kinek01 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 W Casto najszybciej - dział z fugami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 87 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jakiej firmy pady poleciacie,Abw,Lare czy moze Menzerna ? Menzerne juz mam i myslalem nad czyms nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 LakeCountry CCS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 12 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Którą z dostępnych na rynku szczot/ek polecacie do mycia opon? Coś od mothersa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Którą z dostępnych na rynku szczot/ek polecacie do mycia opon? Coś od mothersa? Np. http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... brush.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Arekkaz, mam MOTHERS Contoured Tire Brush i jest OK. [ Dodano: 12 Maj 2012, 11:45 ] dzinkins, mam również szczotkę do felg, ale w moim przypadku - czarne felgi - sprawdza się tylko i wyłącznie rękawica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 87 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 LakeCountry CCS. a to nie sa czasem pady lepsze do maszyny DA ? docelowo potrzebuje do rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 A ja sie chciałem zapytać czy polerki "na promocjach" w marketach budowlanych czy z allegro takie 150-300zł to przeżyje taka polerke auta?? Nie stać mnie na profi polerki, a zapewne to tylko kwestia ich żywotności - głównie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 A ja sie chciałem zapytać czy polerki "na promocjach" w marketach budowlanych czy z allegro takie 150-300zł to przeżyje taka polerke auta?? Nie stać mnie na profi polerki, a zapewne to tylko kwestia ich żywotności - głównie. Doman tutaj masz wszystko na ten temat, proszę czytaj Klik klik i czytamy ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Co lepiej kupić; Meguiar's Supreme Shine(wew) + tester Bumper Care 100ml.(zew) czy Zew/Wew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Czy normalnym jest,że ślady po naklejkach ,,wracają"(pod słońce widać) po pewnym czasie? 2 busy były ,,znaklejkowane" ok 4lata i miały polerki w komisie więc raczej u ,,lakiernika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 kubik, Wypadałoby się dowiedzieć czy to była korekta lakieru, czy politurowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 kubik, Wypadałoby się dowiedzieć czy to była korekta lakieru, czy politurowanie No właśnie chodzi o to,że nie wiem i pytanie czy jeżeli brałbym się za korektę mechaniczną,to czy nie wyjdzie to rok znowu,bo jak ma tak być to wolę oblecieć ręcznie SXem lub UC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Różnica kolorów wychodzi bo oxydacji uległy części nie zakryte lakieru. Wsztsko pod naklejkami ma zapewne ciemniejszy mocniejszy i głębszy kolor, bo nie poddało się to działaniu promieni UV. Żeby wyrównać odcienie konieczne jest usunięcie oxydacji z maski, ale to Ty musisz wybrać w jakim stopniu Cię efekt ma zadowolić. Bo i swilrx'em i UC jakiś efekt osiągniesz, ale napewno nie taki jak po profesjonalnej korekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Cześć Panowie używam na szyby autoglym car glass polish powiem szczerze że jestem zawiedzony tym produktem, ponieważ jest krótkotrwały max 2dni połysku, albo coś nie tak robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 CześćPanowie używam na szyby autoglym car glass polish Obrazek powiem szczerze że jestem zawiedzony tym produktem, ponieważ jest krótkotrwały max 2dni połysku, albo coś nie tak robię Ale szyby nie mają mieć połysku tylko mają być czyste . Ja używam tego produtku i wielu innych tu na forum i każdy zadowolony z działania preparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 13 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dzinkins, Pavlik, dziękuję. Chyba zaszaleję i raz a porządnie kupię zestaw.... http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... h-set.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfikusny Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jonizator podłączany do zapalniczki - daje cokolwiek czy bzdura? http://www.wasserman.pl/pl/p/Jonizator-powietrza-do-auta/1648 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 CześćPanowie używam na szyby autoglym car glass polish Obrazek powiem szczerze że jestem zawiedzony tym produktem, ponieważ jest krótkotrwały max 2dni połysku, albo coś nie tak robię Ale szyby nie mają mieć połysku tylko mają być czyste . Ja używam tego produtku i wielu innych tu na forum i każdy zadowolony z działania preparatu. jak są czyste to mają połysk automatycznie czym się różni od zwykłego płynu do szyb? może inaczej co dokładnie daje mi ten produkt, jakąś skuteczną powłokę ochronną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Rafu, oczyszcza szybę z zabrudzeń, których nie doczyściłbyś zwykłym płynem do mycia szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Rafu, oczyszcza szybę z zabrudzeń, których nie doczyściłbyś zwykłym płynem do mycia szyb. dzięki Adm, ale powiem Ci że miałem zaschnięte krople na szybach i jednak ich nie usunął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Rafu, za słabo szorowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 możliwe Adm możliwe, i ten produkt ma już chyba z 5-6 lat możliwe że już nie spełnia swojej funkcji tak jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Rafu, widocznie zła technika mycia szyb,ja robię zawsze tak ,że mocze fibrę w wodzie , wykręcam,psikam płyn na szybę,szoruję wilgotną fibrą , a do sucha wycieram ręcznikami papierowymi ,ewentualnie fibrą do szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Co lepiej kupić; Meguiar's Supreme Shine(wew) + tester Bumper Care 100ml.(zew) czy Zew/Wew: Odświeżam pytanie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi