Akira Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Aplikator gąbkowy. Ja do opon używam tych kuchennych 3-4 krople na oponę. Podziękował serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Aplikator gąbkowy. Ja do opon używam tych kuchennych 3-4 krople na oponę. Tylko 3-4 krople na oponę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jesli uzywana gabka nasaczona juz tym srodkiem to moze nie az tak malo ale sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Zależy też od profilu opony i jej tekstury. Krople to też pojęcie względne U mnie 4 wielkości ziarna grochu wystarczają. Tak czy inaczej to bardzo wydajny produkt. Smaruję opony średnio co 1,5 tygodnia od około roku i zużyłem może 1/3 opakowania 473ml-ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 PYTANIE: co po korekcie, przed woskiem? Chciałbym wyciągnąć wetlooka:) Dzięki!! PB Black Hole da kopa i wypełni to czego nie usuniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Szybkie pytanko - czy po zastosowaniu Autoglym Super Resin Polish ( chcę zamaskować hologramy po " polerce " lakiernika ) , mogę nałożyć Duragloss Clear Coat Polish #111 ? Nie pogryzie się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Czy cherry glaze mocno osłabi Glasura?? Nigdy tego myku nie robiłem a mam teraz okazje na ciemnym lakierze i sie zastanawiam czy jest sens?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ariello01, też mnie to ciekawi wpływ cherry i nigdzie jakoś nikt za dużo nie podaje. Jedyna namiastka może być tutaj z Tripple w końcu też AIO i skróciło czas http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 03&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Stosował ktoś ValetPRO Yellow Bumper Gel na opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 zgred pod DG#111 najlepiej dedykowany cleaner : Bonding Agent #601 ewentualnie #652,w tamtym roku #111 dałem na srp i spłyneło razem z deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam serdecznie po raz 1szy na forum - mam kilka pytan, dopiero wtajemniczam sie w swiat detailingu i prosze o wyrozumialosc. Nie chce zakladac nowego tematu stad dluzszy post Kupilem polecana ostatnio na forum maszynke Graphite'a - 59G242. Zestaw jest juz skompletowany, przed pierwsza proba 'detailingu' mam jeszcze pytanie - jakie pady wybrac? Chodzi mi o rozmiary. Polerka posiada talerz 180mm i pada 150mm chyba na niego nie zaloze? Rozumiem ze musze kupic talerz najlepiej 125 (wiekszy pad na mniejszy talerz) i 75 do szczegolowych paneli? Prosilbym o pomoc jakie talerze i jakie pady beda mi potrzebne, czy na poczatek wystarcza mi 150mm czy bede potrzebowal rowniez mniejsze a co za tym idzie rowniez maly talerz? Co do padow to wiem ze bede potrzebowal po 1 z kazdego rodzaju, cutting polishing i finishing - co do marki, na poczatek wystarcza flexipady/abw? Czy odrazu warto inwestowac w 3m? z gory dzieki wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 igor1906, inwestuj od razu w 3M tak BP jak i pady. Mały BP to chyba tylko flexi a małe pady to masz trio menzerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ok dzieki wielkie. jedno pytanko jeszcze - bo widze ze 3m cutting sa 2 kolory, pomaranczowa i zielona - ktora brac i jaka jest roznica? bp 3m troche drogi, nie wiem czy sie nie skusze na zestaw bp flexipada. male pady brac 80mm czy 100mm? pozdrawiam i dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 bo widze ze 3m cutting sa 2 kolory, pomaranczowa i zielona - ktora brac i jaka jest roznica? Obojętnie (znikoma różnica) - może być zielony male pady brac 80mm czy 100mm 80mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Igor1906, gdzie będziesz kupował pady 3M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jakie PH ma szampon Sonax Xtreme Szampon 2 w 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Czy takie coś noname http://tablica.pl/oferta/myjka-cisnieni ... 10WRd.html będzie lepsze niż np. Karcher K2.15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreArt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 gdzie kupujecie wełnę stalową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Markety budowalne , z tym że trzeba pamiętać żeby szukać drobnej (0000,000) a nie ostrej (0,00). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreArt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Raku, a ten noname ma jakąś gwarancje ? Bo sprzedawca tylko pokazuje wyższość nad karcherem.. "wytrzymalsza niż karcher", "silniejsza niż karcher" a 100bar to pewnie na oko zmierzył... zastanów się czy nie lepiej dołożyć i kupić coś pewniejszego.. 130zł za myjke, "pianownice", i pompe alu - coś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 a 100bar to pewnie na oko zmierzył... Ja ze zdjęcia w ogłoszeniu widzę, że ta myjka ma na pewno nie mnej niż 100bar Taaaaaaaaaaaaaaaaaki długi stumień to musi to maleństwo nieźle pompować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 CreArt, wełna stalowa jest do dostania również u nas jest w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreArt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 SJake, zanotowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 lukwawa, Ja ze zdjęcia w ogłoszeniu widzę, że ta myjka ma na pewno nie mnej niż 100bar Taaaaaaaaaaaaaaaaaki długi stumień to musi to maleństwo nieźle pompować wywnioskowałem po treści ogłoszenia - 0 konkretów i jakieś chaotyczne pisanie.. no ale cóż.. może tam drzemie te wściekłe 100 bar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi