JM63 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jak Cola nie rusza, to Bilberry tym bardziej Pewnie lekko zmatowi od środka, ale przeżreć nie powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 panowie kupię gdzieś w sklepie/hipermarkecie APC? bo wyjeżdzam na weekend poza miasto, umyć grata, a jak zamówię dzisiaj to bedzie dopiero po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 panowie kupię gdzieś w sklepie/hipermarkecie APC?bo wyjeżdzam na weekend poza miasto, umyć grata, a jak zamówię dzisiaj to bedzie dopiero po weekendzie w tesco jest, osobiście nie używałem ale gdzieś był opisany na forum deisy czy jakoś tak się nazywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 dzięki wielkie Arek_ za szybką odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysh_daniels Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Panowie potrzebuje pomocy z wyszukiwarką. Nie potrafię znaleźć tematu, w którym będzie opisane jak czyścić pady. EDIT: Już jednak znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jakie macie pompy do brudnej wody ? Potrzeba mi z rozdrabniaczem,bez plywaka zwykla prosta sprawdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Po jakim czasie moge nalozyc druga warstwe Collinite 476 zeby zachowac trwalosc wosku? Nie ma garazu i po nocy samochod pewnie nie bedzie juz idealnie czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 24 Maja 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Po co Ci druga warstwa, tak wytrzymałego wosku, na lato? Jedna wystarczy. Jeśli auto pod chmurką, to na następny dzień myjesz i nakładasz kolejną warstwę i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 patryczken16 czyli to szamba mozna rzec, firmy nie pamietam ale 170 zł dalem dwa lata temu, ciezka zeliwna, chodzi jak zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 bizislawek, do ekologicznej oczyszczalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan77 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 miałem ocieplany blok i nie wiem jak to się stało ale na mojej czarnej masce znalazło się kilkanaście kropek białej farby używanej do malowania bloku benzyna ekstrakcyjna nic nie pomaga. czym to można usunąć? czy środki do usuwania smoły typu car pro tarx lub tańszy valet pro citrus tar & glue dadzą radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 miałem ocieplany blok i nie wiem jak to się stało ale na mojej czarnej masce znalazło się kilkanaście kropek białej farby używanej do malowania bloku benzyna ekstrakcyjna nic nie pomaga. czym to można usunąć? czy środki do usuwania smoły typu car pro tarx lub tańszy valet pro citrus tar & glue dadzą radę? Glinka albo trzeba 'ściąć'. Masz maszyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Pytanie do znawców Dlaczego standardowe HDC ma czarne kropki w sobie a HDC z Holiday Sampler jest "czysty" ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Czy używał ktoś ręcznika Chemical Guys Elite Deluxe Super Premium Microbirer ? dobrze wchłania wodę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan77 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 glinką będę próbował jeszcze, maszyny nie mam ale może ręcznie spróbuję spolerować (plus żyletka ). myślałem że może mocniejsza chemia da radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 czy nawoskowane auto można myć pianą aktywną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Można ale pianą o neutralnym ph. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mam valetpro neutral ph, stężenie mniejsze niż 25ml na litr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 VP neutral na pewno nie uszkodzi wosku, co do roztworu to popatrz przy jakim wychodzi dobra piana, ja osobiście leje więcej i na oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Szukam na forum tematu o twardości różnych lakierów. Co myślicie o tym aby powstał temat w którym każdy opisze jaki samochód polerował i jego opinia na temat danego lakieru, czy twardy/miękki, na co zwrócić szczególną uwagę aby go nie uszkodzić itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 AMS, może to Cię zainteresuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dziękuję o to mi chodziło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Maja 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jest jakis tani sprawdzony srodek ktorym mozna by recznie wypolerowac wydech ? I czym to robic ? wełna stalowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Domel, Jest nawet temat o tym Wełna + jakiś autosol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi