Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę polecic najtanszy sklep internetowy z produktami do Dealingu

Deal to ubijesz, jak sam poszukasz dobrych cen.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Proszę polecic najtanszy sklep internetowy z produktami do Dealingu

Nie ma takiego. We wszystkich (prawie prawie) są identyczne ceny.

Opublikowano

No ale wlasnie nie wiem jak szukac, na forum od 2 dni narazie zcarna magia, nie rozumiem polowy rzeczy heh.., prosilbym jednak o polecenie jakis sklepow a aj juz sie rozejrze

Opublikowano

Ok dzięki, a co powiecieo tym produkcie Duragloss Car Wash Concentrate 901.

W każdym sklepie piszę że aktualnie go brak, na allegro też nie ma, co z nim jest nie tak? taki popyt czy coś?

Opublikowano

proximo, wkleiłem ten, gdzie ostatnio trochę kupuję i obsługa na najwyższym poziomie. Zresztą złego słowa o innych sklepach powiedzieć nie mogę. ;)

• Partner forum
Opublikowano

glorusek, Słabo szukasz, w PA , u nas i jeszcze w kilku szampon jest dostępny.

Ostatnio sporo info odnośnie słabej dostępności Duragloss :o a skąd to się bierze :dontknow:;)

Opublikowano

Kilka dni temu natrafiłem na jakiś test lub prezentację produktu do mycia opon. Bił na głowę apc itp., opona była po nim czysta i nie brudziła aplikatora. Oczywiście zapomniałem co to był za preparat i gdzie go widziałem, pomożecie? ;)

Opublikowano
Kilka dni temu natrafiłem na jakiś test lub prezentację produktu do mycia opon. Bił na głowę apc itp., opona była po nim czysta i nie brudziła aplikatora. Oczywiście zapomniałem co to był za preparat i gdzie go widziałem, pomożecie? ;)

to było coś z DG

Opublikowano

Czy jest jakiś środek, który będzie działał jak Quick Detailer, ale nie trzeba będzie go wycierać fibrą, tylko wystarczy spłukać? Mam auto miesiąc po korekcie, a na chwilę obecną nie mam możliwości mycia na 2 wiadra, glinka, itp. Aktualnie myję auto na bezdotyku. Jak wiadomo nie da się dokładnie umyć samym ciśnieniem wody z jakąś chemią.

Najbardziej racjonalnym wyjściem byłby QD ale obawiam się, że podczas wycierania mikrofibrą porysuje się lakier. Co radzicie? Jakiś hydrowosk czy to lipa? Czy może poczekać aż kupię jakiś zestaw: wiadra, rękawica itd. i dopiero wtedy bawić się w nakładanie czegoś na lakier?

Opublikowano

Marcin_M, nakładając cokolwiek na lakier, który jest umyty na bezdotyku tylko położysz to na brud który został. Efektem może być wygląd gorszy niż przed myciem + zerowa trwałość tego produktu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.