Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Zgodnie z tematem szybkie pytanie:

Czy po użyciu Meg UC, a przed użyciem wosku Meg #16 muszę użyć jakiegoś preparatu do pozbycia się resztek UC, czy wystarczy tylko zetrzeć go MF?

Opublikowano

Co sądzicie o użyciu "3m performance finish" po UC a przed zymolem HD-C i Carbonem?

UC będzie leciało maszynowo na granatowym lakierze i boje się, o ew. hologramy a niestety nie zdążę już kupić 3m ultrafina jak planowałem :)

Opublikowano

Czy na DetailingWorld trzeba się zarejestrować, żeby móc korzystać z tej strony. Kilka dni tam nie zaglądalem a dzisiaj wymagane jest zalogowanie :/ co do tej pory było niewymagane?

• Administrator
Opublikowano

Na to wygląda. Od początku miałem tam logowanie automatyczne, ale po wylogowaniu faktycznie nie da się wejsć na forum.

Opublikowano

lukwawa, zawsze wchodziłem nie mając tam konta i dziś żeby cokolwiek zobaczyć zawołało o login więc sie zarejestrowałem ...wkońcu :)

Opublikowano

czy jest sens aplikować na skórę Zymöl Leather Conditioner lub Raceglaze LEATHER BALM CONDITIONER po całym procesie colourlock wraz z protektorem LV?? czy to tylko sztuka dla sztuki i dla przyjemności??

Opublikowano

Przed chwilą zacząłem moją pierwszą pracę z maszyną polerską. Na biały pad abw płaski nałożyłem pastę 3m fast cut. Po niecałej minucie machania pad zabarwia się pod kolor lakieru czyli na czarno. Czy to normalne :shock: ? Polerka obrotowa, obroty 1200. Autko to dziesięcioletni seat arosa. Proszę o szybką odpowiedź

• Administrator
Opublikowano

Sa dwie możłiwość : pierwsza to brak lakieru bezbarwnego na aucie, wtedy pad będzie barwił sie na kolor auta. Druga to przebicie się przez istniejąca warstwe bezbarwnego.

Masz oryginalny lakier na aucie, znasz jego kod ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.