soll Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 saddam, dzięki , wirtualne pyk leci do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 BH nakładać ręcznie bawełnianym żeby uzyskać jak najlepsze wypełnienie rysek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Soll, a jeśli masz środek jakim jest np. Autoglym Car Glass Polish to wypróbowałbym go najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Czy wystarczy go wypolerować fibrą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 S3ci0r, Najlepiej to na pewno będzie maszyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Soll, ja nanosiłem aplikatorem bawełnianym a ścierałem mikrofibrą i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 szakal, myślałem że ręcznie będzie lepiej bo więcej produktu zostanie we wgłębieniach niż maszyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 S3ci0r, Uwierz mi że maszyną będzie lepszy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ok, zatem maszyną to pociągnę, jeszcze chciałem na szybko dopytać. mycie>cleaner>2xBH>red będzie dobrą kombinacją? celowo pominąłem glinkę i tara. auto nie jest uwalone a potrzebuję je wypucować na zlocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 a jaki pad do maszyny do nakładania BH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Września 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Yasiek, jakiś finishing albo nawet Finessing czyli najbardziej miękkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 S3ci0r, Jeżeli chodzi tylko o wygląd a nie o trwałość to ta kolejność jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 szukam jakiejs dobrej pasty żeby ręcznie pociągnąć autko. mam na mysli a) Imperial Hand Glaze 5990 3M b) Fine Compound - 09375 c) Machine Polish - 09376 czy Ultrafina SE - 50383 w nowym systemie to to samo co Mleczko Polerskie Machine Polish - 09376 stary system (oba niebieskie korki) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Czy używał ktoś GT11 lub GT12 Gliptone do skóry innej niż w samochodzie? Np buty, meble? Są jakieś przeciwwskazania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Śmiało można używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ma ktoś wiedzę gdzie w UK mogę kupić Cherry Glaze? W ogóle nie znam tego rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ktora lepsza: MOTHERS Billet Metal Polish czy MOTHERS Mag&Aluminum Polish? I czy opłaca się polerować więcej niż 1 raz dla lepszego efektu? Recznie będę polerował fibrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackill Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Czy pady waflowe czyści się szczoteczką tak samo jak płaskie? Mam obawy co do gór i dolinek na waflu, czy to nie będzie przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 jackill,czyścisz dokładnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Arekkaz, http://www.autobritedirect.co.uk/index. ... ctant.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackill Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 jackill,czyścisz dokładnie tak samo. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek881 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Mógłby ktoś napisać parę słów na temat past Presta Super Cut Compound i Ultra Cutting Creme, jak sie z nimi pracuje i jaką mają siłę tnącą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Mógłby ktoś napisać parę słów na temat past Presta Super Cut Compound i Ultra Cutting Creme, jak sie z nimi pracuje i jaką mają siłę tnącą? Presta Super Cut - szatan nie pasta, konsystencja pasty BHP+piasek, dla nie wtajemniczonych odradzam używanie i próby Drugą mam ale jeszcze nie używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek881 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Dzinkins dzięki za info, czyli pasta Ultra Cutting Creme będzie miała podobną moc do zielonego korka czy też mocniejsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jak czyścicie pady podczas pracy jak są zapchane? Na mokro szczotką ? Suszycie jeśli tak to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi