kamilgt Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 dunga, Zniknął zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 kamilgt, a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 dunga, Ale przecież sklep ciągle działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kumpel, który handluje głównie akumulatorami Centry polecił mi Varte Silver Ja zaś słyszałem że z silverów Varty ucieka prąd i na forum a4 klubu polecają bosh'owskie s4 i s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Bosch i Varta ponoć dokładnie ten sam produkt tylko naklejka inna. Ja w poniedziałek odbieram vartę silver 74AH 750A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 balcerek, Auto Świat robił test i srebrny Bosch dużo gorzej wypadł od Varty Silver. Więc raczej nie to samo. Ja sam Vartę Silver szczerze polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qub@ Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Do której z past polerskich Menzerna można (oczywiście mniej więcej) dopasować Autoglyma Paint renovator jeśli chodzi o siłe, ścieralność etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alarec Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie zdarzylem dzisiaj zrobic calego auta. Zakonczylem na etapie nakladania politury: m deep crystal polish. Auto stoi pod chmurka. Czy jutro moge wypianowac auto, wysuszyc i nakladac wosk czy musze umyc recznie? Czy jak bym recznie myl to nie sciagne politury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert79 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czy po IP2500 powinno się umyć auto? Następnym krokiem będzie nakładanie SF4000 na żółtym Flexi. Dodam że przed IP2500 nie było żadnej pasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie musisz myc, wystarczy usunac resztki pasty IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert79 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Fancivi, Dzięki. A czy po SF4000 też przecieramy IPA, i wtedy nakładamy cleaner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 tak, albo mozesz umyc caly samochod i dobrze odtluscic podczas mycia mocniejszym APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam potrzebuje aplikator do wosku który się mieści w opakowaniu wosku natty's red , średnica to 8,2 cm aplikator megsowy i monster shine jest za duży. Czy możecie podpowiedzieć jaki może pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 cyymek, AF ma taki mały. Na 99% się zmieści. Ale o dokładną średnicę to się u któregoś z partnerów musisz zapytać. http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... cator.html Aha. 75mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ten pasuje http://showcarshine.pl/aplikatory/393-m ... salny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 balcerek, Auto Świat robił test i srebrny Bosch dużo gorzej wypadł od Varty Silver. Więc raczej nie to samo. Ja sam Vartę Silver szczerze polecam. Ja wybrałem Vartę Silver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocapic Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Używał ktoś Chemical Guys Extreme Synthetic- Super Shine Quick Detailer & Clay Lube ? Warto go kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Szybkie pytanie do jakiegoś MODA czy mogę wystawić ogłoszenie o chęci zakupu Last Touch z kimś na spółę ? ( osoba z Mojej okolicy i razem kupujemy w MR.Cleaner ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 clhseba, masz do tego odpowiedni dział w giełdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jaki ? różne ? tam takie ogłoszenie zamieścić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 clhseba, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=24 masz dział "Kupię" więc tam możesz zamieścić ogłoszenie,że coś kupisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 główny problem to taki czy takie ogłoszenie nie wyleci w kosmos ? o to mi chodziło nic jutro naszkrobiemy i się okaże Dzięki Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 clhseba, wyleci w kosmos a Ty otrzymasz punkcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może ktoś zmierzyć i podać wymiary aplikatoroa do wosku od zymola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alarec Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ponawiam pytanie, bo nie uzyskalem odpowiedzu. Wczorak zakonczylem na politurze, czy wystarczy ze dzisiaj wypianuje auto aby nakladac wosk czy wypadaloby umyc recznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi