Chabsu Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 pytam sie powaznie, moglem dodac ze w nieogrzewanym garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Chabsu, możesz ale unikaj minusowych temperatur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Czyli wysyłkę,szczególnie zza wielkiej wody,lepiej odpuścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 pytam sie powaznie, moglem dodac ze w nieogrzewanym garazu a ja poważnie odpowiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja właśnie czekam na wosk i HDC zza wielkiej wody, myślę że dobrze zapakowana w styropian i watę lub wełnę mineralną nie przemarznie wosk.Paczka też zależy czym wysłana bo może być lotnicza i statkiem ale na żadnym z tych pokładów nie panuje temperatura ujemna.Myślę że większe ryzyko jak będzie paczka wędrować na pace już po naszym kraju przy temperaturze ujemnej niż w drodze zza wielkiej wody.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 witam wszystkich Mam pytanie odnosnie aplikacji colli 446. Jak wiadomo, obecnie temperatury są już niskie. Zakupiłem cleaner r222, glinke mam i tutaj mam pytanie. Wiadomo, że colli należy nakładac w temp co najmniej 15 stopni. Do tego dogrzeję sobie garaż. Czy glinka i cleaner może być kładziony przy 10albo mniej stopniach? czy to nie ma znaczenia? Planuję to zrobić pod koniec tygodnia, bo ma być cieplej, ale już chciałbym mieć zaplanowane wszystko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 mc007, Czy Glinka i cleaner może być kładziony przy 10albo mniej stopniach? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Cleaner moze Cie sie troche trudniej wypracowywac,ale mozesz smiało działac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 mc007, niech Ci tylko ręce nie zmarzną Colli 446 476s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Zna ktoś wagę pełnego Duragloss 921 (w buteleczce 650ml.) albo chociaż wagę samej buteleczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 745g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 745g Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Macie jakiś sprawdzony sposób na zamaskowanie drobnych rys na szybie bocznej ? Z tlenkiem ceru pewnie powalczę na wiosnę ale teraz mnie to denerwuje i chciałbym chociaż delikatnie to zamaskować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Checio, folia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 30 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Swoop, wręcz przeciwnie, rysy na ciemniejszym tle będa uwidocznione, przerabiałem to przy swoim przyciemnianiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rev Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Mam brudny fotel pasażera w leonie ( wylany energy drink) jakim sposobem oraz jakim środkiem to usunąć ? Na chwilę obecną nie mam dostępu do odkurzacza piorącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 rev, Ten energy drink to ma jakieś kolor ? bo jak tak to już tego nie usuniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rev Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tak, jest tak jakby blado żółta plama Jakoś musi zejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Swoop, rysy są od zewnątrz więc tak jak Evo pisze pewnie jeszcze bardziej będzie to widoczne Evo, - zniwelowałeś to jakoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 30 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Nie bawiłem się jeszcze, na wiosnę się tym zainteresuje jak będe polerował tylna szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Wie ktoś o jakimś lajtowym bezdotyku w Warszawie ( Bemowo, Wola, Bielany ), gdzie nie czepiaja się własnych zabawek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ja mam taki obok siebie, ale to z bemowa jest 25km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 30 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 piotr13, Na Górczewskiej, przy zjeździe na S8 jest bezdotyk, wygląda na to że bezobsługowy więc chyba nie będą robić problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 piotr13, jeżeli chodzi o samo mycie (pre wash, mycie zasadnicze etc) to ja jeżdżę na bp na bemowie (tylko z rana albo późniejszym wieczorem, wiadomo...) Natomiast ostatnio zauważyłem, że przy kochanowskiego, tam gdzie jest salon opla powstała myjnia bezdotykowa, nie wiem jeszcze czy już jest otwarta, jak wygląda sprawa z wjazdem (szlaban ) z własnymi zabawkami ale planuję rozejrzeć się za tym w najbliższym czasie , jeżeli już się czegoś dowiem, dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 polecam ul polczyńska przy wulkanizacji 24H . Nikt sie nie czepia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi