M4ciek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Pierwszy link jest z Milanówka - trochę za daleko. przeczytaj to co Ci kolega kobsonn napisał nie koniecznie musisz tam, możesz w Wawie się umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeOne Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 [ Dodano: 13 Marzec 2012, 19:23 ] Dzięki chłopaki - zadzwoniłem do http://detailershop.pl - jutro o 13.00 (niestety dla mnie, wcześniej się nie da) odbieram Valet PRO Citrus Tar and Glue Remover. Bardzo dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Bardzo dziękuję za pomoc! A proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 dzinkins, dzięki. Pierwszy link jest z Milanówka - trochę za daleko. Nie mogę znaleźć adresu Polish Angel. minetoo, poważnie mówisz? Słyszałem, że nafta daje radę, ale ja tu mam troszkę grubszą robotę: Obrazek pLaYmAn, O widzisz, nie wypatrzyłem wcześniej tego Duraglossa. Nadaje się to syfu na foto wyżej? Ktoś testował #471? MX - możesz odebrać też na Bemowi a PolishAngel - Wołomin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ktory produkt jest godniejszy uwagi: blue gel czy nielsen non acidic aluminium cleaner? oba w 5 litrach kosztuja 8 dyszek, z tym ze w opisie nielsena jest, ze mozna stosowac go tez przy silniku. co wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeOne Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 marcinwdg, Akurat dziś korzystałem z Nielsena. Nie mam porównania do Blue Gel Valet Pro, ale ogólnie wrażenia pozytywne. Zaznaczam jednak, że Nielsen jest dosyć żrący - zdaje się robiony jest na bazie kwasu fosforowego. Robi robotę - kółka umył elegancko. Z silnikiem też nie powinien mieć problemu. Tu masz fotkę 2 kółek potraktowanych Nielsenem i jedno koło przed zabiegiem. Fotka z telefonu - za jakość przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 no nawet dalo rade a ma ktos moze porownanie tych dwoch produktow ze soba? nie kojarze czy bylo cos gdzies o nich napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMKaeS Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 http://fanlidla.pl/gazetka/2012.02.12.a ... ochodowych http://fanlidla.pl/files/g/2__25235_8.jpg Miał ktoś okazję obejrzeć? Może kupić? Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 13 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Justyna chyba kupowała właśnie w Lidlu i pisała, że jest zadowolona z zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 marcinwdg, Akurat dziś korzystałem z Nielsena. Nie mam porównania do Blue Gel Valet Pro, ale ogólnie wrażenia pozytywne. Zaznaczam jednak, że Nielsen jest dosyć żrący - zdaje się robiony jest na bazie kwasu fosforowego. Non acid aluminium cleaner nie zawiera silnych kwasów. To Nielsen aluminium cleaner ma mieszanka kwasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 http://fanlidla.pl/gazetka/2012.02.12.auto/5003,Stojak,do,przechowywania,kol,samochodowych http://fanlidla.pl/files/g/2__25235_8.jpg Miał ktoś okazję obejrzeć? Może kupić? Co o tym myślicie? Mam 3 takie stojaki i dają radę, spełniają swoją funkcję dość dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Czy w sklepie temachem aktywny jest rabat forumowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Justyna chyba kupowała właśnie w Lidlu i pisała, że jest zadowolona z zakupu. zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 MikeOne, DiamondBrite widziałem ma w ofercie tar & glue, więc możesz zadzwonić i zapytać się. Czynne z tego co jest napisane na stronie mają od 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 http://fanlidla.pl/gazetka/2012.02.12.auto/5003,Stojak,do,przechowywania,kol,samochodowych http://fanlidla.pl/files/g/2__25235_8.jpg Miał ktoś okazję obejrzeć? Może kupić? Co o tym myślicie? mam to na razie w bagażniku za tydzień rozpakuję zobaczymy jak w praniu będzie a w zestawie dostałem jeszcze jakiś miernik bieżnika i ciśnieniomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Czyste IPA może być stosowane (bez rozcieńczeniea 1:1 z wodą) do odtłuszczenia lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jak sądzicie warto dawać glazer/politurę między Dodo Juice Lime Prime a Poorboy's Natty's Paste Wax Red coś co dodatkowo pokryłoby większe rysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 A może zamiast Dodo jakies dobre AIO i na to Reda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 A może zamiast Dodo jakies dobre AIO i na to Reda? Możesz coś więcej napisać, jaki dokładnie środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Evo kiedys polecał Cherry Glaze jako przygotowanie pod wosk, więc dlaczego tego nie zastosować? Wytrzymałość wosku na pewno spadnie, ale sam wygląd lakieru się poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No chyba ze to ma byc na chwile to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jest jakaś różnica w woskach/sealantach między klasycznym lakierem, a malowanym proszkowo? Chodzi mi głównie o trwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Niedługo będę robił swoją pierwszą korektę i mam szybkie pytanko: Przed korektą będę glinkował auto, a do smarowania mam QD. Czy muszę go potem zmywać, czy po prosty od razu mogę zacząć korektę? (oczywiście po dokładnym osuszeniu auta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Po glinkowaniu umyj auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machar02 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Czy degreserem (w moim przypadku CG orange degreaser) mogę czyścić także tłuste elementy plastikowe oraz gumowe w komorze silnika. No i jak coś tam przelece lakierowanego pędzelkiem to się coś stanie? Wiadomo nie wszysto da się doczyścić APC. Roztwór roboczy mam przygotowany 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi