Swoop Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Panowie mam pytanie, mam takie 4 białe kropeczki na masce w wielkości ziarka piasku widać to tylko po wypastowaniu czy dam radę rozetrzeć w to miejsce lakier i zamaskować przy pomocy meguiars ultimate compound? Powstało to prawdopodobnie przez spadające żołędzie. ciężko powiedzieć bez zdjęć, ale jeśli to odprysk do podkładu, to zamalować zaprawką i spolerować i nie będzie znaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson-8p. Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Siemanko jaki QD po Colli: Sonus,Duragloss cz moze CG pro. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Siemankojaki QD po Colli: Sonus,Duragloss cz moze CG pro. ? taki: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 96&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ja bym obstawał za DG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson-8p. Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Swoop czytalem ten watek i jednoznaczej odp. nie ma,a zamawiam pare rzeczy i nie wiem co.... wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Wybierz QD od FK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Tomson, ale tutaj też nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi Nikt Ci takiej nie da, każdy będzie mieć swój typ, nie zawsze ten sam... Ja używam akurat FK425 i jestem mega, naprawde mega zadowolony, ale to wiadomo - co kto lubi, kto czego oczekuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Swoop dzięki za odpowiedź, postaram się zrobić fotkę, a ile może wziąć lakiernik za taką robotę lakiernik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson-8p. Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Tomson, ale tutaj też nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi Nikt Ci takiej nie da, każdy będzie mieć swój typ, nie zawsze ten sam... Ja używam akurat FK425 i jestem mega, naprawde mega zadowolony, ale to wiadomo - co kto lubi, kto czego oczekuje... a no wlasnie ehh ten FK widze ,ze w dobrej cenie i ilosciowo super tylko ,ze MX aktualnie go nie posiada.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 ahh odwrócona osmoza itp. moje marzenie wodne odkąd podpiąłem wodę z RO pod Karchera, zapomniałem co to QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 odkąd podpiąłem wodę z RO Możesz napisać trochę więcej szczegółów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 SzaKal, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... za&start=0 Mam system odwróconej osmozy i tej wody używam do mycia, co oznacza, że po umyciu nie mam water spotów. Muszę jeszcze kupić beczkę 120l aby mieć dostatecznie dużo wody aby móc spokojnie umyć i opłukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Swoop dzięki za odpowiedź, postaram się zrobić fotkę, a ile może wziąć lakiernik za taką robotę lakiernik ? nie wiem czy lakiernik będzie się bawił w zaprawki, no chyba, że taki się znajdzie. Malowanie całego elementu to ok 300 zł (lakier zaprawkowy ok 30 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 SzaKal, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... za&start=0 Mam system odwróconej osmozy i tej wody używam do mycia, co oznacza, że po umyciu nie mam water spotów. Muszę jeszcze kupić beczkę 120l aby mieć dostatecznie dużo wody aby móc spokojnie umyć i opłukać. A jaki koszt takiej osmozy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 TADEK14, dokładnie Ci teraz nie powiem ale pewnie ok. 5k zł wszystko zależy od tego, jak duża ma być wydajność oraz od stopnia zautomatyzowania. U mnie jest pełna automatyka, dokładnie ta z pierwszego zdjęcia: http://filtrowaniewody.pl/page.php?id=23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhexen Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 http://moto.allegro.pl/glinka-do-lakier ... 03864.html jest coś warta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 arhexen, toż przecież aukcja Excede - jednego z partnera forum, a glinka jakoś ostatnio nie zbiera pochlebnych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 tak, było o niej 1000 razy na forum, użyj szukajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comte Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Dwa szybkie z rana: 1. Jaka jest różnica między tymi dwoma cleanerami? DODO JUICE LIME PRIMIE a DODO JUICE SUPERNATURAL MICRO PRIME CLEANER 2. Jakaś godna polecenia (dla laika, żeby niczego nie porysował glinka, do delikatnego, włoskiego lakieru? (raczej tańsza niż droższa). ValetPro będzie ok? BONUSOWE pytanie - czy kolor glinki ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 A powiedzcie jaka jest różnica pomiędzy tą a jaką lepszą? Ja kupiłem tą jako pierwszą w zyciu glinke i nie wiem co straciłem nie dokładając paru złotych więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Comte, 2. Jakaś godna polecenia (dla laika, żeby niczego nie porysował Glinka, do delikatnego, włoskiego lakieru? (raczej tańsza niż droższa). ValetPro będzie ok? Będzie ok, o ile wszystko będziesz robić tak jak trzeba. Chociaż ja tam wolę glinki BH. BONUSOWE pytanie - czy kolor glinki ma znaczenie? Z tego co wiem, nie ma żadnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 czy kolor glinki ma znaczenie? Znaczenie ma w jaki sposób czyści lakier. Powinno być to zaznaczone w opisie każdej glinki. Do miękkiego użyj raczej wersję SOFT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comte Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 http://www.shiningcar.pl/pl/p/ValetPRO- ... y-Bar-/259 No to zgodnie z opisem ta nadaje się dla mnie idealnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogunwawa Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Czy Zamol Glazur pachnie i wygląda tak samo jak Pete's 53'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi