Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plamy po ropie na nawoskowanym aucie - da się zmyć nie niszcząc wosku? (nie wierzę w to do końca, ale jak delikatnie to wyczyścić - APC?)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Tomek dzieki, a dalo by rade Megs Ultimate Protectant albo AG Bumper Care lub PB Trim Restorer ? Bo to akurat mam a 303 nie posiadam :o

Pokombinuj z Ultimate Protectant, powinno być OK

Opublikowano

Cześć,

Pytanie trochę nietypowe. Co zrobić z kilku letnimi krzesełkami plastikowymi (ogrodowymi ) Wszystkie mają drobne jak i większe rysy, w niektórych miejscach trochę wyblakłe. Jest jakiś preparat,który może je odświeżyć? Mam ich 10 szkoda, się ich pozbywać.

Opublikowano

eMKaeS, mam na dzialce trzydziestoletni plastikowy stolik. Byl wyplowialy i mocno sfatygowany od slonca. Robiac samochod machnelam go przy okazji Talos Protectant od ValetPro (jest takze dedykowany do mebli ogrodowyh). Nabral koloru i ozywil sie. Widac wprawdzie popekania struktury od slonca ale wyglada o niebo lepiej. Jak walczyc z glebokimi rysami - nie wiem.

Opublikowano
Jak walczyc z glebokimi rysami - nie wiem.
wypolerować :D ostatnio zrobiłem chropowatą listę boczna w renault 19, papier 800,1000,1500 potem polerka 700 obrotów i jest gładkie i ma połysk
Opublikowano

Zależy od stopnia zabrudzenia, ja używam 1:10 w standardzie a do odszczurzania firmowego kangoo używałem 1:4 i nic się nie stało.

Opublikowano

ostatnio w giełdzie przewinął sie taki produkt jak "iCare" co to jest bo nie moge znaleźć żadnego info o tym

Opublikowano

przymierzam się do prania tapicerki,

czy dobrze kombinuję, że jak kupię po 1 kg EX850 i PR101 powinno wystarczyć mi na 2 średniej wielkości auta, dywan i jeszcze coś zostanie?

patrząc na instrukcję dawkowania tych środków, powinno - ale jaka jest rzeczywistość?

Opublikowano
przymierzam się do prania tapicerki,

czy dobrze kombinuję, że jak kupię po 1 kg EX850 i PR101 powinno wystarczyć mi na 2 średniej wielkości auta, dywan i jeszcze coś zostanie?

patrząc na instrukcję dawkowania tych środków, powinno - ale jaka jest rzeczywistość?

spokojnie, jeszcze sporoo zostanie.

Opublikowano

Quick question: Manzerna FG500 a FG1000. Duża różnica?

Korektę chcę zrobić dwustopniową - będzie grane FG500 albo 1000 właśnie + FF3000.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.