Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Panowie,wracając do zamka w drzwiach,w jaki sposób można usunąc wz wnętrza brud? Za nic w świecie nie mogę kluczykiem otworzyć prawych drzwi,kluczyk nie wchodzi do końca,zwykle używam centralnego i tak mnie tknęlo żeby sprawdzić zamki. Psikałem do środka WD,psikałem powietrzem z kompresora i nic. Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Klej do szyb,nadmiar od razu wytrzesz do sucha. Kleiłem kiedyś lotkę na tylną szybę i klej do szyb się sprawdził jak najbardziej.

Opublikowano
z@rek, Z tego co widzę to jest po polerowane alu, ale pokryte bezbarwnym ;)

No właśnie nie wiem ale lustra nie ma więc tez skłaniam się do tego ze jest bezbarwny jeszcze, ale na polerowanych ostrożnie używany Iron z tego co przewertowałem na forum nie powinien narobić bajzlu ?

Opublikowano

Czy cleaner fluid regular można zostawić na jakis czas i potem polerować czy jak w przypadku HDC trzeba odrazu? W instrukcji CFa jest napisane by nie wykonywać cyrkularnych ruchów - nie powinno się go stosować na maszynie :shock: ?

Opublikowano

Koli_7, ja właśnie zostawiałem go na chwilę i dopiero polerowałem, czyli jak HDC. Ale nie wiem czy to zgodne jest ze "sztuką". CF jest tylko do aplikacji ręcznej. Do maszynowej są CF z serii Pro :)

Opublikowano

No to lipa. Czekam na paczkę od all4auto.pl, wczoraj mi wysłali a dzisiaj przyszedł mi sms od Inpostu, że ją dopiero nadali.

Opublikowano

Gajek, różnie to bywa. Ja odbierałem wiele paczek z paczkomatów i w 90 % jeśli dzień wcześniej paczka miała status: "przesyłka nadana"- paczka docierała na drugi dzień, nawet jeśli ten status pojawił się w piątek ;). Jest nadzieja :).

Opublikowano

Stosował ktoś może Scholla S0? :-]

Ma to sens przy korekcie w dążeniu do perfekcji,czy to już za ostre cięcie ? :o

Opublikowano
Ma to sens przy korekcie w dążeniu do perfekcji

Ma i nie ma :D Pasta matująca, do usuwania mory, ale raczej po świeżym "malunku" :D

Stosować tylko ręcznie lub DA na filcowym padzie, rotację odradzam, aczkolwiek takie zabawy były - bez trzymanki po poręczy z 6-go piętra.... :kox::D

Pobawiłem się (pewnie za mało) i sprzedałem....... :dontknow:

Opublikowano

Ma i nie ma :D Pasta matująca, do usuwania mory, ale raczej po świeżym "malunku" :D

Stosować tylko ręcznie lub DA na filcowym padzie, rotację odradzam, aczkolwiek takie zabawy były - bez trzymanki po poręczy z 6-go piętra.... :kox::D

Dzięki wielkie za odpowiedź :-]

Dobry wariat w takim razie,może ktoś będzie sprzedawał,lub wprowadzą mniejsze opakowanie to będzie trzeba się przyczaić :-]

uczyć się na czym jest,może bym w końcu zbliżył się o kilka procent do 100wki 8-)

Opublikowano

A ja kupiłem i ... Leźy

Kilka razy dla zabawy, recznie, na rotacji ale nie czuję się na tyle pewnie żeby obskoczć tym całe auto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.