aro_77 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Tu z tenzi kilka razy tańszy: http://www.tenzi.sklep.pl/tenzi-dozowni ... p-690.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Domel Kup sobie plastikowe butelki z miarką dla niemowlaków - są różne wielkości, lub strzykawkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Czy po zastosowaniu UC z Megs'a mogę zamiast typowego cleanera nałożyć DJ NFS AIO w celu wyczyszczenia lakieru i na tak przygotowaną powierzchnię nałożyć wosk DJ Hard Candy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ile waży nowa puszka z Colli 476? Może być też zważona po jednym smarowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Jakiego aplikatora używacie do Zymol Titanium? Może być zółty megsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miked Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Panowie Cherry Glaze AIO czym najlepiej nakładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Czym najprościej wyczyścić aplikator gąbkowy po używaniu PB NL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Kobi, Szare mydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 kupusso, coś ok. 276 gr nowy, z tego co pamiętam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Szybkie pytanie: Czy Pete's 53 faktycznie daje, az taki efekt, czy na tym filmie byla jakas sciema? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 To zasługa korekty, a nie wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaczinto Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Zieleń 3M, meczyc go jeszcze czy darowac mu już żywot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Do kogo mam zglosić szkodę jeśli wjechal mi koleś w tyl samochodu do swojego przedstawiciela (Warta) czy do jego (PZU) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Do pzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 kamilgt, Dzięki, nigdy nie miałem takich przygód i jestem zielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dzwonisz i pani Cie o wszystko dokładnie pyta, potem dzwoni do Ciebie rzeczoznawca, żeby się umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 MM.MM możesz też wypełnić formularz na stronie pzu i od razu przesłać im zdjęcia i skany dokumentów - przerabiam właśnie identyczną sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 kolargol, Dzwonie jutro do nich, niech przyjedzie ten znawca i sobie sam robi zdjecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja byłem w piątek u rzeczoznawcy PZU... dwa tygodnie się cieszyłem autem bez skazy po korekcie i pani z VW nie zauważyła, że ją zacząłem wyprzedzać Dzwonisz na 801 102 102, a później to już z górki. taaaa... o ile trafisz na łaskawego rzeczoznawcę, a tych to ja bym powybijał btw. jak zacznę męczyć rysę na lakierze, dosyć grubą, papierem 1000 to będę miał problem, żeby zlikwidować ślady? czy jak pojadę po kolei papierkami + na koniec pasty na maszynie fg500 i ff3000 to będzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chotek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 To zasługa korekty, a nie wosku tak tez myslalem... szkoda tylko, ze nie pokazali czym i jak robiona korekta... troche oszukany ten film ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 tak tez myslalem... szkoda tylko, ze nie pokazali czym i jak robiona korekta... troche oszukany ten film ;P Pokazali - Scholl S03+, scholl S40, a jak robili .... " rubbing compound and rotary mashine " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Szybkie pytanie: Czy Pete's 53 faktycznie daje, az taki efekt, czy na tym filmie byla jakas sciema? Znam goscia Historia kwadracika jest taka ze to zimowe auto jego siory a jemu sie nudzilo jak siora wyjechala na urlop. Wiec chcial ja milo zaskoczyc Tak to zasluga jego korekty. Goscio polerowac umie ale detailer z niego slaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Menzernę 3000 lepiej wypracować na miękkim białym padzie czy b.miękkim czarnym? Lakier twardy VAG. Z jakimi obrotami używać ff3000 ? 1500/min. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Szybkie pytanie: Czy Pete's 53 faktycznie daje, az taki efekt, czy na tym filmie byla jakas sciema? Musiała być korekta, bo nie da rady nadać blasku czemuś co nie odbija promieni słonecznych Dodatkowo widać przejazdy polerką poza taśmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sistinas Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 wie ktoś gdzie w szczecinie dostanę IPA? nie chciałbym zamawiać z allegro bo koszty wysylki to koszt litra:) w castoramie i tego typu podobnych nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi