Sparco Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czy SmartCarwash to dobry szampon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vokaito1 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jakiego stężenia VP Bliberry używać ro regularnego mycia nawoskowanych felg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 vokaito1, 1:10 jest ok. Jak na felgach siedzi wosk, to szampon też wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 _Makki_, ta do góry to taśma "do odcięć" z oferty 3M a na dole blue dolphin. Nie są to papierowe taśmy. BD u partnerów nie widziałem. Płacę za nią ok 10 zł. http://www.bluedolphintapes.com/lanpl/catalog6.html Jest najlepsza jaką używałem do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vokaito1 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 vokaito1, 1:10 jest ok.Jak na felgach siedzi wosk, to szampon też wystarczy Dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czy twarde woski można nakladac palcami ? Czy konieczny jest aplikator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 BD u partnerów nie widziałem. http://detailercenter.pl/index.php?p=lista&kategoria=70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 mihnova, kolego to nie te taśmy. Nie mówimy o papierowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 to nie te taśmy. Nie mówimy o papierowych ekhmmm czytałem między wierszami sorka za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czy twarde woski można nakladac palcami ? Czy konieczny jest aplikator ? jeśli to naturalny wosk to możesz ale mniej zużyjesz nakładając go aplikatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A nakładanie sealantów półpłynnych palcami nie wchodzi w gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A nakładanie sealantów półpłynnych palcami nie wchodzi w gre? A co nie masz aplikatora? Palcami nakładasz sobie naturalne woski z którymi praca to sama przyjemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Można maszynowo DURAGLOSS 671 SWIRL MARK REMOVER? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 damianTDCi, pytałem z czystej ciekawości - aplikator ubrudzony moim jedynym sealantem już czeka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whateverek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Sealanty to w większości przypadków niezła chemia i szkoda skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zdjecia z watku Arka, interesuja mnie te tasmy.Ta cienka to rozumiem ze 3M tak? Jakos swieci sie za bardzo na papierowa? Czy sie myle? A ta szeroka, gdzie i za ile? Szeroką i nie tylko Możesz kupić Tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zbieram większe zamówienie (koszt przesyłki ) I mam pytanie. Które z zapachów CSa prócz wisienki i balonowy uważacie za godne polecenia (zapach - trwałość)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jeśli lubisz cytrusy to mogę polecić California Scents Odor Eliminator Citrus Twist. U mnie trzyma się od początku września 2011 do tej pory. Co prawda słabiej wyczuwalny niż na początku ale daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 faraon3021, Golden State Delight - 2 miesiące, Concord Cranberry - ja tam czuje jeszcze po 12 miesiącach (zapach a'la finladia żurawinowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysh_daniels Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Samochód marki Jeep, jezdzi często w terenie, przedziera się przez krzaki. Robić mu detailing czy sobie odpuscic? Jest cały zestaw przeróżnych rys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zrobic i zabezpieczyc najciensza bezbarwna folia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysh_daniels Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zrobic i zabezpieczyc najciensza bezbarwna folia. a jakie mogą być koszty takiej folii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Glinkę ValetPRO Yellow Poly trzymać w lodówce, czy w temperaturze pokojowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 mysh_daniels np. 300PLN za m. kw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Borek123, temperatura pokojowa jej nie straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi