SzaKal Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Justyna, Odśwież stronę F5 gdy dasz wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 SzaKal, ok dzięki wcześniej nie musiałam tego robić a temat sam znikał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżepetto Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jaka powinna być konsystencja ClearKote RMMG ? ,bo moje jest jak "kefir do picia jagodowy" czyli dość rzadkie ( wymieszałem dość dobrze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 ile ml MOTHERS CARNAUBA WASH AND WAX lac na 10 litrow wody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Na inny forum był test zwykłego szamponu od Mothers: butelka mówi, że do 100 ml na dwa galony?? - nie ma sensu, 40ml wystarcza na 8l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Którą pastę polishing polecicie: -Menzerna PF2500 -4Nano High Gloss Cut Compound -Sonus SFX 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 -Menzerna PF2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 -4Nano High Gloss Cut Compound -Menzerna PF2500 A to sprzedałem za haf prajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 -4Nano High Gloss Cut Compound Powiem szczerze że jest na liście do testów ale po kilku nieciekawych komentarzach jakoś mi się nie spieszy A Menzerna PF2500 i Żółty korek 3M u mnie zawsze będą miały miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 PF2500 i Żółty korek 3M u mnie zawsze będą miały miejsce U mnie obie te pasty wyleciały na bardzo długi czas. Jak naprawdę nie będę wiedział co zrobić z luźnym $$ to może kupię. 4nano gruntownie przetestowałem i doszedłem do wniosku, że to jest to. W niedalekiej przyszłości wytestuję jeszcze Scholl-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Scholl-a Już są wszystkie na pokladzie i pierwsza korekta idą na testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 co polecicie do usuniecia naklejek z szyb(vinet)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 JM63 napisał/a:-4Nano High Gloss Cut Compound Powiem szczerze że jest na liście do testów ale po kilku nieciekawych komentarzach jakoś mi się nie spieszy a jakie to nieciekawe komentarze bo w temacie o tym sie raczej zachwycają, chyba że jakieś przeoczyłem to chętnie sie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jakie są u Was w okolicy ceny za lakierowanie elementu ze szpachlowaniem i bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 maq, dzinkins, No to mam kupić obie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 a jakie to nieciekawe komentarze bo w temacie o tym sie raczej zachwycają, chyba że jakieś przeoczyłem to chętnie sie dowiem prywatne komentarze poza forumowe - ale ja podchodzę od dawna do wszystkich opinii z przymrużeniem oka i testuję po kolei sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 A ktoś może się wypowiedzieć o sonusie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 co polecicie do usuniecia naklejek z szyb(vinet)? Podgrzej po prostu miejsce w którym jest ta vinieta (jeśłi masz możliwość suszarka świetnie się sprawdza). Najlepiej w jakiś cieplejszy dzień co by szkło nie miało szoku termicznego. Wtedy delikatnie żyletką podważ i powinna zejść cała. Klej usuń nawet zwykłym zmywaczem do paznokci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 3 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 JM63, bierz S17+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Jakiej pojemności są wiadra z leroy 8 czy 10l ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ZTCW wiaderka z leroy merlin mają 15L, a miarka kończy się na 12L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 W cieniu temp.nie przekroczy 10st,ale w słońcu na pewno. Mogę zatem nałożyć AIO i na to Colli 845 w słońcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfikusny Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Czy są szanse na spłukanie auta opryskiwaczem ciśnieniowym? Np. Marolex Profession 12? Mycie by było: Marolex pianownica (ten 2l), Marolex - spłukiwanie (prof 12) 2 wiadra Marolex - płukanie (prof 12) Zastanawiam się nad takim opłukiwaniem bo wszystko dookoła domu pływa mi teraz w błocie - nie chcę jeszcze dodawać tam wody Mógłbym odjechać autem kawałek dalej w "ogród" - ale tam już węża z wodą nie dociągnę - dlatego potrzebowałbym wodę "bezprzewodowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Szybkie pytanko. Czyściłem szybę Ceri Glass i generalnie jakiś efekt jest ale jest też problem. Szyba nie jest nowa i są malutkie odpryski i w każdym siedzi Ceri Glass. Starałem się na bezdotyku wymyć to ale nie udało się tak do końca. Co proponujecie ?? Wystarczy zwykły płyn i pędzlowanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 kedar temperatura pod coli może być ale AIO pod coli to słaby pomysł zgodnie z definicją AIO powinno Ci wystarczyć i na nim powinieneś zakończyć jeśli chcesz kłaść coli to radzę kupić pod niego jakiś cleaner AIO choć ma w sobie cleaner to i wosk położenie AIO pod coli, skróci jego żywotność a nie o to Ci chyba chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi