saddam Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Tery, najlepiej byłoby spróbować. Może szkód nie wyrządzi. Z drugiej strony Honda słynie z miękkiego lakieru i osobiście bym nie ryzykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Czy do polerowania wosku lub cleanera mogę używać zwykłej mikrofibry jeżeli odpowiednio ją złoże i będe ostrożnie używał? Jeśli nie szkoda Ci kilu godzin roboty nad lakierem (korekta),a woskowanie nie wiadomo czym to dla Ciebie i tak mordęga lub strata kasy... to możesz spokojnie polerować nawet szmatą do podłogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jaka jest średnica nowego aplikatora do wosków AF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 saddam, no miękki ten lakier to fakt... SJake, woskowanie to dla mnie przyjemność A pytam właśnie dlatego, że szkoda mi było gdybym rysował polerując fibrą jakiś środek. Tylko tak sobie myślę, że sama gramatura nie ma tu chyba nie wiadomo jakiego znaczenia. Nie mówię tu o bardzo cienkich fibrach ale wydaje mi się, że normalną fibrą nie zrobiłbym krzywdy jeżeli uważałbym na jej obszycie. Czy się mylę i na prawdę potrzebuję jakiegoś wyczesanego Alladyna o gramaturze 1000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 rychu, nie mam tego aplikatora, ale patrząc po zdjęciach z AF Temptation (a ten słoiczek z woskiem mam) to będzie jakiś 1cm mniejszy od tego zymolowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jaka jest średnica nowego aplikatora do wosków AF? Paweł ostatnio mierzył i mu wyszło ok. 75 mm aaaa...tak tak specjalnie nie odpowiadam pełnym zdaniem żebyście mogli sobie dopowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Wiolka mx_n, Dokładnie 75mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 CAR CRAZY, mierzyłeś Pawłowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Pavlik, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dzięki za odpowiedzi, poprzedzone dokładnymi pomiarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreArt Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Iron-X i Prickbort kompresorem? W jakim celu? jeśli autko stało pod wierzbą przez jakiś czas trzeba spryskać po całości, a wtedy środka zużywa się sporo, zwłaszcza z oryginalnego opakowania, no i to trwa, koszt pistoletu nie jest wielki, przyda się do innych prac przydomowych no i pozwoli zaoszczędzić czas i pieniądze, myślę że warto, a czy tak będzie to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 co będzie lepsze do co tygodniowego mycia felg BILBERRY SAFE WHEEL CLEANER czy BLUE GEL WHEEL CLEANER ? felgi fabryczne lakierowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 BILBERRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totalnylaik Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Krótkie pytanko gdzie na Kujawach lub w okolicy (wielkopolska , pomorskie itp.) , mogę znaleźć dobry zakłąd zajmujący się skórzaną tapicerką chodzi mi o skórę wentylowaną Audi A8.Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 totalnylaik, http://www.javacardesign.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damin Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Czy jest sens po ręcznej korekcie MG UC dawać DG #652? Później chcę dać DG #601, DG #111 i FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jest sens. Po co na DG 111 chcesz kłaść FK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Czy glinka Sonusa biała i ich lubrykant bedą dobre na pierwsze glinkowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 piotr13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 bobas, Trochę się glinkowania boję. Stosując się do instrukcji nie powinna narobić hologramów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1988 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam. Czym mogę usunąć klej po naklejce z dachu? Wygląda to tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Patryk1988, dowolnym tar and glue remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 bobas, Trochę się glinkowania boję. Stosując się do instrukcji nie powinna narobić hologramów ? Tą glinką co wybrałeś nie powinno być problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ... tylko pamiętaj o ugniataniu i o tym, aby glinka była w miarę miękka. (pod wpływem niskiej temperatury panelu może twardnieć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 dzinkins, SJake, dzięki, temperatura raczej będzie dopisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi