smalec Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 max103, nigdy nie przykładałem do tego wagi, wrzucałem ściery do pralki razem z innymi praniem... teraz zauważyłem, że zwłaszcza fluffy wygląda dużo gorzej. ręczne pranie odpada, a do pralki to ja sypię proszek a nie szare mydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Smalec, jak nie chcesz lać szarego mydła do pralki to może zainteresują Cię dedykowane środki do prania mikrofibr, np.: SMARTWAX PROFESSIONAL CLEAN MICROFIBER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzierzaGST Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 i ja piorę w Białym Jeleniu swoje szmatki, nie jestem jednak w pełni zadowolony, ile mydła powinienem wlewać do pralki na przykładowo 1kg fibr i padów?jaki program?płukać czymś po wypraniu, ktoś chyba kiedyś wspomniał o occie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max103 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Smalec no właśnie dlatego że sypiesz proszek to twoje szmaty wyglądają gorzej najtaniej wychodzi biały jeleń w kostkach trzesz na tarce i do pralki , jedna kostka starcza na 3 prania pralką od czasu do czasu wlewa się 50ml octu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Smalec no właśnie dlatego że sypiesz proszek to twoje szmaty wyglądają gorzej najtaniej wychodzi biały jeleń w kostkach trzesz na tarce i do pralki , jedna kostka starcza na 3 prania pralką od czasu do czasu wlewa się 50ml octu Najlepiej to wychodzi proszek Biały Jeleń w 3 kg opakowaniu Mam, używam i jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam, Ja dzisiaj zakupiłem szare mydło produkcji Czeskiej. Jest super do mikrofibr i padów, jednak pada po wosku PB Red nie wypierze żeby wyglądał jak nowy. Drugiego pada po AIO Auto Finesse wyprał super i pad wygląda jak nowy, żółty. Mikrofibry też ładnie wyglądają, zależy jeszcze do czego służyły. Z innej beczki. Jakiego pada polecicie właśnie do AIO i do Reda. Te małe żółte, okrągłe meguirsa co chwilę chcą mi wypadać z ręki. Zamiast skupić się na dokładnym nakładaniu to muszę uważać żeby mi z ręki nie wyleciał. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Paluch, nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje Dzięki [ Dodano: 19 Maj 2012, 17:55 ] Kolo100, to może te aplikatory nakładane na palce? Takie coś: http://showcarshine.pl/aplikatory/1106-blackfire-gold-applicator-1-szt-.html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 [ Dodano: 19 Maj 2012, 17:55 ] Kolo100, to może te aplikatory nakładane na palce? Takie coś: http://showcarshine.pl/aplikatory/1106-blackfire-gold-applicator-1-szt-.html. Dobre, tylko czy ktoś testował takie pady i czy nie spadają one z dłoni przy nakładaniu. Czy jakościowo są tak samo dobre jak te okrągłe http://mrcleaner.pl/meguiars-soft-foam- ... p1959.html Trzeba przetestować Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Paluch, nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje Dzięki Nie ma sprawy jakby co kupowałem w Selgrosie 3 Kg, a mniejsze opakowania są dostępne nawet w Intermarche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 u mnie taka plama zeszla po prani rm760 ,zalezy z czego to jest czyzby pluny ustrojowe kuchar? pojecia nie ma co to plama była razem z autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 czy ktoś z Was kojarzy specyfik do zewn. plastików jaki całkiem niedawno polecał Makki? Wiem, że stosowany jest w "żeglarstwie", niewiele kosztuje, a pokazany zderzak Forda KA rwał suty HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Owatrol Polytrol czy siakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuXX Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Chciałem coś do czyszczenia i pielęgnacji kokpitu do e39 żeby nie pozostawiało białych smug nie nabłyszczało i było łatwe w użyciu po przeczytaniu kilku tematów mam dwóch faworytów: POORBOY'S WORLD Natural Look Dressing MEGUIAR'S Natural Shine Protectant nie wiem który wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Owatrol Polytrol czy siakoś tak. trafiony, zatopiony! dokładnie to http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#217752 dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDG Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Srebrny samochód. Kupiłem colli 476 ale została mi ok połowa Turtle Wax METALLIC...chyba nie nada sie już w takim przypadku do niczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 KamilDG, rower możesz nim nawoskować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 KamilDG, Przyda się do woskowania... Możesz sobie porównać czy między Colli a Turtlem widać jakąś różnice w wyglądzie i sprawdzić jak kształtuje się ich wytrzymałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDG Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 To samo pomyślałem o nim po dwóch opadach deszczu...dzięki za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 u mnie taka plama zeszla po prani rm760 ,zalezy z czego to jest czyzby pluny ustrojowe kuchar? pojecia nie ma co to plama była razem z autem hehe ja mm terqz takie swieze te plamy psikne rm i wyszczotkuje tylko bez odsysania i damCi znac ah te kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Krzysiek ja nie chcę wnikać co Ty za akcje wyczyniasz w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Sucre, No co? Pewnie się ulało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Sucre, No co? Pewnie się ulało hehe nie mi ja do buzi zawsze ulewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaczinto Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Zieleń 3M, meczyc go jeszcze czy darowac mu już żywot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 meczyc go jeszcze Ja bym jeszcze katował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 20 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jaczinto, jest w dobrej formie i sporo przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi