S3ci0r Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tygrysek3005, Tego produktu brak w magazynie szukam takiego co jest dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 komuś rzucił się w oczy Natural Look 1L u naszych partnerów forumowych? tutaj masz http://www.all4auto.pl/poorboys-natural ... w-p65.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Panowie (Panie też ), w aplikatorach Lake Country są takie śmieszne... dziurki z jednej strony- z drugiej ich nie ma. Której strony powinno się używać do aplikacji smarowideł (można i jedną i drugą- którą lepiej)? Widziałem, że np. ich pady polerskie mają te dziurki zrobione w części, którą się poleruje maszynowo, więc chyba smarowidła też tą częścią powinno się nanosić . Poprawcie mnie, jeśli trzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 tukolarz, masz racje ta stronna z dziurkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 kerad, tam jest 0,5L a nie 1L którego właśnie szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 S3ci0r,będzie ale dopiero w kwietniu w showcarshine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 5 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Po co Ci tyle NL? Autobusy czyścisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Secior pewno na zlota chce zabrać dla całej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 rychu, 1l cenowo wychodzi dużo korzystniej niż 0,5l dlatego szukam tego większego, chyba że ta połówka starcza na bardzo długo to wtedy nie będę już wybrzydzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 S3ci0r, Smarując tylko w swoim samochodzie wystarczy na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Adm, dzięki, w takim razie biorę połówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Panowie (Panie też ), w aplikatorach Lake Country są takie śmieszne... dziurki z jednej strony- z drugiej ich nie ma. Której strony powinno się używać do aplikacji smarowideł (można i jedną i drugą- którą lepiej)? Widziałem, że np. ich pady polerskie mają te dziurki zrobione w części, którą się poleruje maszynowo, więc chyba smarowidła też tą częścią powinno się nanosić . Poprawcie mnie, jeśli trzeba . A które kolory CCS'ów masz? Bo moim zdaniem żółty za ostry do wosków by któś się nie pomylił czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoth Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 jakiego aplikatora uzywac do kokpitu w bmw? takie co moze byc "Meguiars Soft Foam Applicator Pad"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nie, soft foam chyba nie bardzo, lepiej even-coat jeśli pytasz o nakładanie dressingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoth Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 tak pytam o nakladanie dressingu, hmm to teraz mam ciekawostke bo gdzies na forum wyczytalem ze nie moze to byc z MF bo ze swoich wlasciwosci za duzo wchlonie preparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 zoth dokładnie, ja używam "Meguiars Soft Foam Applicator Pad" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Może więcej wchłonie ale wydaje mi się bardziej skuteczny niż gąbkowy, mam wrażenie że gąbkowy nie penetruje tak dobrze choć nie mam BMW i może tam deska gładka jak stół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 aro_77 ja mam vagową i się dobrze się sprawdza gąbkowy aplikator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 1. do pedałów gumowych - Pneu matt czy 303? Czy te środki nie sprawią że pedały zrobią się śliskie? 2. Zymol vinyl conditioner - czy trzeba podgrzewać plastiki? Jeśli tak, to czy suszarka wystarczy? Pacjent to E90. 3. Co można zrobić z drewnem i aluminium (poza czyszczeniem)? Tutaj foto środka http://motolucy.pl/galeria/2096,large,b ... aweiss.jpg 4. Jak najlepiej zlikwidowac ryski na drewnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes.gd Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 1. Jak masz te dwa wymienione to ja bym chyba wziął Pneu (gumowy to jest tylko pedał hamulca, podstopnica i pedał gazu jest plastikowy). Osobiście smarowałem CG Natural Shine i nic się nie ślizgało. 2. Wedle instrukcji tak, ale z tego co pamiętam to większość osób z forum nakładała bez podgrzewania i też było OK. Jeśli chcesz podgrzać to suszarka na pewno wystarczy. 3. Drewno można zawoskować: są nawet dedykowane produkty np. Zymol Detail Wax. Co do aluminium to nie wiem, niech ktoś się wypowie bo w jednym aucie mam aluminium i nie wiem co można z tym zrobić 4. Ryski na drewnie - może UC coś pomoże, ja tak u siebie zrobiłem i wygląd się poprawił znacząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Dzieki za odp. Niedawno sprzedalem UC, może któraś z past menzerny się nada? Aplikator german chyba będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qub@ Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Mam mały dylemat. Pacjent to Celica, lakier srebrna perła, odświeżony w tamtym roku, korektę chce sobie opuścić, rys u mnie praktycznie nie ma, od momentu odebrania auta od lakiernika zrobiłem może z 3 tys... Przed zimą chciałbym to zrobić, nie teraz. Generalnie szampon już mam, po glinkowaniu zastanawiam się nad cleanerem (DJ Lite Prime czy PB WD ??) zostało mi się trochę Colli z jesieni, więc po zabiegu z cleanerem pójdzie 476s. Druga sprawa czy może przed woskiem dać Megsa DC2 czy jest to w przypadku srebrnego lakieru raczej nieopłacalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Mam mały dylemat. Pacjent to Celica, lakier srebrna perła, odświeżony w tamtym roku, korektę chce sobie opuścić, rys u mnie praktycznie nie ma, od momentu odebrania auta od lakiernika zrobiłem może z 3 tys... Przed zimą chciałbym to zrobić, nie teraz. Generalnie szampon już mam, po glinkowaniu zastanawiam się nad cleanerem (DJ Lite Prime czy PB WD ??) zostało mi się trochę Colli z jesieni, więc po zabiegu z cleanerem pójdzie 476s. Druga sprawa czy może przed woskiem dać Megsa DC2 czy jest to w przypadku srebrnego lakieru raczej nieopłacalne? Pod Coli może być IPA, a DC2 możesz odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 ktoś sprawdzał działanie nielsena hd degreasera bo nie mogę znaleźć nic na jego temat na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blau Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Przygarnąłem pieska i musiałem przewieźć go samochodem. Czy mogły mi jakieś pchły lub inne robaczki zagnieździć się w samochodzie? Psiak jechał około 2 kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi