piano Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ok, rozumiem. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 koledzy, mam problem, oponki potraktowane APC, nastepnie IPA 1:1 a na to car pro perl 1:2, po 2 tygodniach jazdy w deszczu, okolo 100km obony staly sie szare.. Perl nakladany pedzelkiem Czy to normalne? Prosze o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 lukas10313, w jakim celu użyłeś IPA na opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 w celu ewentualnego odtluszczenia, nie przypuszczalem ze moze miec to negatywny wplyw na Perla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Z ciekawostek dzisiaj jak nakładałem coli , tam gdzie użyłem tylko IPA ( aplikator niebieski Zymolla) strasznie mi elektryzował lakier, Tam gdzie był Dodo LPL nic takiego się nie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Z ciekawostek dzisiaj jak nakładałem coli , tam gdzie użyłem tylko IPA ( aplikator niebieski Zymolla) strasznie mi elektryzował lakier, Tam gdzie był Dodo LPL nic takiego się nie działo. dodo, potem IPA czy odwrotnie ja zrobilem przejazd dodo a pozniej ipa i na to coli 845 i QD DG 921na zime, zobaczymy jak zda egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Mi tez aplikator elektryzowal jak nakładałem FK 1000P . Przed woskiem przecierałem IPĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Gdzie w Katowicach kupie IPA? bo widze ze w MrCleaner nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 dzisiaj zamówisz w necie i na wtorek będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 W srode robie korekte i wole odebrac osobiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 barteq161, W Katowicach niewiem ,ale wiem że Adam z Siemianowic Śląskich miał duże ilość na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Bo w Częstochowie to chyba nigdzie nie znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 mam pytanko, czy UC megsa dam rade zrobic dobra korekte na srebrnym lakierze seata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 barteq161, Patrzyłeś w komputerowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 maja tylko propyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 barteq161, Wejdź na allegro, wpisz IPA daj na województwo Śląskie, trochę tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 SzaKal, Dzięki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 W ramach testów własnych mam zamiar położyć na auto zestaw Cherry Glaze + wosk PB RED, a na niektóre elementy tylko wosk. Czy benzyna ekstrakcyjna zamiast IPA nada się do odtłuszczenia powierzchni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ja IPA kupowalem na kochanowskiego w katowicach w komputerowym tyle ze pierw trzeba przelew zrobic na ich konto a potem mozna odebrac osobiscie na allegro ich znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 drukarnie korzystają z IPA też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_k Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 mam pytanko, czy UC megsa dam rade zrobic dobra korekte na srebrnym lakierze seata? nie, prowizorkana sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 W jakich proporcjach rozrobić naftę aby wyczyścić dolne części ze smoły itd auto przed glinkowaniem? I w jakich proporcjach rozrobić IPE aby przelecieć auto przed nałożeniem colli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 W jakich proporcjach rozrobić naftę z czym Ty chcesz naftę rozcieńczać Jeśli kupiłeś coś co się nazywa IPA to tego nie rozcieńczasz, rozcieńczać możesz alkohol izopropylenowy 1:1 z wodą...ale kurcze...ileż razy to już było pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 rustin, Przed nałożeniem colli przeleć samochód cleanerem i dopiero wtedy jak chcesz kłaść na tępy lakier to IPA 1:1 Czemu nie kupisz np snb sanesolv na smołę tylko będziesz się z naftą bawił i wtedy psik psik sanesolv na cały samochód, czekasz przynajmniej 10minut, spłukujesz, myjesz i dopiero glinka, która zbiera jakieś tam osady a nie zapycha się smołą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 IPA 1:1 młody weź no nie pisz farmazonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi