proximo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja używałem (używam obecnie do kół) jest całkiem niezła i wytrzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja używałem (używam obecnie do kół)jest całkiem niezła i wytrzymała Myślę nad czymś do mycia karoserii i tak się zastanawiam nad nią, rękawicą Nigrin i gąbką czerwoną Sonax Proximo co teraz uzywasz zamiast niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 inne frendzelkowce ale planuje zakupic cos z wyzszej polki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wax Paradise Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Może mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat firmy Monster Shine ?Też zauważyłem, że większość ich produktów to "podróbki" Marka Monster Shine nie istnieje. To wymysł jednego ze sklepów Po prostu rebrandowanie różnych produktów z wielu firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Marka Monster Shine nie istnieje. To wymysł jednego ze sklepów Po prostu rebrandowanie różnych produktów z wielu firm. Przy czym na przykład szczotka do kół, ta bliźniaczo podobna do szczotki Megsa jest bardzo fajna i nie wiem czy umiałbym wskazać powód, dla którego warto wybrać droższą Megsową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Sebstian pisales o tym juz wielokrotnie, oczyswisicie ze nie jest to zaden producent jest to nazwa handlowa na produkty oem mialem kilka produktów w reku i sa iddentyczne do tych znanych marek - patrz sonus, meguiars itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dzieki za rozwianie watpliwosci, podejrzewalem wlasnie, ze to "marka" sklepu MrCleaner, ale chcialem sie upewnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Może mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat firmy Monster Shine ?Też zauważyłem, że większość ich produktów to "podróbki" Marka Monster Shine nie istnieje. To wymysł jednego ze sklepów Po prostu rebrandowanie różnych produktów z wielu firm. ostatnio dostałem od nich tester QD (na nim napisa prototyp) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 mam dylemat który z trzech zestawów da mi największy wet look na czarnej perle? 1. BH + Natty's blue 2. BH + Lusso Oro 3. BH + FK Hi-temp 4. BH + Megs 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 yukon, Stawiam na zestaw nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Życzę powodzenia w dostrzeganiu różnicy pomiędzy zestawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Evo, ojj nie wiem czy ja jestem dziwny ale między FK a Lusso wydaje mi sie że na luzie bym dostrzegł różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Owszem, gdybyś wiedział że wybierasz między Lusso a FK, to napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 idzie lato więc zarzucę lusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 DODO JUICE BLUE VELVET czy będzie dobry do czarnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dość mocno utleniony lakier na dachu, z czerwonego zrobił się różowy. Stary lakier na civicu. Do tego wełniak + #105 lub zielony korek czy pad cutting? Pytanie na razie teoretyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creasy Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jakie powinno być ciśnienie w oponach: przód: 225/40/18 tył: 255/35/18 Teraz mam 2,5 z przodu i 2,3 z tyłu Auto to e46 touring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 na ile razy wystarcza na jeden samochód sedan jedna pasta polerska 1 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 na tyle, że lakieru ci nie starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hart88 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 na ile razy wystarcza na jeden samochód sedan jedna pasta polerska 1 kg Ostatnio robiłem auto menzerna fg500 i zeszło mi niepełne 250g ,ale lakier był mocno ściorany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 czy po G3 należy obowiązkowo polerować G10 i po tym wosk Wax-Top? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jesli wykonczenie po G3 cie satysfakcjonuje to obowiazku nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 czym zastapic IPA do przemywania lakieru w trakcie korekty zeby wymyc wypełnienia ktore zostawia pasta ?? bo nie moge tego nigdzie u siebie w miescie dostac a potrzebuje tego na juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Na Brukowej w chemii dostaniesz, litr 14,50. Możesz 100ml spirytusu też kupić i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 _Shadow, Płyn do naczyń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi