kamilgt Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Doczyścić to chyba tenzi truck a zabezpieczyc to nie wiem, sprawdz FK, moze nie wybuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 tfelek http://www.waxparadise.pl/produkt,Durag ... ,6547.html Ja tym smarowałem busa i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 kamilgt, no jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 APC 1:4 nadaje się do felg aluminiowych lakierowanych ? bo użyłem takiego stężenia APC i jestem bardzo zadowolony tylko zastanawiam się czy nie wpływa to negatywnie na lakier na feldze jak i samą felgę ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 o ile felgi w dobrym stanie to będize bezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No właśnie w nie najlepszym znaczy się są na rantach małe przetarcia od chodników ... ale będzie bardziej niebezpieczny niż jakiś dedykowany płyn do felg ? czy poprostu zmniejszych stężenie np. 1:6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No właśnie w nie najlepszym znaczy się są na rantach małe przetarcia od chodników ... ale będzie bardziej niebezpieczny niż jakiś dedykowany płyn do felg ? czy poprostu zmniejszych stężenie np. 1:6 ? Najpierw spróbuj jak najmniejszym stężeniem jak sobie radzi z brudem. Poza tym APC nie powinno nic zrobić nawet w stężeniu 1:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 a płyny do felg też są różne. bezpieczne i niebezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 @weglus wiem w moim przypadku jest to tenzi który obstawiam jest bardziej żrący @paluch też tak myślę że 1:4 nie najmocniejsze stężenie ale wiesz ... wolę zapytać dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekSz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam. Jako że nie mam dostępu do garażu i nie posiadam również maszyny, to czy mogę wykonać korektę ręcznie na świeżym powietrzu czy jednak to zły pomysł? Być może to bardzo laickie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 PiotrekSz, Jak sobie znajdziesz jakąś miejscówkę, gdzie się mało kurzy to można próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 koledzy,który produkt lepiej się sprawdzi jako "odpychacz kurzu"-Duragloss 921 czy Finish Kare Final Body ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 APC 1:4 nadaje się do felg aluminiowych lakierowanych? o ile felgi w dobrym stanie to będzie bezpieczne APC potrafi być niebezpieczne? Gdzie? Kiedy? W jakich warunkach? Bo jesli potrafi, to mi się nie udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 ayrsen, Wszystko zależy od stężenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 a może napisalibyście własne stężenia APC i ich zastosowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kory Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Szybkie pytanie czy DC1 ma właściwości ścierna jak DJ LP? I czy DC1 można dawać pod Colli476 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 dominik847, wszystko zależy od tego co czyścisz, jaki jest brud itd. poczytaj forum to będziesz wiedział jakie stężenia sobie dobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullnikk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 jakie cleanery mają najlepsze właściwości maskujące? Nie mam czasu zrobić pełnej korekty, więc zależy mi na jak najlepszym efekcie ukrycia drobnych rys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 hdc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Szybkie pytanie czy DC1 ma właściwości ścierna jak DJ LP? I czy DC1 można dawać pod Colli476 Bardzo minimalne ma te właściwości. Nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullnikk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 hdc jeszcze jakaś alternatywa? Może AF Tripple albo Duragloss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 jeszcze jakaś alternatywa? Może AF Tripple albo Duragloss? kolega pytał o cleaner a co do oszustów to jest tego trochę w tym tripple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Co zrobić po nałożeniu wosku żeby kurz tak się nie elektryzował do karoserii ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Co zrobić po nałożeniu wosku żeby kurz tak się nie elektryzował do karoserii ?? Jaki wosk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 colli 476s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi