weglus Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 bilberry to krwawi czy nie? zawsze mi sie wydawało, że krwawi, kupiłem i nie krwawi a kupiłem go tylko po to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 bilberry nigdy nie krwawił wg mojego doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 weglus, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 weglus, nie krwawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 i 45zł poszło w .... to pewnie kolor dawał takie wrażenie a co podone cenowo krawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 weglus, 4nano Rim Cleaner+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 escimo, Tak nieźle krwawi. Może decongel z Wolfa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Nieźle wciąga mnie to forum Teraz jestem na etapie cquartza, którego chętnie wypróbuję. Tylko pytanie co daje nałożenie wosku na jego powłoce skoro ponoć daje szklisty efekt, do którego efekty wet looka z odżywek i efekty wosków naturalnych chowają się do cquartza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 pytanko - czy aplikacja PB WD czy BH miedzy DG #652 a Colli 476 obnizy trwalosc wosku/wydluzy czy bez zmian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 AMS, cquartz jest średnio lubiany na tym forum ze względu na jego 'bezobsługowość' ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamoDBWC Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Czy UC da radę wypolerować ślady po papierze 2500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Maszyną i średnim padem na pewno, ręcznie powątpiewam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 AMS, cquartz jest średnio lubiany na tym forum ze względu na jego 'bezobsługowość' ;p hehe ale za dużo to mi nie pomogłeś jako że się rozwijam, bo uczyłem się opędzając wiele elementów typu maski drzwi, po miesiącu zabrałem się za samochody a było ich trochę, a rodzice, sąsiedzi i znajomi zadowoleni i jak widać już chcę wypróbować cquartza bo efekt faktycznie na fotkach powala poza tym HDC autoglyma i Carbon z zymola również widnieje na liście najbliższych zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 efekt faktycznie na fotkach powala Dużo innych LSP też potrafi powalić na fotkach , a co do wcześniejszego pytania o "podkręcenie" CQ kanapką z wosku - oczywiście można, tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamoDBWC Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 fipa - dzięki za odpowiedź po testuję w garażu zobaczę co da się zrobić ręcznie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Zaheblujesz sie ręcznie, UC na tricolorze wcale mocno nie ściera. Ja robiłem UC na rotacji i mocno ścierne to to nie jest, dlatego kupiłem 500 Menzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamoDBWC Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Chciałem jedną ryskę usunąć ale nie mam polerki tylko UC i 2 pady Lake Country zobaczę co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 KamoDBWC - daj znać jak Ci pójdzie bo sam chciałem zaprawki lakierem zaprawkowym porobić i przyszlifować je papierem 2500/3000 no i wypolerować na koniec UC recznie tylko się zastanawiam czy bez maszyny się obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja niedawno rysę potraktowałem 2500 papierem a później UC+ ValetPRO Ergo 2-3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 gdzie w Katowicach (i okolicach) dostanę Autosol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 gdzie w Katowicach (i okolicach) dostanę Autosol ? Myślę ,że nawet w zwykłym sklepie metalowym czy narzędziowym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmtOm Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 nivea, nie wiem jak w Katowicach, ale w Krakowie, raczej nie uświadczysz tego produktu w zwykłym sklepie metalowym Jak coś do polerki bierz Mother's Mag&Aluminium Polish - bije na głowę Autosol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 To warto odwiedzić zwykły sklep motoryzacyjny u "Pana Zdzisia" gdzie można kupić naklejkę na auto typu PL, kawałek rurkie gumowej, pasty miedzianej i innych rzeczy. Przynajmniej w Bydgoszczy tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_s14 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Czy UC usunie papier 2500? Wszystko zależy jaki to papier. Ostatnio kupiłem w Bricomarche papier 2000 na wode i miał taką gradację jak paier matador 600-800 więc uważaj. Ja sobie jeden plastik tak załatwiłem. Co do możliwości polerskich to menzerna fg500 ręcznie też daje rade. wydaje mi się że nią prędzej usuniesz papier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 nikt nie pomoze? pytanko - czy aplikacja PB WD czy BH miedzy DG #652 a Colli 476 bardzo obnizy trwalosc wosku/wydluzy czy bez zmian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi