astela Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Plamy po ropie na nawoskowanym aucie - da się zmyć nie niszcząc wosku? (nie wierzę w to do końca, ale jak delikatnie to wyczyścić - APC?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 APC odrazu zmywa wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wiem, ale chyba nie da rady zmyć ropy bez zmywania wosku? APC da sobie rade z ropą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Co stosowac na Bra na masce ? zwykly preparat do pielegnacji skory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 astela, Przejedz to miejsce clinerem i nałóż jeszcze raz wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 astela, Przejedz to miejsce clinerem i nałóż jeszcze raz wosk Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Co stosowac na Bra na masce ? zwykly preparat do pielegnacji skory ? Bra to zwykle vinyl - więc raczej coś w stylu 303 Aerospace Protectant'a bym polecał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tomek dzieki, a dalo by rade Megs Ultimate Protectant albo AG Bumper Care lub PB Trim Restorer ? Bo to akurat mam a 303 nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tomek dzieki, a dalo by rade Megs Ultimate Protectant albo AG Bumper Care lub PB Trim Restorer ? Bo to akurat mam a 303 nie posiadam Pokombinuj z Ultimate Protectant, powinno być OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 OK dzieki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMKaeS Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Cześć, Pytanie trochę nietypowe. Co zrobić z kilku letnimi krzesełkami plastikowymi (ogrodowymi ) Wszystkie mają drobne jak i większe rysy, w niektórych miejscach trochę wyblakłe. Jest jakiś preparat,który może je odświeżyć? Mam ich 10 szkoda, się ich pozbywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 eMKaeS, nic nie zrobisz...stabilizator UV poszedł gdzieś w atmosferę i barwnik zaczyna blaknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 eMKaeS, mam na dzialce trzydziestoletni plastikowy stolik. Byl wyplowialy i mocno sfatygowany od slonca. Robiac samochod machnelam go przy okazji Talos Protectant od ValetPro (jest takze dedykowany do mebli ogrodowyh). Nabral koloru i ozywil sie. Widac wprawdzie popekania struktury od slonca ale wyglada o niebo lepiej. Jak walczyc z glebokimi rysami - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jak walczyc z glebokimi rysami - nie wiem.wypolerować ostatnio zrobiłem chropowatą listę boczna w renault 19, papier 800,1000,1500 potem polerka 700 obrotów i jest gładkie i ma połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMKaeS Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dziękuje W wolej chwili się z tym pobawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 w jakim stężeniu używać APC Nielsena do mycia deski rozdzielczej, 1:20 wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neostar Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Zależy od stopnia zabrudzenia, ja używam 1:10 w standardzie a do odszczurzania firmowego kangoo używałem 1:4 i nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 staram się dbać o czystość w samochodzie, choć APC nigdy do mycia wnętrza nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ostatnio w giełdzie przewinął sie taki produkt jak "iCare" co to jest bo nie moge znaleźć żadnego info o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ostatnio w giełdzie przewinął sie taki produkt jak "iCare" co to jest bo nie moge znaleźć żadnego info o tym do pielęgnacji/zabezpieczenia szybek IPhone-a dokladnie ten : http://www.zymol.com/ipod-iphonescreenprotection.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mnichu, tutaj jeszcze masz Pana z dalekiego wschodu... HAI HAI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 przymierzam się do prania tapicerki, czy dobrze kombinuję, że jak kupię po 1 kg EX850 i PR101 powinno wystarczyć mi na 2 średniej wielkości auta, dywan i jeszcze coś zostanie? patrząc na instrukcję dawkowania tych środków, powinno - ale jaka jest rzeczywistość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 przymierzam się do prania tapicerki,czy dobrze kombinuję, że jak kupię po 1 kg EX850 i PR101 powinno wystarczyć mi na 2 średniej wielkości auta, dywan i jeszcze coś zostanie? patrząc na instrukcję dawkowania tych środków, powinno - ale jaka jest rzeczywistość? spokojnie, jeszcze sporoo zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeOne Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Quick question: Manzerna FG500 a FG1000. Duża różnica? Korektę chcę zrobić dwustopniową - będzie grane FG500 albo 1000 właśnie + FF3000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jak wpłynie na żywotność nw używanie AG car glass polish czy już pierwsze użycie zdejmie nw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi