cyga Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 cyga, po 24 godzinach opcja postu pod postem się odblokowuje. Tak to gwoli dopełnienia informacji. Oj to wątpie żeby choć jedna osoba do tego czasu nie zdąrzyła czegoś w temacie napisać, choćby: "A gdzie reszta zdjęć?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_135 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wczoraj walczyłem z AG SRP, ale mam wrażenie, że trochę nie do końca dobrze go używałem. Najpierw kolistymi ruchami nanieść padem niewielką ilość ( to ma być taka mgiełka?, czy więcej ), następnie prostymi ruchami tym padem zakończyć, ale w tym momencie po tym prostym ruchu tego SRP ma już nic nie zostać na panelu, czy jak? I później jeszcze to MF spolerować, czy to już niepotrzebne? Następnie będę chciał na to colli położyć. Ale wiem że muszę poczekać, pytanie czy 2h w zupełności wystarczą, czy lepiej ~24h? Bo jeśli dłużej, to będę musiał autem jechać i wtedy zanim colli nałożę, to auto umyć, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Gdzie mogę kupić szampon Stjärnagloss Tangerine Wash & Gloss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ale w tym momencie po tym prostym ruchu tego SRP ma już nic nie zostać na panelu, czy jak na koniec przecierasz MF to co ma prawo zostać na panelu po wypracowywaniu SRP. Nawet nakładane maszynowo wymaga przetarcia MF. Arekkaz, Np. mrcleaner http://mrcleaner.pl/stjrnagloss-tangeri ... p1182.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zapomniałem dodać ,że chodzi o galon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Galonu w PL chyba nie kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 no tak, pytanie jak na moda byłoby zbyt banalne http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=STG-TWG-GAL chyba nawet wysyłka nie najgorzej bo ok Ł8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 wojciechch, dziękuję. Jedynie u nich znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Panowie mam dostęp do IronX rozrobionego 1:1 z wodą mogę bez obaw spryskać auto jako przygotowanie do korekty?? Ew moge bardziej to rozrobić (do jakiego stężenia) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 IronX się nie rozrabia To produkt gotowy do użytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Od kiedy IronXa się rozcieńcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Gdzie mogę kupić szampon Stjärnagloss Tangerine Wash & Gloss? http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=STG-TWG-GAL cena wychodzi taka sama w przeliczeniu za litr więc lepiej kupić 4x1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To nie mój produkt wiec nawet nie miałem opakowania w ręku a czemu właściciel rozrobił nie wiem. Ale zasugerowałem się tym. Wiec bez obaw użyje dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 maya, Oj coś z matematyką kiepsko u kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 no tak wychodzi 2xtaniej, myślałem że cena 30zl za litrowe opakowanie a to 473ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jaki lakier ma Mondeo MK4 ? Mam zagwozdkę bo nie wiem czy zaczynać od Manzerny 2500(na białym padzie Lare) czy próbować pierw 4000(na czarnym finishowym padzie lare) czy tez odrazu walić Megs UC na pomarańczowym padzie Lare ? No i mam Lare EPL-41 Mam tylko swirle na aucie i brak uszkodzeń leszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 leszcz, Robiłem MK4 czarny metalik to lakier był bardzo miękki, ale też bez przesady, sf4000 to korekty nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo74 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jaki pad z urbana będzie najlepszy do pracy z UC? Twardszy pomarańczowy, czy średni zółty? Wszystko chce wykończyć ssr1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Szybkie pytanie: Poorboy's Wheel Sealant czy Chemical Guys Wheel Guard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 - FK 1000P Hi-Temp Past Wax- Chemical Guys Wheel Guard - Poorboy’s World Wheel Sealant Z tych trzech najdłużej poleży FinishKare, za to felga najładniej będzie wyglądała po Wheel Guardzie (po użyciu zawsze felga wyglądała jakbym ją obsypał drobinkami brokatu) ale na Twoim miejscy wybrałbym FinishKare szukajka nie boli, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 demo74 jak chcesz ciąć VW to bierz twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Planuję odświeżyć ciemny lakier BMW. Wcześniej na innym aucie użyłem ręcznie Megsa UC, na który położyłem Megs Cleaner Wax (było oczywiscie mycie, glinkowanie, itp.), efekt był widoczny ale niezbyt powalający. Teraz chciałbym żeby efekt był bardziej widoczny, planuję użyć UC maszynowo oraz do tego jakąś politurę i wosk. Pytanie czy po UC mogę użyć Cleaner Wax'a (powiedzmy jako cleaner, podobno ma jakies tam wlasciwosci scierne) a na to politurę i np. Collinite 476 czy nie ma to sensu lub będzie się to gryzło? Jestem początkujący więc zaczynam od takiego podstawowego zestawu, będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 UC, SwirlX pozniej Megsowa politure czyli ta DC Step2 i na to np nattys Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A czy zamiast SwirlX mogę zastosować Cleaner Wax który mam (też podobno usuwa drobne rysy itp. jak SwirlX, a mam go jeszcze sporo i chciałbym go wykorzystać jeszcze jakoś, szkoda żeby się kurzył na półce). Nattys Red to lepszy wybór od Collinite jeśli chodzi o efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Nattys bedzie lepszy na lato, 476 to dobra opcja na zime Nie uzywalem tego cleanera wiec nie wiem poszukaj moze ktos sprzedaje jakas uzywke na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi