Monia Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Fibry zmieniałam kilka razy, niestety nie pomogło. Być może to faktycznie wina temp... ps. Dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Panowie, do zamszu tylko SV czy Colourlock ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 AF Tripple, na którym padzie lepiej kłaść: Do wyboru mam (wszystkie czarne): - 3M - Urban Honey - Monello - APP (nie mylić z ABW). I czym lepiej kłaść DA czy rotacja? Drugie pytanie. Jaka jest różnica między czarnym 3M a niebieskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 witam mam pytanie co dają maty wygłuszające na podłodze ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 witam mam pytanie co dają maty wygłuszające na podłodze ? ? Wygłuszają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Wygłuszają? to chyba było podchwytliwe pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 to chyba było podchwytliwe pytanie Dociążają auto też Każde maty swoje ważą i z tego co ja pamiętam to nie należą do lekkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 no dobra ... ale czy jest radykalna zmiana w komforcie dźwiękowym po założeniu mat filcowych ? czy jest sens inwestować w to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 ale czy jest radykalna zmiana w komforcie dźwiękowym po założeniu mat filcowych ? zmiana jest po założeniu choćby mat dekarskich, jest po prostu ciszej. Im lepsze maty tym lżejsze i lepsze wygłuszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabsu Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 lepsza tasma dekarska niz twarde maty z bolla, tak przynajmniej slyszalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Także słyszałem, że taśma dekarska daje super efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 jak/czym usunąć zaschnięty cement/beton z karoserii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 kukis, kojarzy mi się, że Yukon miał podobny problem i poradził sobie octem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Czy to dobra kolejność działań? Piana Płukanie Suszenie Tar remover Płukanie Suszenie Ironx Płukanie Mycie zasadnicze (dwa wiadra) Glinka Mycie Suszenie Oklejanie Korekta IPA (inspekcja) Mycie Cleaner Wosk Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 18 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Czy to dobra kolejność działań?Piana Płukanie Suszenie Na pewno nie wycieralbym brudnego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Na początku tar remover na suchy lakier i ironX , później myjesz na dwa wiadra i teraz dopiero suszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Pisząc osuszanie w tym przypadku, miałem na myśli odczekanie aż woda po płukaniu piany przeschnie żeby iron i tar nie spłynął. Przepraszam za niedokładne określenie. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom87 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Panowie takie pytanie... felga 7JX17 obecnie mam opony letnie w rozmiarze 225/45/17 (katologowo), jakie opony na zime podejdą poza tym rozmiarem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 tom87, http://www.v10.pl/narzedzia/Kalkulator, ... n,204.html wejdź i możesz dobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 instrukcja obsługi co mowi? tam masz napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Napisz jeszcze jakie auto, może akurat znajdzie się tu właściciel auta takiego jak Twój co będzie w stanie precyzyjniej odpowiedzieć na pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 warto narzucić meguiars deep crystal polish przed zimą? i na to dwie warstwy finish kare 1000 Czy lepiej sam wosk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Sam sealant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom87 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 tom87, http://www.v10.pl/narzedzia/Kalkulator, ... n,204.html wejdź i możesz dobrać Dzieki, tego szukalem Samochód to renault laguna II ph II. Interesuje mnie tylko czy takie same gumy ida na zime jak na lato czy daje sie wezsza/szersza opone. A instrukcja podaje jeden rozmiar- lato 225/45/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ja bym jednak obstawiał za węższymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi