Wito Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Co za forum ! Odpowiedź w przeciągu 3 minut Masakra. Dzięki Wielkie Panowie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Krótkie pytanie, krótka odpowiedź co lepiej wziąć? 1) ironx+prickbort 2) trix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baniek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 1) ironx+prickbort, dobra kombinacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 1 zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 1) ironx+prickbort 2) trix To i to Jak poużywasz dowiesz się co Ci lepiej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Kamil, żart ? Prickborta masz, trixa też, więc nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Prickbort się skończył miesiąc temu, trixa nigdy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 To co to było, co miałeś 40% w małej buteleczce, zielonego ? Doskonale wiesz jak działa Prickbort, więc pytania nie rozumiem. Jasne, że pierwszy zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Nie wiem o czym mówisz xd Miałem tar x ale to w normalnej butelce 600ml jak wyglądała ta buteleczka i kiedy to widziałeś Dobra wezmę zestaw pierwszy tak jak planowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Czy ktoś może podać ile waży wosk Glazur z opakowaniem (wosk + słoik)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 siwy49, Rozbieżność nowych słoików jest na poziomie 5-10gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 siwy49, Rozbieżność nowych słoików jest na poziomie 5-10gram. Orientacyjnie ile może ważyć sam słoik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 70-80g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Mój miał chyba 302 gram, ale na pewno nie było poniżej 300g. Inne woski tez miały w okolicach 305-307 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Szukam środka i sposobu do usunięcia plamy po rozlanym oleju napędowym (wylało się na kanapę i wykładzinę około 8l-10l), znalazłem taki oto środek ale czy odpowiedni http://www.sklep.profchem.pl/product.php?id_product=13 (choć i cena za 1 l wygórowana) Szukam tez czegoś alternatywnego tj. tańszego ps. zapach po oleju da się np odorem usunąć (np Turtle, Tenzi czy Meguiars). Gdzieś też ktoś na forum pisał ale za diabla nie mogę tego tematu znaleść. sorki jeszcze znalazłem to: jakiś Sorbent (aukcja nr 2405763448 allegro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 czym nakładacie dresing na deskę rozdzielczą ? piankowym czy bawełnianym aplikatorem ? bo ja zauważyłem u siebie że np. czarny bawełniany aplikator przy "wcieraniu" dresingu barwi mi na ciemno/czarno beżową tapicerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zmień ten barwiący aplikator na inny, oczywiście nakładamy bawełnianym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 dominik847, ja bym, tak jak już napisał Szakal, wywalił czarny aplikator. Ja używam MF, ale wydaje mi się, że zależy jakie tworzywo. W moim aucie jest takie mocno chropowate i żeby dobrze pokryć, razem z wgłębieniami w tworzywie, to lecę MF. A szwagier ma honde civic z 97 roku i takie "śliskie" plastiki, to i bawełnianym ładnie idzie. Nie wiem jakie są w E90, to musisz sprawdzić sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Wiesz np. w autach VW np. audi czy t4 tym bawełnianym nakłada się OK ( psikając na aplikator ) a na tym samym aplikatorze u siebie w e90 gdzie mam kremowe tapicerki to dociskając pozostawia mi czarne lekkie smugi które później i tak muszę trzeć MF próbowałem piankowym ale jakoś dresing mi wychodził mało ekonomicznie w aplikowaniu tym aplikatorem. dlatego Was zapytałem ale dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 ja dressing nakładam MF lub czarnym piankowym aplikatorem z Urbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Panowie mam mały problem z kolegi autem. Tylna klapa - wierzchnia część - w Galancie wyglinkowana, UC, Tripple, Megs 16 i praktycznie kilka kropel, a dalej leży tafla wody. Auto robione w odpowiednich warunkach, reszta auta w porządku. Co jest nie tak? cheers, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmtOm Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Art, może wina leży w Tripple albo w Meguiar's #16 (chyba, że jest to wersja ordżinal ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Art, Mam Galanta i tylna klapa umiera jako pierwsza. Kropelki sprawdzałeś zaraz po aplikacji? Już po kilku kilometrowej jeździe zbiera się tam pełno syfu (taka aerodynamika chyba) i trzeba umyć po bożemu żeby znów zaczęło kropelkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi