Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

szakal, myślałem że ręcznie będzie lepiej bo więcej produktu zostanie we wgłębieniach niż maszyną :P

Opublikowano

ok, zatem maszyną to pociągnę, jeszcze chciałem na szybko dopytać. mycie>cleaner>2xBH>red będzie dobrą kombinacją? celowo pominąłem glinkę i tara. auto nie jest uwalone :P a potrzebuję je wypucować na zlocik

Opublikowano

szukam jakiejs dobrej pasty żeby ręcznie pociągnąć autko. mam na mysli

a) Imperial Hand Glaze 5990 3M

b) Fine Compound - 09375

c) Machine Polish - 09376

czy Ultrafina SE - 50383 w nowym systemie to to samo co Mleczko Polerskie Machine Polish - 09376 stary system (oba niebieskie korki)

pozdrawiam

Opublikowano

Ktora lepsza: MOTHERS Billet Metal Polish czy MOTHERS Mag&Aluminum Polish? I czy opłaca się polerować więcej niż 1 raz dla lepszego efektu? Recznie będę polerował fibrą :)

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać parę słów na temat past Presta Super Cut Compound i Ultra Cutting Creme, jak sie z nimi pracuje i jaką mają siłę tnącą?

Opublikowano
Mógłby ktoś napisać parę słów na temat past Presta Super Cut Compound i Ultra Cutting Creme, jak sie z nimi pracuje i jaką mają siłę tnącą?

Presta Super Cut - szatan nie pasta, konsystencja pasty BHP+piasek, dla nie wtajemniczonych odradzam używanie i próby :song:

Drugą mam ale jeszcze nie używałem :/

Opublikowano

Dzinkins dzięki za info,

czyli pasta Ultra Cutting Creme będzie miała podobną moc do zielonego korka czy też mocniejsza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.