Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tygrysek3005,

Tego produktu brak w magazynie 

:cry: szukam takiego co jest dostępny

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Panowie (Panie też :-]), w aplikatorach Lake Country są takie śmieszne... :idea: dziurki z jednej strony- z drugiej ich nie ma. Której strony powinno się używać do aplikacji smarowideł (można i jedną i drugą- którą lepiej)? :P Widziałem, że np. ich pady polerskie mają te dziurki zrobione w części, którą się poleruje maszynowo, więc chyba smarowidła też tą częścią powinno się nanosić :o. Poprawcie mnie, jeśli trzeba ;).

Opublikowano

rychu, 1l cenowo wychodzi dużo korzystniej niż 0,5l dlatego szukam tego większego, chyba że ta połówka starcza na bardzo długo to wtedy nie będę już wybrzydzał 8-)

Opublikowano
Panowie (Panie też :-]), w aplikatorach Lake Country są takie śmieszne... :idea: dziurki z jednej strony- z drugiej ich nie ma. Której strony powinno się używać do aplikacji smarowideł (można i jedną i drugą- którą lepiej)? :P Widziałem, że np. ich pady polerskie mają te dziurki zrobione w części, którą się poleruje maszynowo, więc chyba smarowidła też tą częścią powinno się nanosić :o. Poprawcie mnie, jeśli trzeba ;).

A które kolory CCS'ów masz? Bo moim zdaniem żółty za ostry do wosków by któś się nie pomylił czasem :P

Opublikowano

jakiego aplikatora uzywac do kokpitu w bmw?

takie co moze byc "Meguiars Soft Foam Applicator Pad"?

Opublikowano

tak pytam o nakladanie dressingu, hmm to teraz mam ciekawostke bo gdzies na forum wyczytalem ze nie moze to byc z MF bo ze swoich wlasciwosci za duzo wchlonie preparatu :dontknow:

Opublikowano

Może więcej wchłonie ale wydaje mi się bardziej skuteczny niż gąbkowy, mam wrażenie że gąbkowy nie penetruje tak dobrze :P choć nie mam BMW i może tam deska gładka jak stół?

Opublikowano

1. do pedałów gumowych - Pneu matt czy 303? Czy te środki nie sprawią że pedały zrobią się śliskie?

2. Zymol vinyl conditioner - czy trzeba podgrzewać plastiki? Jeśli tak, to czy suszarka wystarczy? Pacjent to E90.

3. Co można zrobić z drewnem i aluminium (poza czyszczeniem)?

Tutaj foto środka

http://motolucy.pl/galeria/2096,large,b ... aweiss.jpg

4. Jak najlepiej zlikwidowac ryski na drewnie?

Opublikowano

1. Jak masz te dwa wymienione to ja bym chyba wziął Pneu (gumowy to jest tylko pedał hamulca, podstopnica i pedał gazu jest plastikowy). Osobiście smarowałem CG Natural Shine i nic się nie ślizgało.

2. Wedle instrukcji tak, ale z tego co pamiętam to większość osób z forum nakładała bez podgrzewania i też było OK. Jeśli chcesz podgrzać to suszarka na pewno wystarczy.

3. Drewno można zawoskować: są nawet dedykowane produkty np. Zymol Detail Wax. Co do aluminium to nie wiem, niech ktoś się wypowie bo w jednym aucie mam aluminium i nie wiem co można z tym zrobić :)

4. Ryski na drewnie - może UC coś pomoże, ja tak u siebie zrobiłem i wygląd się poprawił znacząco :)

Opublikowano

Mam mały dylemat. Pacjent to Celica, lakier srebrna perła, odświeżony w tamtym roku, korektę chce sobie opuścić, rys u mnie praktycznie nie ma, od momentu odebrania auta od lakiernika zrobiłem może z 3 tys... Przed zimą chciałbym to zrobić, nie teraz. Generalnie szampon już mam, po glinkowaniu zastanawiam się nad cleanerem (DJ Lite Prime czy PB WD ??) zostało mi się trochę Colli z jesieni, więc po zabiegu z cleanerem pójdzie 476s. Druga sprawa czy może przed woskiem dać Megsa DC2 czy jest to w przypadku srebrnego lakieru raczej nieopłacalne?

Opublikowano
Mam mały dylemat. Pacjent to Celica, lakier srebrna perła, odświeżony w tamtym roku, korektę chce sobie opuścić, rys u mnie praktycznie nie ma, od momentu odebrania auta od lakiernika zrobiłem może z 3 tys... Przed zimą chciałbym to zrobić, nie teraz. Generalnie szampon już mam, po glinkowaniu zastanawiam się nad cleanerem (DJ Lite Prime czy PB WD ??) zostało mi się trochę Colli z jesieni, więc po zabiegu z cleanerem pójdzie 476s. Druga sprawa czy może przed woskiem dać Megsa DC2 czy jest to w przypadku srebrnego lakieru raczej nieopłacalne?

Pod Coli może być IPA, a DC2 możesz odpuścić ;)

Opublikowano

ktoś sprawdzał działanie nielsena hd degreasera bo nie mogę znaleźć nic na jego temat na forum :cry:

Opublikowano

Przygarnąłem pieska i musiałem przewieźć go samochodem. Czy mogły mi jakieś pchły lub inne robaczki zagnieździć się w samochodzie? Psiak jechał około 2 kilometrów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.