Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

panowie kupię gdzieś w sklepie/hipermarkecie APC?

bo wyjeżdzam na weekend poza miasto, umyć grata, a jak zamówię dzisiaj to bedzie dopiero po weekendzie :zly:

Opublikowano
panowie kupię gdzieś w sklepie/hipermarkecie APC?

bo wyjeżdzam na weekend poza miasto, umyć grata, a jak zamówię dzisiaj to bedzie dopiero po weekendzie :zly:

w tesco jest, osobiście nie używałem ale gdzieś był opisany na forum ;) deisy czy jakoś tak się nazywał.

Opublikowano

Po jakim czasie moge nalozyc druga warstwe Collinite 476 zeby zachowac trwalosc wosku? Nie ma garazu i po nocy samochod pewnie nie bedzie juz idealnie czysty.

• Moderator
Opublikowano

Po co Ci druga warstwa, tak wytrzymałego wosku, na lato? Jedna wystarczy.

Jeśli auto pod chmurką, to na następny dzień myjesz i nakładasz kolejną warstwę i tyle.

Opublikowano

miałem ocieplany blok i nie wiem jak to się stało ale na mojej czarnej masce znalazło się kilkanaście kropek białej farby używanej do malowania bloku :( benzyna ekstrakcyjna nic nie pomaga. czym to można usunąć? czy środki do usuwania smoły typu car pro tarx lub tańszy valet pro citrus tar & glue dadzą radę?

Opublikowano
miałem ocieplany blok i nie wiem jak to się stało ale na mojej czarnej masce znalazło się kilkanaście kropek białej farby używanej do malowania bloku :( benzyna ekstrakcyjna nic nie pomaga. czym to można usunąć? czy środki do usuwania smoły typu car pro tarx lub tańszy valet pro citrus tar & glue dadzą radę?

Glinka albo trzeba 'ściąć'. Masz maszyne?

Opublikowano

Czy używał ktoś ręcznika Chemical Guys Elite Deluxe Super Premium Microbirer ? dobrze wchłania wodę ?

Opublikowano

glinką będę próbował jeszcze, maszyny nie mam ale może ręcznie spróbuję spolerować (plus żyletka ). myślałem że może mocniejsza chemia da radę...

Opublikowano

VP neutral na pewno nie uszkodzi wosku, co do roztworu to popatrz przy jakim wychodzi dobra piana, ja osobiście leje więcej i na oko :mrgreen:

Opublikowano

Szukam na forum tematu o twardości różnych lakierów. Co myślicie o tym aby powstał temat w którym każdy opisze jaki samochód polerował i jego opinia na temat danego lakieru, czy twardy/miękki, na co zwrócić szczególną uwagę aby go nie uszkodzić itp itd.

• Moderator
Opublikowano

Jest jakis tani sprawdzony srodek ktorym mozna by recznie wypolerowac wydech ?

I czym to robic ? wełna stalowa ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.