Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Tygrysek3005, całkiem nieźle. Jak potrzebujesz glinki przed korektę to bierz czerwoną. :good:

Wszystko jest, tylko gdzieś się nie mogę odważyć żeby tą korektę zacząć, a glinkę chciałem do bieżącego użytku na przykład przed woskowaniem.

Opublikowano

Mam zamiar kupić Grit Guard. Czy myjąc na 2 wiadra, GG musi znajdować się w obu, czy wystarczy w wiadrze gdzie płuczemy gąbkę/rękawicę?

Opublikowano
Mam zamiar kupić Grit Guard. Czy myjąc na 2 wiadra, GG musi znajdować się w obu, czy wystarczy w wiadrze gdzie płuczemy gąbkę/rękawicę?

Wystarczy w wiadrze gdzie płuczemy rękawicę.

Opublikowano

spiczek, w Bydgoszczy jeszcze na Curie Skłodowskiej 70a jest Meguiars. Wejdź sobie na firmową stronkę i w punktach sprzedaży są namiary na gościa który to prowadzi.

Opublikowano

spiczek, wykryłem sklep internetowy tuning-studio.pl z Bydgoszczy i mają tam całą gamę Smartwax'a, odebrać możesz osobiście

Opublikowano

jaką wydajność mają mniej więcej cleanery przy aplikacji ręcznej, np VP Achilles 500ml?

i gdzie w okolicach Olkusza dostać pady do nakładania cleanera i aplikator do wosku ew. IPA

Opublikowano
jaką wydajność mają mniej więcej cleanery przy aplikacji ręcznej, np VP Achilles 500ml?

nie wiem jak ten ale większość 20-50 ml na auto, zależy od wielu czynników.

Opublikowano

Jacek318 mi Cherry Glaze zeszło niespełna 50ml na Volvo V40, ale to był mój pierwszy raz, teraz w 30ml się mieszczę.

Opublikowano

bmw e87 chodzi mi tylko o czystosc bo tak sa utrzymane jakis dresing polozyc,a co proponujesz na ten vinyl?uzywalem kiedys NL i fajnie wyglada,niekiedy czyscielm rowniez z carvalet do kokpitu ale to na szybko

Opublikowano
spiczek, Kuba jest z Bydgoszczy więc i chyba sklep CG z Bydgoszczy

:arrow:http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 59&start=0

Dzięki za odpowiedz. Na stronie mają: 05-520 Konstancin Jeziorna

spiczek, w Bydgoszczy jeszcze na Curie Skłodowskiej 70a jest Meguiars. Wejdź sobie na firmową stronkę i w punktach sprzedaży są namiary na gościa który to prowadzi.

Dzięki, przejadę się tam przy okazji.

spiczek, wykryłem sklep internetowy tuning-studio.pl z Bydgoszczy i mają tam całą gamę Smartwax'a, odebrać możesz osobiście

Również dziękuję za wskazówkę. Muszę się przyjrzeć ofercie smartwax, choć ten sklep ma dość wysokie ceny.

Opublikowano

a co polecacie zarówno do nadkoli jak i zabezpieczenia gumowych dwaników w środku auta??

co do nadkoli chodzi mi o trwałość żeby przy pierwszym deszczu nie spłyneło :o

• Dystrybutor
Opublikowano

spiczek G-Force ma teraz siedzibę w Bydgoszczy. Oni są przedstawicielem smartwax i chemical guys więc śmiało możesz uderzać do nich, tylko wcześniej napisz lub zadzwoń do Kuby ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.