cz@rek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Panowie, czy Autofinesse Tripple nałożony pod Sealant, osłabi wosk? Jeśli masz na myśli czy osłabi Sealant to nie powinien ale najlepiej jakby Sealantem był Tough Coat taki sam tandem u mnie przeleżał trochę czasu i nie zauważyłem negatywnego skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 No ale co innego pokazują na YT po aplikacji "wisienki" a co innego było u mnie... Jak się postarasz to ładnie kropelkuje Wystarczy wejść w zdjęcia kropelkowania--> lotka na RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Czy R222 PAINTWORK CLEANSER nadaje się do pracy ręcznej i będzie dobry pod pete's 53 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Sparco, jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 No ale co innego pokazują na YT po aplikacji "wisienki" a co innego było u mnie... Jak się postarasz to ładnie kropelkuje Wystarczy wejść w zdjęcia kropelkowania--> lotka na RS Maszynowo kładłem... ale pewnie coś spierdzieliłem. Jaka lotka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Domel, Na moim czerwonym lakierze jak za tą cene dał świetny efekt. Jednak nie oczekuj od niego trwałości . Po 3 tygodniach juz go nie było. Z tego co pamiętam to chyba brudzi plastiki. Jeśli chciałbys jakieś zdjęcie to daj PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Domel, Na moim czerwonym lakierze jak za tą cene dał świetny efekt. Jednak nie oczekuj od niego trwałości . Po 3 tygodniach juz go nie było. Z tego co pamiętam to chyba brudzi plastiki. Jeśli chciałbys jakieś zdjęcie to daj PW Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 choć krople były beznadziejne To normalne że po produkcie typu AIO krople nie będą jak po wosku, żadne AIO tego Tobie nie da. Polecam wypróbowanie AIO Muc-Off'a Tutaj są m. in zdjęcia kropelek po tym AIO http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#207891 Myślę, że całkiem przyzwoicie jak na AIO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Faktycznie zacne krople po AIO Muc- Offa, aż zerknę na cenę, obym nie padł z wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jeszcze jedno szybkie pytanko: nie miałem jeszcze kontaktu z Zymol HDC. Jaka jest jego wydajność? Tzn. na ile "użyć" jedna buteleczka powinna starczyć - oczywiście orientacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 250ml - zuzycie z tego co slyszalem 20-25ml na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 250ml - zuzycie z tego co slyszalem 20-25ml na auto Maszynowo nawet mniej na Passata B7/ Volvo V70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Capaz, 4 krople wielkości połowy jednogroszówki na aplikatorze zymolowym starczyły na maskę Vectry C. Wydajność ogromna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 250ml - zuzycie z tego co slyszalem 20-25ml na auto Maszynowo nawet mniej na Passata B7/ Volvo V70 Capaz, 4 krople wielkości połowy jednogroszówki na aplikatorze zymolowym starczyły na maskę Vectry C. Wydajność ogromna Panowie dzięki za informację Mam zamiar nakładać za pomocą DA, więc 10-12 użyć jest widzę możliwe na butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy89 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam Potrzebuje POMOCY APC+SZAMPON+GLINKA+PB BLACK HOLE+IPA+CLEANER+WOSK Dobre rozwiazanie czy cos zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 APC+SZAMPON+Glinka(+SZAMPON)+CLEANER+PB BLACK HOLE+WOSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy89 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 na ile mniej więcej aplikacji wystarczy PB WD (120ml) MeganeI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ziomek4007, 15 lub więcej aplikacji, zależy, jak będziesz gospodarował środkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas2255 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam. Mam pytanie. Jak powinno się nakładać sealant? Czytałem kiedyś, gdzieś, że najlepiej robi się to płatkami kosmetycznymi. Czy to prawda? I teraz drugie pytanie, czy jest sens tego aby nałożyć 2 warstwy EX-P i potem 2 warstwy Colli? Czy to już troche za dużo? Oczywiście pomiędzy warstwami jakieś 2-3 godziny minimum przerwy. Oczywiście auto po myciu, glince, DJ LP maszynowo i wcześniejszym odświeżeniu lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Sealanty o bardzo rzadkiej konsystencji można nakładać płatkiem kosmetycznym - zmniejszamy dzięki temu zużycie. Coli jest wystarczająco trwałe, nie trzeba kombinować z tyloma warstwami, bo co za dużo.... Z resztą mamy lato, więc po co kłaść teraz coś co wytrzyma pół roku i nie można nic robić przez cały sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceEternity Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Pomoze ktoś w temacie Miernik grubości lakieru ) ? Jakies porównania bym prosił czy ktoś używał i czy sa dokładne. 1. CM8828-2 2. Paint Detective PD8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Panowie, Potrzebuję takie gąbki stożkowe z mocowaniem do wkrętarki, do lekkiego przepolerowania felg - jak to się fachowo nazywa i gdzie to można dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 http://showcarshine.pl/964-lare-gabka-s ... g-itp.html http://showcarshine.pl/pady-i-bp/963-la ... g-itp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ooo dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi