saddam Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Showcarshine miał swego czasu. Warto zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Może ktoś polecić firme kurierską do wysyłki 4 felg z oponami ? Może nie komplet, ale wysyłałem same felgi 17" Siódemka, dwie paczki po dwie felgi, bo tak wychodziło najkorzystniej, koszt to około 70 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 czy glinka bit hamber ma okres przydatności, bo ostatnio zauważyłem jakby się rozlała w pojemniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ENERGY_NET, co masz na myśli "rozlazła"? coś się stało z konsystencją czy zmieniał swój kształt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ENERGY_NET, od odrywania i ciepła jak sobie leży też mi się trochę tak jakby "rozlała" w pudełku ale to delikatnie, odrywa się dalej normalnie i działa jak świeżo po zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 S3ci0r, rozlała. fireman, mi się rozpłynęła całkowicie w pudełku, trochę dziwne bo temperatura nie była wysoka, w działaniu jest OK i tylko teraz ciężko ją porcjować bo zatopił sie w niej papier w który była owinięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ENERGY_NET, po prostu siła grawitacji zrobiła swoje widocznie glinki to nie są ciała stałe a bardzo gęste ciecze takie jak np szkło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czy owiewkę firmy Puig, przyciemnianą, w sportowym motocyklu też można odświeżyć? Pytam, ponieważ jeżeli chodzi o lampy to wiem co i jak, natomiast to jest przednia owiewka, w dodatku przyciemniona i nie chciałbym uszkodzić jej struktury. Może ktoś już ma jakieś doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Może ktoś polecić firme kurierską do wysyłki 4 felg z oponami ? skorzystaj z http://www.dwiepaczki.pl wybierasz kuriera wpisujesz dane płacisz i przyjeżdża po paczki ja w zeszłym roku za nie małe "19 2x po dwie felgi wyszło 64,98zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmatti91 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam! Czy po korekcji lakieru (1. Mezerna fg500 2. Mezerna ff3000) Muszę użyć IPA Izopropanol?? Po to aby oczyscic lakier i pozostałości po pastach? Jak to stosowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisienka1992 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Może ktoś polecić firme kurierską do wysyłki 4 felg z oponami ? Ja ostatnio wysyłałem (komplet opon) Pocztexem Normalnie na poczcie .. Warto podejsc i sie zapytac ile by to mniej wiecej kosztowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam! Czy po korekcji lakieru (1. Mezerna fg500 2. Mezerna ff3000) Muszę użyć IPA Izopropanol?? Po to aby oczyscic lakier i pozostałości po pastach? Jak to stosowac? Tak. Oczyszczasz lakier + sprawdzasz czy osiągnąłeś zadowalający efekt. Jak stosować? Rozcieńczyć z wodą destylowaną 1:1. Psikasz na element i wycierasz MF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak ma się szybkie wytarcie wosku (Colli 476) do jego trwałości i efektu? Chodzi mi o to, że wosk był spolerowany dosłownie po 5 minutach, a nie po 20 jak wszędzie się pisze. Czy to może mieć wpływ na kropelki, które są płaskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak ma się szybkie wytarcie wosku (Colli 476) do jego trwałości i efektu? Chodzi mi o to, że wosk był spolerowany dosłownie po 5 minutach, a nie po 20 jak wszędzie się pisze. Czy to może mieć wpływ na kropelki, które są płaskie? Jak za wcześnie wosk będziesz polerował to jego warstwa się rozmaże i będzie cieńsza co ma wpływ na trwałość i nie równość powłoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czy właściwosci ścierne Dodo Juice LP sa jakieś mocne ? Daje jakoś wiraźnie lepsze efekty niż LPL czy bez różnicy jeśli chodzi o efekty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czy właściwosci ścierne Dodo Juice LP sa jakieś mocne ? Daje jakoś wiraźnie lepsze efekty niż LPL czy bez różnicy jeśli chodzi o efekty ? Cleaner usunie lekkie ryski co poprawi wygląd a nie wypoleruje auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kto mi powie co należy wpisać w odpowiedzi na to pytanie "What does DW stand for?" Chce się zarejestrować na Detaling World ale nie znam biegle ang żeby znać odp na to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 "What does DW stand for?" Co oznacza skrót "DW" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ścierasz... (wszystko robimy w garażu min 10 stopni max 80% wilgotności) A jesli nie mam dostepu do garazu, to co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 "What does DW stand for?" Co oznacza skrót "DW" Tyle wiem ale co on oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A jesli nie mam dostepu do garazu, to co zrobic? To ryzykujesz na dworzu w piekną pogodę - modląc się wieczorem o suchą, ciepłą - najlepiej bezwietrzną noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tyle wiem ale co on oznacza? Noooooo....Detailing World ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Masz rozwinąć ten skrót, nawet napisałeś o nim w swoim pytaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co oznacza skrót "DW" http://acronyms.thefreedictionary.com/DW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kilka opcji: 1 Dramat Wojenny 2 Dar Wojciecha 3 Detaling World Proszę niepotrzebne skreślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi