tasek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 a jak z niebieskim nowym korkiem to jest to samo co stary niebieski? taka szara emulsja i robi taką samą robotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Testował ktoś zapachy od MonsterShine, są warte uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 lz, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 401#246401 poczytaj dalej co o nich mówią [ Dodano: 26 Czerwiec 2012, 11:43 ] VP Achilles to AIO czy Cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes.gd Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 VP Achilles to cleaner lekkościerny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wosk w paście, a wosk płynie - czy konsystencja ma znaczenie? (trwałość, działanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Panowie miał ktoś z tym styczność http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=657 ? Działa coś takie, usunie jakieś ryski z szyby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja masz polerke kup tylko pad do polerowania szkla + tlenek ceru. Gdzies mi sie obilo ze tez przepolerowac mozna pasta mocno scierna. Wszystko trzeba robic umiejetnie zeby nie zrobic "rybiego oka" i innych szkod. Sam tez mam do ogarniecia szyby ale jeszcze nie bylo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wax Paradise Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wosk w paście, a wosk płynie - czy konsystencja ma znaczenie? (trwałość, działanie) Nie ma to absolutnie żadnego wpływu. Ot po prostu inna konsystencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 http://allegro.pl/epoca-pianownica-recz ... 56714.html Spotkał się ktoś z taką pianownicą ;> ?? Bo ciekaw jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgrywussdz, wpisz w "szukaj" wyraz "EPOCA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Fancivi, jakbym nie mial polerki to bym nie pytał o ten środek... Tlenek ceru znam, chciałem zapytać czy produkt flexipads daje rade, może jakiś użytkownik się wypowie bo do marki można mieć pewne zaufanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
interno Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam was. Dawno nic nie pisałem,ale jako że przystapiłem do polerowania swojego auta to pojawiaja sie pytania i tu postanowiłem je zadać. Pomóżcie koledzy - w jaki sposób pozbywacie się rus od paznokci pod klamkami? Zakładam że zaczynacie od wet sanding ale jak to doprowadzacie potem do idealnego stanu, przecież maszyną nie wszędzie da się podejśc ?? MF i ręcznie lecicie pastami? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam was. Dawno nic nie pisałem,ale jako że przystapiłem do polerowania swojego auta to pojawiaja sie pytania i tu postanowiłem je zadać.Pomóżcie koledzy - w jaki sposób pozbywacie się rus od paznokci pod klamkami? Zakładam że zaczynacie od wet sanding ale jak to doprowadzacie potem do idealnego stanu, przecież maszyną nie wszędzie da się podejśc ?? MF i ręcznie lecicie pastami? Pozdrawiam Nie wiem o jaki "dużych" uszkodzeniach lakieru mówimy, ale u mnie sprawdził się Meguiars Ultimate Compound + żółty pad meguiars, tzw. słoneczko. MF sama w sobie do polerowania pastami się słabo nadaje - bardziej sprawdza się w ścieraniu pasty. Papier ścierny może pracować tylko tam, gdzie potem uda nam się dostać polerką. Pod klamkami może być problem. Chyba że masz 50mm backing plate, małe padziki i wymontujesz klamki - wówczas czemu nie Myślę jednak że ręcznie lepiej najpierw spróbować. Pewnie w 100% wszystkiego nie usuniesz, ale będzie dużo estetyczniej niż teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 interno - Już jesteś długo na forum więc powinieneś widzieć że trzeba poszukać danego tematu i dopiero zadawać takie pytania jak niema go na forum! Zobacz Tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Bardziej scierna kombinacja to FC+ z futrem flexi czy FG500 z futrem flexi? Powoli wymiekam, bo auto ma praktycznie na kazdym elemencie inny lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 FC+ z futrem flexi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czy Meguiars Ultimate Compound zaradzi coś na wyblaknięcie czerwonego lakieru ?? A jeśli tak to czy nie będzie to chwilowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 jeśli będziesz dbał o lakier to nie będzie to chwilowe, to tak jak pytanie czy korekta maszynowa będzie chwilowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czy Meguiars Ultimate Compound zaradzi coś na wyblaknięcie czerwonego lakieru ?? tak A jeśli tak to czy nie będzie to chwilowe. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ale w korektę maszynową się bawić nie zamierzam, a na pewno na razie Dopiero zaczynam dbać, bo wcześniej nie było o co Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ale uc to też korekta tyle, że ręczna, jak lakier będzie zabezpieczony i będziesz dobrze mył itp to będzie cały czas ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 To jeszcze przy okazji spytam, jak już przyjdą kosmetyki i go tak porządnie wyczyszczę, zabezpieczę, to co jaki czas tak umyć go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 czemu usunieto z forum moje ogloszenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 czemu usunieto z forum moje ogloszenie ? Bo można sprzedawać tylko graty związane z detailingiem z tego co kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 sranie w banie,a jak ktos chce kupic felgi zeby sobie je zdetailingowac to gdzie ma ich szukac jak nie tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi