gruby_RS Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 czytamy widze ostrrroooo.... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=921 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Panowie ile wart jest Atak z Autolandu? Pełen 10-14 zł Tak poważnie to nadaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Panowie ile wart jest Atak z Autolandu? Pełen 10-14 zł Tak poważnie to nadaje się No za swojego dałem 13 zł w NOMI A chodziło mi oczywiście, czy jest wart tych pieniędzy No to jutro zobaczymy jak się sprawuję. czytamy widze ostrrroooo.... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=921 Przewinął mi się gdzieś ten temat, ale nie byłem pewien, czy to Autoland, czy Autoglym I tak nie mogłem go znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 8 zł w realu teraz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mam i daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Czy APC tez rozcienczac woda destylowana? czy wystarczy woda z kranu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Czy APC tez rozcienczac woda destylowana? czy wystarczy woda ? woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja rozcieńczam destylowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Czego mam się spodziewać jak położe AUTO FINESSE ALL IN ONE TRIPPLE i dam na koniec POORBOY'S WORLD QD+ Czarny perłowy lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Możesz się spodziewać tego, że Tripple spłynie dosyć szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 To mam rozumieć że zostawić samo tripple ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dobrze byłoby "położyć" na Tripple jakiś wosk naturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Nie, na Tripple nałóż wosk albo sealant, QD+ to tylko quick detailer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No właśnie trzeba pomyśleć nad woskiem na niego i dopiero potem QD+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Mam takie pytanie odnośnie Iron X bo troszkę zgłupiałem według etykiety na butelce nie powinno się używać tego środka na chrom,a na forach zagranicznych piszą że można tylko nie wolno robić tego w słońcu i nie pozwolić aby środek wyschną.Chcę go użyć na chromowe felgi ASA Revolution AR1 Chrom Galvanisch i się zastanawiam czy będzie to bezpieczne dla nich. Może się ktoś na ten temat wypowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 @tomek@, Poczytaj te tematy http://www.autogeekonline.net/forum/sig ... -trim.html http://www.autopiaforums.com/forums/aut ... -faqs.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Właśnie tam wcześniej czytałem i z tego co się doczytałem to piszą że niby jest bezpieczny na chromowe elementy.Zaraz idę obadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Po ręcznej pracy z UC dobrze by bylo przeleciec jakims cleanerem.Mam SRP to wystarczy?czy lepiej bylo by UC>cleaner >SRP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Szwejk, SRP to bardziej AIO, po UC przeleć wszystko ipą/cleaner i raczej jakiś wosk lub sealant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ok dzieki Sinner.Chciałem sie upewnic bo SRP tez ma podobno wlasciowsci czyszczace.Po cleanerze go uzyje do zamaskowania i na to wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Czym wyczyścić kropki od pasty polerkiej Farecla G3 podczas polerowania samochodu rozpryskuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Czym wyczyścić kropki od pasty polerkiej Farecla G3 podczas polerowania samochodu rozpryskuje się Umyj dokładnie auto APC,a z plastików magiczną gąbeczką zmyj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 sinner, AIO również oczyszcza lakier, bo to takie 3w1. Szwejk, możesz UC i po nim SRP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Szwejk, SRP po pracy ręcznej z UC to dobry pomysł, bo to czego nie usuniesz w pewnym stopniu zamaskujesz SRP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Z ciekaowsci chce kupic AF rejuvenate bo zbiera dobre opinie wiec czesc auta przejade UC,cleaner i srp do tego wosk a druga czesc auta UC,srp,wosk i zobaczymy czy jest duza roznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi