GUCIO-59 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Może coś polecicie dobrego do czyszczenia i odświeżania jasnej skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ile powinno zajmować glinkowanie samochodu, który nigdy wcześniej glinki nie widział? Bo właśnie skończyłem 5-cio godzinną zabawe, co mnie trochę przeraziło. Wprawdzie efekt jest, ale po jakim czasie (!) Wow, Ja tam 2h i auto całe ogarnięte,tym,że na początku było potraktowane środkiem od smoły i IronXem. Chyba,że auto mega zapuszczone i bez wspomagaczy to 4h może zejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Może warto założyć Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 4 ?? Bo ta część bije już rekordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Polecam Muc-Offa mam ich inną szczotkę niż ta która pokazałeś ale jakość to klasa sama w sobie Jakość może i tak ale ta http://www.shiningcar.pl/pl/p/ShiningCa ... Brush-/563 wygląda na delikatniejszą dla felg od tego http://www.pielegnowacauto.pl/szczotka- ... brake.html muc-offa. Może to jednak mylne wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mam pytanie, czym lepiej nakładać DJ ? http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=263 http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=223 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mam pytanie, czym lepiej nakładać DJ ? http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=263 http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=223 IMHO gąbkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgrywussdz, ale wosk?? Jeśli tak to gąbkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 escimo, cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 escimo, cleaner to tak jak napisane w faq Cleaner nakładamy bawełnianym lub mikrofibrowym aplikatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Sabat, dzięki, musiało mi umknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Regularne glinkowanie A6 glinką VP na roztworze Last Toucha zajmuje mi poniżej 1 godziny. Na zapuszcznego Passata zeszły mi 2 godziny glinką BH, który wcześniej był spryskany T&G i IronX, więc syfu niby dużo nie było, ale najgorzej szło z sokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_k Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Chemical Guys Pete's 53' czy Lusso Oro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Naprawdę nikt nie korzystał z tej szczotki http://www.shiningcar.pl/pl/p/ShiningCa ... Brush-/563 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 lz, ja ją mam i generalnie polecam. Jedyne, co mnie w niej wkurza to pryskanie, jak 'źle' szczotkuję. Jak dla mnie to pasowałby delikatnie twardszy włoś, ale nie jest źle. Za tę kasę to można brać. Ciekaw tylko jak ona się ma do Daytony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 lz, też ją mam i czyszczę nią wew stronę felg gdzie rękawicą trudno się dostać. Tak jak DawPi, wspomniał potrafi trochę chlapać, ale da się przeżyć. Tutaj taniej http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... brush.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wax Paradise Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 escimo, cleaner to tak jak napisane w faq Cleaner nakładamy bawełnianym lub mikrofibrowym aplikatorem A ja polecam do cleanerów aplikator piankowy (zwykły, żółty) i zdania nie zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wax Paradise, używanie aplikatorów piankowych do cleaner-ów ma jakieś przesłanki techniczne, tzn. wpływ na oczyszczanie lakieru, dokładność itd.? Kiedyś bawiłem się właśnie w ten sposób, ale ostatnio bardziej przemawiają do mnie aplikatory bawełniane (mikrofibrowe itp.) ze względu na łatwość aplikacji (szczególnie przy cleaner-ach lekko-ściernych) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Czym podyktowane jest taki 'rozbieg' ceny w Lare 11 a 21? Z tego co pamiętam, Lare 21 była droższa od 11 o 10-20 zł, a teraz Lare 11 jest droższa od 21 o ponad 80-90zł? Większe zainteresowanie 'jedenastką', większy popyt więc większy zarobek? W sumie to chyba pytanie kierowane do dystrybutora Lare, bo to oni dyktują ceny, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 escimo, cleaner to tak jak napisane w faq Cleaner nakładamy bawełnianym lub mikrofibrowym aplikatorem A ja polecam do cleanerów aplikator piankowy (zwykły, żółty) i zdania nie zmienię. Mi się lepiej nakłada czarną stroną tricolora chociaż mam bawłenianego smartfax na bawełnianym mniej chyba schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullnikk Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jaki kolor powinien mieć PB Black Hole? Pytam ponieważ mam tester który ma kolor jasno niebieski, coś podobnego do Natural Look. Wydawało mi się że powinien być trochę ciemniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 powinien być ciemno-fioletowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullnikk Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jest bardzo jasny, może to wina trzymania w bagażniku przy wysokiej temperaturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jaki sealant pod lusso oro? i jaki trwaly wosk? colli 476/915? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Poleruje klapę tylną w Renault Clio i mam tutaj duży, chromowany, ale plastikowy znaczek Renault. Jest porysowany tak jak całe auto. Czy moge ręcznie go potraktować UC tak jak lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 moge ręcznie go potraktować UC tak jak lakier? Tak. jaki trwaly wosk? Colli 476/915? Obydwa dobre, 915 ladniej pachnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi