Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Więcej, jak polerowałem DJ HC to aż słychać było takie strzelanie. Dopiero teraz mi uświadomiłeś co to było :o Pomysł ciekawy, czy ktoś czasem kiedyś nie pisał, że po pierwszym myciu Colli mniej łapie kurz? Podczas mycia jest prawdopodobne, że auto się "uziemiło", więc może to od tego? :)

Opublikowano

Witam. Czy jest różnica między Duragloss Aquawax a Chemical Guys V7 Hybrid? Oba sa określane mianem spray sealantów. Mam AquaWax,korzystałem w zimie,uważam produkt za dobry ale tez widziałem zdjęcia po V7 i sa piękne autka po nim. Problem w tym czy są to podobne produkty bo nie chciałbym tracić kasy jesli są.Dzieki z góry za odpowiedź.

Opublikowano

canta8, Nie używałem CG, ale różnica zapewne widoczna tylko i wyłącznie w przygotowaniu lakieru pod wosk.

Opublikowano
uważam produkt za dobry

Mam podobne zdanie, i zostałbym przy Aquawax, aczkolwiek V7 nie używałem...

Ostrożnie podchodź do kwesti "pięknie na zdjęciach"... ;)

P.S. Nie wypada zadawać tego samego pytania w dwóch topicach, kilku userów zapunktowało za podobne praktyki... :)

Opublikowano

Wiem,przepraszam juz nie będę.Problem w tym,że to obecnie dla mnie duzy wydatek więc chcę kupic mądrze a tamten temat uspił sie. Przepraszam i dziekuje za podpowiedź.Pozdrawiam

Opublikowano
Czy jest różnica między Duragloss Aquawax a Chemical Guys V7 Hybrid?

Używałem obu i muszę powiedzieć ze po V7 powierzchnia była trochę tępa niż po Aqua

Opublikowano

Własnie jestem w trakcie pierwszego glinkowania, glinka valetpro + woda z szamponem ale mimo to zostają smugi na lakierze. Do usunięcia smug przed użyciem UC lepiej umyć auto jeszcze raz szamponem czy wystarczy przetrzeć roztworem ipa?

Opublikowano

2 szybkie pytania!

1. Czym usunąć (wygląda jak rdza) rdze z lusterka pobczego.

2. Czym odnowić chrom na bokach passata b6?

Opublikowano

Cleaner+politura+wosk=dobre rozwiązanie?. Słyszałem już różne opinie na ten temat i niby cleaner+politura to złe połączenie.

Opublikowano

Kurcze mam mały problem z APC. Rozrobiłem 1:10 do wnętrz APC Nielsena i to dosyć szybko wysycha, a jak już wyschnie to zostawia wyschnięte kropelki :F Od razu po psiknięciu i wypędzlowaniu ścierać to szmatą? Bo nie mam zamiaru psikać wodą z opryskiwacza po całym wnętrzu samocodu :mrgreen:

Opublikowano

eMeM, Jak masz na tym chromie plamy jak po deszczu to juz niestety niz z tym nie zrobisz :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.