ENERGY_NET Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 JM63 pytaj SJake'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Jak wypada glinka Autobrite Fine Grade Green Goddes przy glince Bilt Hamber lub Auto Finesse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Tygrysek3005, całkiem nieźle. Jak potrzebujesz glinki przed korektę to bierz czerwoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Czy stosowanie po myciu QD Megsa wydluzy ochrone przy kombinacji DG 601+111? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Tygrysek3005, całkiem nieźle. Jak potrzebujesz glinki przed korektę to bierz czerwoną. Wszystko jest, tylko gdzieś się nie mogę odważyć żeby tą korektę zacząć, a glinkę chciałem do bieżącego użytku na przykład przed woskowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiczek Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 znacie jakiś sklep z kosmetykami samochodowymi w Bydgoszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 spiczek, Kuba jest z Bydgoszczy więc i chyba sklep CG z Bydgoszczy http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 59&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Mam zamiar kupić Grit Guard. Czy myjąc na 2 wiadra, GG musi znajdować się w obu, czy wystarczy w wiadrze gdzie płuczemy gąbkę/rękawicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Mam zamiar kupić Grit Guard. Czy myjąc na 2 wiadra, GG musi znajdować się w obu, czy wystarczy w wiadrze gdzie płuczemy gąbkę/rękawicę? Wystarczy w wiadrze gdzie płuczemy rękawicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darfe Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 spiczek, w Bydgoszczy jeszcze na Curie Skłodowskiej 70a jest Meguiars. Wejdź sobie na firmową stronkę i w punktach sprzedaży są namiary na gościa który to prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 spiczek, wykryłem sklep internetowy tuning-studio.pl z Bydgoszczy i mają tam całą gamę Smartwax'a, odebrać możesz osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 gdzie kupie NL?wszedzie brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek318 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 jaką wydajność mają mniej więcej cleanery przy aplikacji ręcznej, np VP Achilles 500ml? i gdzie w okolicach Olkusza dostać pady do nakładania cleanera i aplikator do wosku ew. IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 jaką wydajność mają mniej więcej cleanery przy aplikacji ręcznej, np VP Achilles 500ml? nie wiem jak ten ale większość 20-50 ml na auto, zależy od wielu czynników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Przy aplikacji ręcznej więcej zużyjesz niż maszynowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Jacek318 mi Cherry Glaze zeszło niespełna 50ml na Volvo V40, ale to był mój pierwszy raz, teraz w 30ml się mieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Chemical Guys Natural Shine Matt Dressing jak sie ma do NL z PW?bo nigdzie nie moge go dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 krzysiek555, A co Ty chcesz na tych plastikach osiągnąć i w jakim aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 bmw e87 chodzi mi tylko o czystosc bo tak sa utrzymane jakis dresing polozyc,a co proponujesz na ten vinyl?uzywalem kiedys NL i fajnie wyglada,niekiedy czyscielm rowniez z carvalet do kokpitu ale to na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 krzysiek555, 303. Naturalny wygląd, duża trwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiczek Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 spiczek, Kuba jest z Bydgoszczy więc i chyba sklep CG z Bydgoszczy http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 59&start=0 Dzięki za odpowiedz. Na stronie mają: 05-520 Konstancin Jeziorna spiczek, w Bydgoszczy jeszcze na Curie Skłodowskiej 70a jest Meguiars. Wejdź sobie na firmową stronkę i w punktach sprzedaży są namiary na gościa który to prowadzi. Dzięki, przejadę się tam przy okazji. spiczek, wykryłem sklep internetowy tuning-studio.pl z Bydgoszczy i mają tam całą gamę Smartwax'a, odebrać możesz osobiście Również dziękuję za wskazówkę. Muszę się przyjrzeć ofercie smartwax, choć ten sklep ma dość wysokie ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Może zamiast tego Bare Bones do nadkoli wziąć do nadkoli 303 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 a co polecacie zarówno do nadkoli jak i zabezpieczenia gumowych dwaników w środku auta?? co do nadkoli chodzi mi o trwałość żeby przy pierwszym deszczu nie spłyneło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 22 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 spiczek G-Force ma teraz siedzibę w Bydgoszczy. Oni są przedstawicielem smartwax i chemical guys więc śmiało możesz uderzać do nich, tylko wcześniej napisz lub zadzwoń do Kuby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 żeby przy pierwszym deszczu nie spłyneło 303 albo VP Dionizus Trim Glitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi