yukon Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 minetoo chyba sobie żartujesz z tym tempo? każde auto przed korektą traktuję mieszanką tej piany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 yukon, ja również przed korektą stosuje mocną chemię ale zaproponowałem takie rozwiązanie które nie zeżre wszystkiego z lakieru bo sam pisałeś że dopiero co po polerce a więc i pewnie zabezpieczone...pozostała by praca z samą maską a tak trzeba całość lecieć ale jak tam chcesz nie znam się pewnie za krótko to robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 pamiętaj! nie istnieje Tempo, Plak itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 yukon, tak zauważyłem że w tym miejscu takie produkty są piętnowane jako amatorskie ale skoro przez ponad 10 lat w moich rękach w pewnych określonych sytuacjach jak ta coś amatorskiego i prostego się sprawdzało to uznaje że jest godne polecenia....sorry powodzenia z kamieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dla mnie kiedyś też nie istniało nic poza Tempo. Ostanie dwa pudełka schowałem głęboko w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 yukon, stary zaraz zrobimy dyskusje o tym...nie mówie że używam namiętnie to środek doraźny jedną tubkę mam na pół roku chyba a aut przewalam naprawdę sporo... Chesz czegoś pro? Atakuj machę Ultrafiną i masz po 10 minutach problem rozwiązany bez zmywania wszystkiego tenzim...Zaraz ktoś powie że Ultrafina nie ściera a ja uprzedzam że to temat sprawdzony nie raz i nie dwa więc ucinam spekulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dobra w takim razie zrobię fotorelację z prac podczas usuwania koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariss Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam. Mam pytanie czy spłukiwanie samochodu po myciu myjką ciśnieniową ma jakiś negatywny wpływ na wcześniej położony wosk? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie ma żadnego wpływu! [ Dodano: 10 Maj 2011, 23:27 ] Jak usunąć folię z tylnej szyby? Folia bardzo stara,kruszy się,skrobanie ze wzgl. na ogrzewanie szyby nie wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariss Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Tylko ręcznie. Musisz odrywać małymi kawałkami i potem pozostały klej zmyć np. benzyną ekstrakcyjną. U mnie zdało to egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jutro dostaje zamówione sportowe nakładki na pedały wraz z podstopnicą z RS4, i tu moje pytanie, można czymś je zabezpieczyć aby noga się nie ślizgała czy po prostu na bieżąco czyścić APC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Na bieżąco APC. Dobry i skuteczny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Na bieżąco APC. Dobry i skuteczny efekt Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fostof Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam, Nie mogłem za bardzo znaleźć odpowiedzi na to pytanie więc zapytam tutaj. Mam zaplanowane: Mycie Glinka UC SRP może 2 warstwy Wosk FK 1000p Mając mało czasu w ciągu dnia jak można najsensowniej podzielić pracę? Tzn czy po każdym etapie można przerwać pracę i zacząć np następnego dnia, oczywiście po wcześniejszym opłukaniu samochodu z kurzu itd? Czy przykładowo nie zostawiać samochodu po UC, tylko np z jedna warstwa SRP? Z góry dzięki za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Do jakiego polerowania używa się wełnianych padów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Do ostrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Mam pytanie czy pianownica z allegro (nr przedmiotu 1605444442) będzie dobra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Mam pytanie czy pianownica z allegro (nr przedmiotu 1605444442) będzie dobra ? Jeżeli masz myjkę z serii K to, TAK-będzie dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 mam K 3.65 tylko czy będzie ona dawała dobrą pianę, a nie to co "pianownica karchera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berg Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Który szampon wybrać? Megs GoldClass czy Duragloss 901? Zależy mi na tym aby szampon dobrze usuwał brud, owady i nie pozostawiał smug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Potrzebuję kupić talerz oporowy pod standardowe pady 150mm. Które są godne polecenia ? I najlepiej żeby były w dobrej cenie i oczywiście dobrej jakości Gwint standard M14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 SzaKal bierz Flexipads soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 yukon, Flexipads jest dobrej jakości ? dobrze jest wyważony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 SzaKal, może SIA te co miałem na sprzedaż. Choć u nas nie są popularne są zajebiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 SzaKal tym większym zrobiłem 6 aut i nie ma śladów zużycia. przybrudził się trochę od paluchów wyważony? nie bardzo rozumiem bo ma 2,5cm gąbki i nie ma możliwości bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi