Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam pytanie, mam takie 4 białe kropeczki na masce w wielkości ziarka piasku widać to tylko po wypastowaniu czy dam radę rozetrzeć w to miejsce lakier i zamaskować przy pomocy meguiars ultimate compound? Powstało to prawdopodobnie przez spadające żołędzie.

ciężko powiedzieć bez zdjęć, ale jeśli to odprysk do podkładu, to zamalować zaprawką i spolerować i nie będzie znaku

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Tomson, ale tutaj też nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi ;) Nikt Ci takiej nie da, każdy będzie mieć swój typ, nie zawsze ten sam... ;) Ja używam akurat FK425 i jestem mega, naprawde mega zadowolony, ale to wiadomo - co kto lubi, kto czego oczekuje...

Opublikowano
Tomson, ale tutaj też nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi ;) Nikt Ci takiej nie da, każdy będzie mieć swój typ, nie zawsze ten sam... ;) Ja używam akurat FK425 i jestem mega, naprawde mega zadowolony, ale to wiadomo - co kto lubi, kto czego oczekuje...

a no wlasnie ehh :/

ten FK widze ,ze w dobrej cenie i ilosciowo super tylko ,ze MX aktualnie go nie posiada.... :thumbdown:

Opublikowano
Swoop dzięki za odpowiedź, postaram się zrobić fotkę, a ile może wziąć lakiernik za taką robotę lakiernik ?

nie wiem czy lakiernik będzie się bawił w zaprawki, no chyba, że taki się znajdzie. Malowanie całego elementu to ok 300 zł (lakier zaprawkowy ok 30 zł)

Opublikowano

Dwa szybkie z rana:

1.

Jaka jest różnica między tymi dwoma cleanerami?

DODO JUICE LIME PRIMIE

a

DODO JUICE SUPERNATURAL MICRO PRIME CLEANER

2.

Jakaś godna polecenia (dla laika, żeby niczego nie porysował:) glinka, do delikatnego, włoskiego lakieru? (raczej tańsza niż droższa). ValetPro będzie ok?

BONUSOWE pytanie - czy kolor glinki ma znaczenie?

Opublikowano

A powiedzcie jaka jest różnica pomiędzy tą a jaką lepszą? Ja kupiłem tą jako pierwszą w zyciu glinke i nie wiem co straciłem nie dokładając paru złotych więcej.

Opublikowano

Comte,

2.

Jakaś godna polecenia (dla laika, żeby niczego nie porysował:) Glinka, do delikatnego, włoskiego lakieru? (raczej tańsza niż droższa). ValetPro będzie ok?

Będzie ok, o ile wszystko będziesz robić tak jak trzeba. Chociaż ja tam wolę glinki BH.

BONUSOWE pytanie - czy kolor glinki ma znaczenie?

Z tego co wiem, nie ma żadnego. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.