dzinkins Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zyloma też trzeba na ciepły element. Moje były chłodne. Może to rzeczywiście to. Dzięki._________________ Nic to nie zmiani czy zimny czy ciepły jeżeli chodzi o lepkość Przed nakładaniem Vinyla wymyj plastiki APC 1:10 i będzie git Podgrzanie pomaga w aplikacji i wydłuża jego trwałość Nie myślcie że jak położycie na zimny panel to w ogóle nic nie da albo zejdzie w 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 dzinkins, Zymola nie kładłem, leży i czeka na inne czasy. A przy SV Protection nie zauważyłem żeby był lepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 dzinkins, Zymola nie kładłem, leży i czeka na inne czasy. A przy SV Protection nie zauważyłem żeby był lepki. Ani jeden ani drugi nie jest lepki , lepkość w 99% wynika z niewyczyszczenia powierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 dzinkins, to pewnie zawsze miałem czysto w środku Swoją drogą zawsze APC przemywałem przed aplikacją :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burger Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 2 Panowie, jak sobie rodzicie z resztkami pasty w odpryskach? Podciśnieniem nie mogłem tego wypłukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Nie wszyscy lakiernicy wygrzewają lakier lampami UV, jeżeli nawet czy robią to solidnie? Dlatego to było pytanie, ale w sumie bardziej należy zadać je lakiernikowi. Bezpiecznie jest odczekać przynajmniej tydzień. Albo 2, albo 4 - nigdy nie masz tej pewności Ale np. na moim aucie była korekta po robocie S-plusa na tylnym zderzaku po 2 dniach i wszystko szło elegancko. Dzięki za odpowiedzi. Nie wiem, czy będzie lakier wygrzewany. Lepiej poczekam. A co do pyt 1? Jakieś wskazówki dotyczące samego składu klaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 czy carpro perl daje dobry efekt na plastikach na zewnatrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 czy carpro perl daje dobry efekt na plastikach na zewnatrz? zależy na jakich - są podzielone opinie jedni bardzo chwalą inni sprzedają od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 chodzi mi o czarne progi i grile i ewentualnie lusterka [ Dodano: 19 Czerwiec 2012, 09:18 ] czy moze lepiej zastosowac auto glym bumper care? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajero195 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 czy lepiej czy gorzej to kwestia gustu i rodzaju plastików w aucie. Najczęściej polecany i najtrwalszy jest Valet Pro dionysus trim glitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Panowie.. mała awaria.. w bagażniku pękł mi śłoik kiszonych:) Było to miesiąc temu.. ale nie mogę niczym tego smrodu zabic.. Chodzi o wykładzinę bagażnika.. jak się do tego zabrać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 shadowpicture, prałeś już wykładzinę? Bo to podstawa w takim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czy mozna gdzies dostac taki wielki PŁAT welny do mycia auta ? Gdzies widzialem ze niektórzy myja auto takim prostokatnym wielkim kawalkiem welny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 shadowpicture, prałeś już wykładzinę? Bo to podstawa w takim przypadku. przetarłem wodą z szarym mydłem i wycierafłem fibrami... ale jak samochód postoi pod pracą cały dzien, wsiadam wieczorem do nagrzanego.. to jakbym się w ogórkowej zupie zanurzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 shadowpicture, a nie możesz wytargać wykładziny z bagażnika, wrzucić do wanny i uprać choćby szarym mydłem? poza tym proponuję zaopatrzyć się w dywanik gumowy Rezaw-Plastu i nie będzie tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 shadowpicture, a nie możesz wytargać wykładziny z bagażnika, wrzucić do wanny i uprać choćby szarym mydłem? poza tym proponuję zaopatrzyć się w dywanik gumowy Rezaw-Plastu i nie będzie tego problemu dywanik miałem, ale porzyczyłęm Bratu.. pech.. OK zrobie tak jak mówicie!! wykręcę, wsadzę do wanny, niech się pomoczy a później szorowanie!! tak, przy okazji.. jaki zapach kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 panowie, zmatowiałe przednie lampy pojechać UC, czy lepiej papierami wodnymi? cheers, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemotkr Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czy mozna gdzies dostac taki wielki PŁAT welny do mycia auta ? na krupówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czy mozna gdzies dostac taki wielki PŁAT welny do mycia auta ? na krupówkach ok jade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Art to zależy w jakim stopniu sa dojechane lampy, raczej bez papierów sie nie obejdzie ale...., daj fote to sie cos poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burger Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Panowie, jak sobie radzicie z resztkami pasty w odpryskach? Podciśnieniem nie mogłem tego wypłukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Panowie, jak sobie radzicie z resztkami pasty w odpryskach? Podciśnieniem nie mogłem tego wypłukać. Ipa, jak nie to APC poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 co radzicie na male odpryski na masce? mam lakier ale jak zrobic zeby nie naciapac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burger Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dzięki Mariusz. IronX lepiej na sucho czy na mokro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 co radzicie na male odpryski na masce? mam lakier ale jak zrobic zeby nie naciapac? Może w te miejsca nałóż lakier ale patyczkiem kosmetycznym, ale pędzelkiem takim do farbek plakatowych Potem spolerować to. Najważniejsze, żeby lakier był dobrze dobrany to nie będzie tak widoczne. [ Dodano: 19 Czerwiec 2012, 17:05 ] Sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi