wojciechch Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wojciechch, patent jest bardzo prosty. Zwracasz uwagę jak odkładasz polerkę i kabel się już nie skręca A ja się tyle męczyłem . Ale pytam całkiem serio o jakieś obrotowe (ślizgowe?) połączenie do kabla, czy jest do zanabycia i zainstalowania na kablu, przy wtyczce, na wejściu... obojętne - może ktoś coś "czai"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Czy na powierzchni potraktowanej PB natural look zostają zacieki, plamy jeśli zostanie zroszona wodą? (np. gdy podczas deszczu wsiadamy do auta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 emes - tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 CAR CRAZY, wielkie dzięki za odpowiedź ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Kto mi powie dlaczego po myciu szyb zostają smugi? Myje dwoma mikrofibrami + Shiny Garage Glass Cleaner... Trzeba mocno szorować żeby smugi zeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Fr0styyy., uzyj glinki a ja mam takie pytanie, kazde lampy jakie polerowalem nie moge wyprowadzic drobniutkich swirli ;/ uzywam past 500,1000, 2000, 2500, 4000 i zadna kombinacja nie pomaga, te drobniutkie zostaja... jakies rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Fr0styyy., uzyj glinki a ja mam takie pytanie, kazde lampy jakie polerowalem nie moge wyprowadzic drobniutkich swirli ;/ uzywam past 500,1000, 2000, 2500, 4000 i zadna kombinacja nie pomaga, te drobniutkie zostaja... jakies rady ? Papiur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Kubik, papiery tez oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Fr0styyy ja bym przeleciał IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 barteq161, Ja wykańczam lampy papierem 2500 a następnie FC+ na futrze, FC+ z padem cuting i jakiś finish i jest git . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 SzaKal, Tez robie na futrze, z tym ze FG500, i jest ladnie, dobry polysk itp, ale takie minimalne swirle pod halogenem sa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 barteq161, Jest ich aż tyle, że tak to się rzuca w oczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Moze dla normalnego czlowieka nie, i w normalnym swietle tez nie widac tego, ale jakos nie daje mi to spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 I tak niedługo będą takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars124 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Czym mogę usunąć (albo zminimalizować) ryski pod klamkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 kawałek mikrofibry + FC+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 nie musi być FC+ ... weź obojętnie jaką masz pastę polerską w domu i MF i spróbuj .... zobaczysz różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ja biore zamiast mf malego, twardego pada ( 80mm ) i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars124 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Na razie nie mam jeszcze żadnych ale będę kupował Menzerny FG500 i FG3000 i może jeszcze jakąś pośrednią to coś popróbuję dzięki za pomoc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Czy przed użyciem cleanera należy usunąć stary wosk? Chcę przygotować auto na zimę. Leży na nim Fk1000p, który ma z 2 tygodnie. Był położony na próbę. Cleaner to PB PP, a wosk to FK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Czy przed użyciem cleanera należy usunąć stary wosk? Chcę przygotować auto na zimę. Leży na nim Fk1000p, który ma z 2 tygodnie. Był położony na próbę. Cleaner to PB PP, a wosk to FK.[/quocl cleaner usuwa stary wosk, wiec nawet powinieneS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Muszę zrobić rozcieńczenie 1:30 czyli co leję 32ml preparatu i 968ml wody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Sparco, 32ml preparatu i 960ml wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 A może to dlatego zacieki, że nie piorę mikrofibr w szarym mydle tylko w proszku do prania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Co będzie najbardziej uniwersalnym cleanerem pod FK 1000P, 476 a na lato coś naturalnego: DG 652, DJLP, PB Pro Polish/Professional Polish? Czy może jechać SRP/Achillesem i próbować zmyć IPA ich woski a na to LSP? Pomijam fakt czasem zastosowania glaze`a. Może lamerskie pytanie ale w temacie o cleanerach nie padła wystarczająca odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi