Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Kumpel, który handluje głównie akumulatorami Centry polecił mi Varte Silver :)

Ja zaś słyszałem że z silverów Varty ucieka prąd i na forum a4 klubu polecają bosh'owskie s4 i s5

Opublikowano

balcerek, Auto Świat robił test i srebrny Bosch dużo gorzej wypadł od Varty Silver. Więc raczej nie to samo. Ja sam Vartę Silver szczerze polecam.

Opublikowano

Do której z past polerskich Menzerna można (oczywiście mniej więcej) dopasować Autoglyma Paint renovator jeśli chodzi o siłe, ścieralność etc. :?:

Opublikowano

Nie zdarzylem dzisiaj zrobic calego auta.

Zakonczylem na etapie nakladania politury: m deep crystal polish.

Auto stoi pod chmurka.

Czy jutro moge wypianowac auto, wysuszyc i nakladac wosk czy musze umyc recznie?

Czy jak bym recznie myl to nie sciagne politury?

Opublikowano

Czy po IP2500 powinno się umyć auto? Następnym krokiem będzie nakładanie SF4000 na żółtym Flexi. Dodam że przed IP2500 nie było żadnej pasty.

Opublikowano

Witam potrzebuje aplikator do wosku który się mieści w opakowaniu wosku natty's red , średnica to 8,2 cm aplikator megsowy i monster shine jest za duży. Czy możecie podpowiedzieć jaki może pasować.

Opublikowano
balcerek, Auto Świat robił test i srebrny Bosch dużo gorzej wypadł od Varty Silver. Więc raczej nie to samo. Ja sam Vartę Silver szczerze polecam.

Ja wybrałem Vartę Silver

Opublikowano

Szybkie pytanie do jakiegoś MODA :-]

czy mogę wystawić ogłoszenie o chęci zakupu Last Touch z kimś na spółę ? :o

( osoba z Mojej okolicy i razem kupujemy w MR.Cleaner )

Opublikowano

główny problem to taki czy takie ogłoszenie nie wyleci w kosmos ?

o to mi chodziło ;)

nic jutro naszkrobiemy i się okaże ;)

Dzięki Thomas

Opublikowano

Ponawiam pytanie, bo nie uzyskalem odpowiedzu.

Wczorak zakonczylem na politurze, czy wystarczy ze dzisiaj wypianuje auto aby nakladac wosk czy wypadaloby umyc recznie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.