Swoop Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Talos się świeci. nie zauważyłem http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ight=talos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Swoop przepraszam ale pomyliłem Talosa z VALETPRO DIONYSUS barteq161 Soft jest za cienka czasami potrzeba czegoś naprawdę z jajami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolz86 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mam megsa UC z tri colorem jednak nie dał rady na moje swirlsy. Chcę kupić tester SSR 3 i do tego twardszy pad. Czy taki kombos będzie dobry: SSR 3 + twardy pad Poprawić to UC + Tri color? Ew. Czym mogę to wykończyć po użyciu UC, przed nałożeniem wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zrob jeszcze raz UC i tricolor, a pozniej moze byc SwirlX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolz86 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Fakt, że próbowałem tylko raz z korektą, i przed drugim razem planowałem uderzyć większą siłą Ale może faktycznie pierw spróbuje jeszcze raz Uc. A czy jakikolwiek cleaner po użyciu Uc też będzie miał właściwości usuwające/maskujące swirlsy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 coolz86, np Dodo LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba723 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ze względu na tymczsowy brak HDC Zymola(przed majówką nie dojdzie),mam następujące pytanie:co będzie lepsze pod Concourso jako czasowe rozwiązanie? -Clearkote Red Moose Machine Glaze -Zaino AIO -Wolfgang - Paintwork Polish Enhancer Posiadam w/w produkty oraz das.Proszę Was o sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Seba723, masz concours czy concorso? tak czy inaczej, ten pierwszy cleaner najbardziej. na szybko możesz domówić ew. lusso - tani, a pasuje dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba723 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Posiadam Zymola.Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Panowie orientuje się ktoś może jaka jest minimalna średnica węża który podaje wodę do myjki ? Karcher k6.75, chciałbym podłączyć 1/4 (najlepiej spiralny), ewentualnie 1/2 tylko nie wiem czy wydoli wąż jakieś 8-10m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaren Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak krótki to wydoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr320 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Panowie pytam ponownie, gdyż poprzednio nie dostałem odpowiedzi.. W następnym tygodniu zamawiał będę zestaw Menzerna w którym mam do wyboru cztery pasty.. Jakie najlepiej wybrać..??? Chodzi mi o ścieralność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 piotr320, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 piotr320, proszę, zajrzyj do tego wątku http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=2544 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Może ktoś doradzić jakiś dressing do plastików, który przyjmie się na plastikach zewnętrznych w Hyundaiu. Back to Black, Trim Restorer znikają minutę po nałożeniu. Plastik jest zawsze przygotowany APC Nielsena 1:10. Jedyne co się trzyma to Plak, ale do pierwszego desczu. Może ktoś ma taki problem i może coś poradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Które APC lepiej wybrać Autosmart G 101 czy Nielsen, do zewnątrz i do wewnątrz, bo już zgłupiałem. Niby gdzieś obiło mi się o uszy że Nielsen zostawia biały nalot, a szukam czegoś w miare bezproblemowego i budżetowego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Może ktoś doradzić jakiś dressing do plastików może Talos albo Dionysus się przyjmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Allesio, mnie tam Nielsen żadnych białych plam nie zostawia wewnątrz, zarówno w Lagunie jak i w Mondeo nie ma problemu. Grunt to nie zostawiać go do zaschnięcia na długo. Stosuje do wewnątrz i zewnątrz stężenie 1:10. Dodatkowo Nielsen ma całkiem przyjemny zapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDI-A8 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witajcie !! Mam do was pytanko. Mam moją bryczkę pokrytą CQUARTZ przynajmniej była położona rok temu. Jak mogę sprawdzić czy nadal jest ta powłoka ? Oglądając na YT filmy widać że woda po CQUARTZ spływa jak szalona ... A z wniosków na mojej karoserii to woda tak jak na zwykłym lakierze czyli normalnie stoi ... Druga sprawa to jak zebrać kurz z karoski ? Polecacie jakieś miotełki ? Lub inne sposoby prócz mycia . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 AUDI-A8, usuń smołę, wyglinkuj auto - jak to nic nie daje to znaczy że CQ zdechł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDI-A8 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 AUDI-A8, usuń smołę, wyglinkuj auto - jak to nic nie daje to znaczy że CQ zdechł Ale co ma dać ? Powiem tak że samochód był praktycznie cały czas myty na bezdotykowej ,a jak wiemy na bezdotyku jest agresywna chemia. Mogło to skończyć kwarca ? Jaka jest żywotność takiego kwarca ? A jakoś inaczej nie idzie sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 AUDI-A8, raczej go to nie wykończyło. Ale co ma dać ? Poprawne kropelkowanie i odpychanie wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Co ma dać? Usunie syf na którym zatrzymuje się woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 AUDI-A8, usuń smołę, wyglinkuj auto - jak to nic nie daje to znaczy że CQ zdechł Ale co ma dać ? Powiem tak że samochód był praktycznie cały czas myty na bezdotykowej ,a jak wiemy na bezdotyku jest agresywna chemia. Mogło to skończyć kwarca ? Jaka jest żywotność takiego kwarca ? A jakoś inaczej nie idzie sprawdzić ? Chemia nie wykończyła kwarcu. Zależy na jak przygotowany lakier był położony. Tak jak kolega wyżej pisał, wyglinkuj auto i wtedy zobacz czy kropelkuje. P.S. używałeś reloada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDI-A8 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No w sumie racja nie pomyślałem o tym. paluch - nie korzystałem z tego. Dopiero wiesz zbieram wiedzę. Nawet nie wiem jak glinki użytkować. A co do swirlxsów na karosce to one leżą na lakierze czy na CQ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi