hardkorus Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 czy jest sens przed polerką glinkowac auto? OCzywiscie jezeli wczesniej usune cala smole i owady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 czy jest sens przed polerką glinkowac auto?czy jest sens?? To obowiązek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 oczywiście, że jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 czy jest sens przed polerką glinkowac auto Oczywiście, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardkorus Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 dobra dobra tak tylko zapytalem, bo umysl nie swiezy po imprezie.. dzieki za tak liczne odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoorek911 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zgodnie z tematem szybkie pytanie: Czy po użyciu Meg UC, a przed użyciem wosku Meg #16 muszę użyć jakiegoś preparatu do pozbycia się resztek UC, czy wystarczy tylko zetrzeć go MF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Przetrzeć alkoholem (IPA). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.m Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Co sądzicie o użyciu "3m performance finish" po UC a przed zymolem HD-C i Carbonem? UC będzie leciało maszynowo na granatowym lakierze i boje się, o ew. hologramy a niestety nie zdążę już kupić 3m ultrafina jak planowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Czy na DetailingWorld trzeba się zarejestrować, żeby móc korzystać z tej strony. Kilka dni tam nie zaglądalem a dzisiaj wymagane jest zalogowanie co do tej pory było niewymagane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 6 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Na to wygląda. Od początku miałem tam logowanie automatyczne, ale po wylogowaniu faktycznie nie da się wejsć na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 lukwawa, zawsze wchodziłem nie mając tam konta i dziś żeby cokolwiek zobaczyć zawołało o login więc sie zarejestrowałem ...wkońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zalogowałem się....w takim razie....bo co ja bym czytał w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Używał ktoś z was WOLFGANG Deep Gloss Paint Sealant ? jak wygląd i trwałość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi_no1 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 czy jest sens aplikować na skórę Zymöl Leather Conditioner lub Raceglaze LEATHER BALM CONDITIONER po całym procesie colourlock wraz z protektorem LV?? czy to tylko sztuka dla sztuki i dla przyjemności?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 SzaKal, ja stosowałem, stosuję i będę stosować Dla mnie bomba. Żeby się nie powtarzać przeczytaj sobie ten wątek: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 dodam tylko, że w tej chwili używam na lakierze czarnym i grafitowym i wrażenia są dokładnie takie same jak opisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Dla mnie bomba.Potwiedzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl156 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Halogen LED - opłaca się? Jakie parametry najlepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Pepper, Nakładałeś ręcznie czy maszynowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Przed chwilą zacząłem moją pierwszą pracę z maszyną polerską. Na biały pad abw płaski nałożyłem pastę 3m fast cut. Po niecałej minucie machania pad zabarwia się pod kolor lakieru czyli na czarno. Czy to normalne ? Polerka obrotowa, obroty 1200. Autko to dziesięcioletni seat arosa. Proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 7 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Sa dwie możłiwość : pierwsza to brak lakieru bezbarwnego na aucie, wtedy pad będzie barwił sie na kolor auta. Druga to przebicie się przez istniejąca warstwe bezbarwnego. Masz oryginalny lakier na aucie, znasz jego kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 L041 - to będzie to? Autko ma 10 lat, nie mam pewności czy nie było nigdy malowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 7 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 L041 to czarny uni, i powinien być na nim klar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 znaczy zrobiłeś sobie kuku i malowanie gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi