barteq161 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Tenzi alux to ten z kwasem czy ten drugi ? jesli ten bez kwasu to mi przypomina attack autolandu VP lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Tenzi alux to ten z kwasem Dokladnie ten z kwasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Mnichu w ShinningCar są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ja bym go nie uzywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Mnichu, jak byłem w samochodowekosmetyki.pl to mieli, teraz na stronie też są. Dostaniesz jeszcze 10 % rabatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Nie ma nigdzie tej szczotki, a mothers mi odpisał, że dopiero pod koniec marca będzie dostępna. Mam na myśli szczotkę Wheel Brush. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 15 min temu byłem i są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrzynacz Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam. Posiadam UC i zastanawiam się czy można polerować UC maszyną polerską. Jeżeli tak to co do późniejszej korekty żeby polerka była zrobiona na 'lustro'? Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Wyrzynacz Tak mozna, pozniej Menzerna ff4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 albo sf4000 albo ff3000 bo ff4000 kolega nie znajdzie i zgłupieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Bobas Fakt pomylily mi sie literki, dzieki za czujnosc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Czy meguiars Hyper wash jest bezpieczny dla wosków? Nabyłem i sie zastanawiam czy potrzebuję jeszcze innego szamponu dla aut po woskowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Widzial ktos gdzies male BP do DA Flexa w sprzedazy? Jak to sie po polsku nazywa? Talerz mocujacy czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 _Makki_, Zwykle talerz oporowy. Małe to jaki rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Talerze oporowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 _Makki_, Zwykle talerz oporowy. Małe to jaki rozmiar? 4 3/8 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 _Makki_, Hmmm najmniejszy jaki mam to 5" od Kestrela Ale tutaj http://www.flexipadshop.com/ chyba mają a jak wiadomo każdy sklep w PL ma to co oni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Najmniejszy jaki znalazlem do Kestrela to 75mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Sparco ja przed wysmarowaniem colli 476 przeleciałem auto IPA .Smarowałem 5.10.2011 i ma się do dzisiaj dobrze. Czyli jak ktoś chce tanio i szybko to IPA a jak masz czas to można aplikować claner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 _Makki_, Hmmm najmniejszy jaki mam to 5" od Kestrela Ale tutaj http://www.flexipadshop.com/ chyba mają a jak wiadomo każdy sklep w PL ma to co oni Moze zle sie wyrazilem ale po 1 chodzilo mi o sklepy w PL. A najlepiej partnerow forum a po 2 to chodzi mi o BP Flexa bo do np DASa to mam caly arsenal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 _Makki_, Z polskiego sklepu to ShinningCar ma ich całą ofertę sam nie raz jakieś wynalazki od Niego brałem. Jeśli jednak to musi być BP marki Flex to nie znam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 _Makki_, https://www.detailercenter.pl/index.php ... ukt&id=140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Marki Flex nie musi ale np DAS ma inne mocowanie BP. Mala BP do Flexa wygla tak: [ Dodano: 2 Marzec 2012, 18:12 ] _Makki_, https://www.detailercenter.pl/index.php ... ukt&id=140 Nie dziekuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Marki Flex nie musi ale np DAS ma inne mocowanie BP. Mala BP do Flexa wygla tak: Obrazek [ Dodano: 2 Marzec 2012, 18:12 ] _Makki_, https://www.detailercenter.pl/index.php ... ukt&id=140 Nie dziekuje.. Jest o śr. 110mm Sprowadziłem przez flex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 mam pytanie czy tylko ja mam tak, że jak wchodzę w "zobacz posty nieprzeczytane" i czytam dany temat to po zrobieniu "wstecz" on dalej się wyświetla z czerwonym znaczkiem po lewej zamiast zniknąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi