Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

APC 1:4 nadaje się do felg aluminiowych lakierowanych ? bo użyłem takiego stężenia APC i jestem bardzo zadowolony tylko zastanawiam się czy nie wpływa to negatywnie na lakier na feldze jak i samą felgę ?????

Opublikowano

No właśnie w nie najlepszym znaczy się są na rantach małe przetarcia od chodników ... ale będzie bardziej niebezpieczny niż jakiś dedykowany płyn do felg ? czy poprostu zmniejszych stężenie np. 1:6 ?

Opublikowano
No właśnie w nie najlepszym znaczy się są na rantach małe przetarcia od chodników ... ale będzie bardziej niebezpieczny niż jakiś dedykowany płyn do felg ? czy poprostu zmniejszych stężenie np. 1:6 ?

Najpierw spróbuj jak najmniejszym stężeniem jak sobie radzi z brudem. Poza tym APC nie powinno nic zrobić nawet w stężeniu 1:4

Opublikowano

@weglus

wiem w moim przypadku jest to tenzi który obstawiam jest bardziej żrący ;)

@paluch

też tak myślę że 1:4 nie najmocniejsze stężenie ale wiesz ... wolę zapytać :)

dzięki za odp ;)

Opublikowano

Witam. Jako że nie mam dostępu do garażu i nie posiadam również maszyny, to czy mogę wykonać korektę ręcznie na świeżym powietrzu czy jednak to zły pomysł? Być może to bardzo laickie pytanie.

Opublikowano

koledzy,który produkt lepiej się sprawdzi jako "odpychacz kurzu"-Duragloss 921 czy Finish Kare Final Body ?

Opublikowano
APC 1:4 nadaje się do felg aluminiowych lakierowanych?
o ile felgi w dobrym stanie to będzie bezpieczne

APC potrafi być niebezpieczne? :o Gdzie? Kiedy? W jakich warunkach? Bo jesli potrafi, to mi się nie udało... 8-)

Opublikowano

jakie cleanery mają najlepsze właściwości maskujące?

Nie mam czasu zrobić pełnej korekty, więc zależy mi na jak najlepszym efekcie ukrycia drobnych rys :D

Opublikowano
Szybkie pytanie czy DC1 ma właściwości ścierna jak DJ LP? I czy DC1 można dawać pod Colli476

Bardzo minimalne ma te właściwości.

Nadaje ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.