Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie ma nigdzie tej szczotki, a mothers mi odpisał, że dopiero pod koniec marca będzie dostępna. Mam na myśli szczotkę Wheel Brush.

Opublikowano

Witam. Posiadam UC i zastanawiam się czy można polerować UC maszyną polerską. Jeżeli tak to co do późniejszej korekty żeby polerka była zrobiona na 'lustro'? Z góry dziękuje.

Opublikowano

Czy meguiars Hyper wash jest bezpieczny dla wosków? Nabyłem i sie zastanawiam czy potrzebuję jeszcze innego szamponu dla aut po woskowaniu.

Opublikowano

Widzial ktos gdzies male BP do DA Flexa w sprzedazy?

Jak to sie po polsku nazywa? Talerz mocujacy czy cos?

Opublikowano

Sparco ja przed wysmarowaniem colli 476 przeleciałem auto IPA .Smarowałem 5.10.2011 i ma się do dzisiaj dobrze. Czyli jak ktoś chce tanio i szybko to IPA a jak masz czas to można aplikować claner.

Opublikowano
_Makki_, Hmmm najmniejszy jaki mam to 5" od Kestrela :o

Ale tutaj http://www.flexipadshop.com/ chyba mają a jak wiadomo każdy sklep w PL ma to co oni

Moze zle sie wyrazilem ale po 1 chodzilo mi o sklepy w PL. A najlepiej partnerow forum a po 2 to chodzi mi o BP Flexa bo do np DASa to mam caly arsenal.

Opublikowano

_Makki_,

Z polskiego sklepu to ShinningCar ma ich całą ofertę sam nie raz jakieś wynalazki od Niego brałem.

Jeśli jednak to musi być BP marki Flex to nie znam się :dontknow:

Opublikowano

mam pytanie czy tylko ja mam tak, że jak wchodzę w "zobacz posty nieprzeczytane" i czytam dany temat to po zrobieniu "wstecz" on dalej się wyświetla z czerwonym znaczkiem po lewej zamiast zniknąć ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.