Skocz do zawartości

Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Po dłuższej przerwie poczytałem trochę forum i natknąłem się na informację dotyczącą wątpliwej jakości połączenia DJ LPL i twardego wosku/hybrydy, z uwagi na fakt, że LPL jest dość oleisty i nie zawsze współgra z takimi woskami.

Ja właśnie mam LPL oraz Colli476 i planuję niedługo zabrać się za swoje autko - szkoda by było, gdyby ta kombinacja rzeczywiście się nie sprawdzała. Mam nadzieję, że nie potwierdzicie tej teorii ;)

Po dłuższej przerwie poczytałem trochę forum i natknąłem się na informację dotyczącą wątpliwej jakości połączenia DJ LPL i twardego wosku/hybrydy, z uwagi na fakt, że LPL jest dość oleisty i nie zawsze współgra z takimi woskami.

Ja właśnie mam LPL oraz Colli476 i planuję niedługo zabrać się za swoje autko - szkoda by było, gdyby ta kombinacja rzeczywiście się nie sprawdzała. Mam nadzieję, że nie potwierdzicie tej teorii ;)

nigdy nie słyszałem o złym przygotowaniu powierzchni pod jakikolwiek wosk przez LP czy LPL

nigdy nie słyszałem o złym przygotowaniu powierzchni pod jakikolwiek wosk przez LP czy LPL

Przyznaje sie do popelnienia tego postu :)http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 7844#87844

firmek, :) no ciekawe jak jest z tym naprawde..

Ja też mam pytanie.. o produkty 303.

Czy ten 303 AEROSPACE PROTECTANT nadaje sie tylko do impregnacji silników? Bo mam FK 314 EXTERIOR TRIM RESTORER który wydaje mi sie że też na luzie może pełnić tą funkcję.

Jest sens tego 303?

• Administrator

To ma związek z konsystencją, FK 317 jest bardzo gęsty,ciężko by było go nanosić atomizerem. Czy jest sens ? Takie pytanie można zadać przy każdym środku do auta ;) To są osobiste preferencje, 303 zostawi bardziej naturalny wygląd niż FK, jest praktycznie bezzapachowy,moim zdaniem ze względu na konsystencje wydajniejszy. FK stosowałem na plastiki zewnętrzne i tu się sprawdzał bardzo fajnie, 303 za szybko spływało.

Jak krótkie pytanie to ja szukam porady: kupiłem karchera 5.55 potem dowiedziałem sie że nie moge go podłączyć do kranu bo rozwala im w jakiś sposób pompę.

Wiem że mogę ciągnąć ze zbiornika ale pojawia się pytanie czy jest w ogóle sens trzymać tą myjkę w sumie tylko do samochodu?

Mieszkam w W-wie i mam tu co najmniej kilka samoobsługowych myjek cisnienowych w odległosci +/- 5km.

Ciągnięcie ze zbiornika łaczy się z dolewaniem wody zabawą w jego przemieszczanie.

Dlatego pytam: trzymać ją czy oddać ? :cry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.