fipa Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Proszę polecic najtanszy sklep internetowy z produktami do Dealingu Deal to ubijesz, jak sam poszukasz dobrych cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Proszę polecic najtanszy sklep internetowy z produktami do Dealingu Nie ma takiego. We wszystkich (prawie prawie) są identyczne ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No ale wlasnie nie wiem jak szukac, na forum od 2 dni narazie zcarna magia, nie rozumiem polowy rzeczy heh.., prosilbym jednak o polecenie jakis sklepow a aj juz sie rozejrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 glorusek, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ok dzięki, a co powiecieo tym produkcie Duragloss Car Wash Concentrate 901. W każdym sklepie piszę że aktualnie go brak, na allegro też nie ma, co z nim jest nie tak? taki popyt czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 dobry szampon więc schodzi szybko ;] a tak w temacie, ktos wie co to za myjka (producent, seria?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 dobry szampon więc schodzi szybko ;] W jakim sklepie jest na stanie? szukam na kilku juz bylem i brak ;/, sorry ze gnębie heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Czy jest jakiś sklep stacjonarny w okolicach OPOLA ?? oczywiście z kosmetykami do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 glorusek, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... 473ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 W każdym sklepie piszę że aktualnie go brak Coś słabo albo wcale nie szukasz: http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... 473ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Chyba w ogole nie szuka bo ja tez bym wkleił jeszcze jeden link do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 proximo, wkleiłem ten, gdzie ostatnio trochę kupuję i obsługa na najwyższym poziomie. Zresztą złego słowa o innych sklepach powiedzieć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Września 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 glorusek, Słabo szukasz, w PA , u nas i jeszcze w kilku szampon jest dostępny. Ostatnio sporo info odnośnie słabej dostępności Duragloss a skąd to się bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kilka dni temu natrafiłem na jakiś test lub prezentację produktu do mycia opon. Bił na głowę apc itp., opona była po nim czysta i nie brudziła aplikatora. Oczywiście zapomniałem co to był za preparat i gdzie go widziałem, pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kilka dni temu natrafiłem na jakiś test lub prezentację produktu do mycia opon. Bił na głowę apc itp., opona była po nim czysta i nie brudziła aplikatora. Oczywiście zapomniałem co to był za preparat i gdzie go widziałem, pomożecie? to było coś z DG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Września 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kubz, Duragloss Tire Cleaner , ewentualnie Race Glaze ma tez odpowiednik takiego produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dzięki ;] CAR CRAZY, czy duża (galon lub 5l) banieczka będzie dostępna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kubz, już parę osób się szykuje na galon tego będzie do miesiąca, może trochę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 no 600ml to chyba bogacze kupują przy takiej różnicy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kubz, sorry, pomyliłem środki, galon jest dostępny na duragloss.pl a ja chce to + czekam jeszcze na galon czegoś innego co będzie za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 kamilgt, a na co tak czekasz? Może też się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kubz, galon Duragloss Truck & Equipment Wash #430 jeszcze bym przytulił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_M Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Czy jest jakiś środek, który będzie działał jak Quick Detailer, ale nie trzeba będzie go wycierać fibrą, tylko wystarczy spłukać? Mam auto miesiąc po korekcie, a na chwilę obecną nie mam możliwości mycia na 2 wiadra, glinka, itp. Aktualnie myję auto na bezdotyku. Jak wiadomo nie da się dokładnie umyć samym ciśnieniem wody z jakąś chemią. Najbardziej racjonalnym wyjściem byłby QD ale obawiam się, że podczas wycierania mikrofibrą porysuje się lakier. Co radzicie? Jakiś hydrowosk czy to lipa? Czy może poczekać aż kupię jakiś zestaw: wiadra, rękawica itd. i dopiero wtedy bawić się w nakładanie czegoś na lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Marcin_M, nakładając cokolwiek na lakier, który jest umyty na bezdotyku tylko położysz to na brud który został. Efektem może być wygląd gorszy niż przed myciem + zerowa trwałość tego produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi