paid_in_full Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Czym wymyć i zabeczpieczyć przed kurzem/osadem czarną matową maskę w starej rajdówce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Z czego deska ? Plastik czy alcantara/zamsz/flok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Po dłuższej przerwie poczytałem trochę forum i natknąłem się na informację dotyczącą wątpliwej jakości połączenia DJ LPL i twardego wosku/hybrydy, z uwagi na fakt, że LPL jest dość oleisty i nie zawsze współgra z takimi woskami. Ja właśnie mam LPL oraz Colli476 i planuję niedługo zabrać się za swoje autko - szkoda by było, gdyby ta kombinacja rzeczywiście się nie sprawdzała. Mam nadzieję, że nie potwierdzicie tej teorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 luko, Ty masz zwykłe LP z tego co pamiętam, a to dosć sporo zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 O kurczę, Evo.. czyżbyś lepiej wiedział co mam ..coś źle ze mną ..to pewnie przez tą długą przerwę. Ok, umówmy się, że jak wrócę do domu, to sprawdzę i potwierdzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 http://cgi.ebay.co.uk/3M-39526-Perfect- ... 2a0f8c4dd9 wosk 3M widzial ktos w takiej puszce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Po dłuższej przerwie poczytałem trochę forum i natknąłem się na informację dotyczącą wątpliwej jakości połączenia DJ LPL i twardego wosku/hybrydy, z uwagi na fakt, że LPL jest dość oleisty i nie zawsze współgra z takimi woskami.Ja właśnie mam LPL oraz Colli476 i planuję niedługo zabrać się za swoje autko - szkoda by było, gdyby ta kombinacja rzeczywiście się nie sprawdzała. Mam nadzieję, że nie potwierdzicie tej teorii nigdy nie słyszałem o złym przygotowaniu powierzchni pod jakikolwiek wosk przez LP czy LPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Po dłuższej przerwie poczytałem trochę forum i natknąłem się na informację dotyczącą wątpliwej jakości połączenia DJ LPL i twardego wosku/hybrydy, z uwagi na fakt, że LPL jest dość oleisty i nie zawsze współgra z takimi woskami. nigdy nie słyszałem o złym przygotowaniu powierzchni pod jakikolwiek wosk przez LP czy LPL Przyznaje sie do popelnienia tego postu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 7844#87844 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 firmek, no ciekawe jak jest z tym naprawde.. Ja też mam pytanie.. o produkty 303. Czy ten 303 AEROSPACE PROTECTANT nadaje sie tylko do impregnacji silników? Bo mam FK 314 EXTERIOR TRIM RESTORER który wydaje mi sie że też na luzie może pełnić tą funkcję. Jest sens tego 303? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 303 AP to najnormalniejszy na świecie dressing do plastiku,vinylu,gumy i skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tyle że w piskadle, owiele wygodniej od takiego "wpłynie" ? Jak myślisz Evo, tak na rozum.. jest sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 To ma związek z konsystencją, FK 317 jest bardzo gęsty,ciężko by było go nanosić atomizerem. Czy jest sens ? Takie pytanie można zadać przy każdym środku do auta To są osobiste preferencje, 303 zostawi bardziej naturalny wygląd niż FK, jest praktycznie bezzapachowy,moim zdaniem ze względu na konsystencje wydajniejszy. FK stosowałem na plastiki zewnętrzne i tu się sprawdzał bardzo fajnie, 303 za szybko spływało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Aha, tylko ja już mam ten FK, ii korci mnie (bo bede robił porządki pod maską) czy nie lepiej do tego zamówić sobie ten 303.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 303 jest o tyle fajne że jeśli się nie przesadzi z ilością, to można go ładnie rozprowadzić pędzelkiem w trudno dostępnych miejscach, do całkowitego wyschnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 maya, być może to klon wosku meguiars, właścicielem megsa jest 3M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ok, Evo.. normalnie lepiej znasz moje przybory niż ja sam.. oczywiście, mam Lime Prime (no Lite) ..czyli rozumiem, że mam działać bez obaw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 lakikwap też używam tego FK. jak poczekasz, to w sobotę będzie fotorelacja z zabezpieczonym silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 zamówiłem tak czy inaczej ten 303 ale napisz jak tam Ci sie pracowałem z tym FK? Ja jeszcze go nie uzywałem ale słyszałam dużo dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Który wosk można nakładać ręcznie i jest "dobry" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zalezy co rozumiesz przez "jest dobry". Z tanszych Vicotria Concours. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jak krótkie pytanie to ja szukam porady: kupiłem karchera 5.55 potem dowiedziałem sie że nie moge go podłączyć do kranu bo rozwala im w jakiś sposób pompę. Wiem że mogę ciągnąć ze zbiornika ale pojawia się pytanie czy jest w ogóle sens trzymać tą myjkę w sumie tylko do samochodu? Mieszkam w W-wie i mam tu co najmniej kilka samoobsługowych myjek cisnienowych w odległosci +/- 5km. Ciągnięcie ze zbiornika łaczy się z dolewaniem wody zabawą w jego przemieszczanie. Dlatego pytam: trzymać ją czy oddać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A niby dlaczego nie mozna do kranu? Ja mam od 2 lat do kranu podlaczone - tzn do kranika z zimna woda doprowadzona do garazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Po FK ogólnie plastiki są tłuściejsze, zapach ok. wkurza mnie nakładanie z buteleczki. Jest gęsty, nigdy nie chce mi wylecieć odpowiednia ilość porównując do czegoś normalnego to tak jakbyśmy nakładali kisiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 maya, być może to klon wosku meguiars, właścicielem megsa jest 3M.w takim razie tańszy 35 zł, chyba wemze wrazie czego na felgi będe miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zalezy co rozumiesz przez "jest dobry". Z tanszych Vicotria Concours. taki co nie zejdzie po jednym myciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi