystko zgodnie ze sztuka a nie zawsze wiedza na wszystko pozwala Będę czytał i robił próby w takim razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkii Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Do alusków Tenzi Alux czy Tenzi En-Jee?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi