Gość Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Arekkaz, audiofilskie? No przecież nie rzucę Go od razu na głęboką wodę bo szoku dozna Niech napisze najpierw tam coś w stylu: "Mam 7000zł jaki zestaw polecacie?" Dostanie odpowiedź: "Na amplituner powinno wystarczyć" Arku co do spamu przecież się tu ograniczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 7 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 minetoo, żartuje przecież, poprawiłeś się ale o tym cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 adii, HDTV forum Piotrek, szybciej Elektroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Heh. Audiofilia, jeszcze nam tu tego dzialu brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Otworzyłem Wam osobny temat dot głośników samochodowych. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8574 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO11 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam. Sporo czytałem, ale proszę powiedźcie mi czy to dobra droga. Chcę wziąć się za auto, ale bez polerowania. I kolejne etapy : 1)Mycie - felgi, zakamarki. ->spłukanie 2)Mycie na dwa wiadra 3)Glinka z jakimś lubrykantem -> spłukanie wodą i mycie na dwa wiadra. 4)Cleaner -> i tutaj ? - spłukanie wodą ? 5)Politura (i tu już bez płukania ??) 6)Wosk naturalny. Bardzo proszę o ewentualne skorygowanie i rady. Dzięki z góry i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 przed glinkowaniem przydałoby się użyć jakiego tar&glue removera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 MARIO11, MARIO11, bez urazy, ale wszystkie etapy już były przerabiane tu masz wszystko całkiem ładnie opisane: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#177014 lub http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#177498 generalnie było "pincet razy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 MARIO11, Krok 4, sam cleaner bez żadnego płykania, na to wosk. Bez pkt 5. Ponadto jak wspomniał S3ci0r, możesz użyć tar removera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dlaczego bez pkt 5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 pLaYmAn, a po co politura po cleanerze? I tak zapewne nie będzie róznicy i wosk będzie krócej trzymał. Jak dla mnie zbędny wydatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 pLaYmAn, a po co politura po cleanerze? Chociażby z tego powodu: Chcę wziąć się za auto, ale bez polerowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ciągle to samo Ile krócej wytrzyma wosk na politurze , zakładając prawidłową aplikację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ile krócej wytrzyma wosk na politurze , zakładając prawidłową aplikację? Zaleznie od politury. Jak jest dobra to tyle samo co przy użyciu cleanerów. btw. cleanery to zazwyczaj właśnie politury Chyba, że wyżej chodzi o typowy wypełniaczowy GLAZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Zaleznie od politury. Jak jest dobra to tyle samo co przy użyciu cleanerów. btw. cleanery to zazwyczaj właśnie politury Chyba, że wyżej chodzi o typowy wypełniaczowy GLAZE. Własnie to miałem na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whateverek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Czy jest sens doprawiania VP Neutral snow foam jakimś APC (np. BH Surfex HD), czy lepiej kupić dodatkowo mocniejszą pianę? Mocniejszej będę potrzebował raz na rok więc nie wiem czy jest sens wydawać dodatkową kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 SJake mój szyderczy ton właśnie do tego zmierzał ale ile można? whateverek, TAK, jest sens kupowania mocniejszej piany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Na norweskim forum w tym temacie: http://www.detailersclub.no/forum/topic ... erlinetta/ Zauwazylem fajny przyrząd do wgniecen: Mozna to dostac w PL ? Jak sie to nazywa ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Domel, wpisz usuwanie wgnieceń na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Domel, wpisz usuwanie wgnieceń na allegro danke shoon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ktore apc lepsze z nielsena czy megsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ktore apc lepsze z nielsena czy megsa? Zależy co rozumiesz pod stwierdzeniem 'lepsze'. Nielsena jest mocniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 czyli trzeba bardziej rozcieczac ,jak np w megsie dawka 1;10 a u nielsena do 12 bedzie tak samo?napewn bedzie wydajniejsze trzeba tylko kontrolowac zeby nie wypalio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Poszukuje lakiernika, który wyceni mi szkode (lakier + wgniotka) według zniszczenia, a nie mojego młodego wieku i chęci wyrolowania. W Krakowie;) kogos polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas1986 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 moi mili co znaczy pojęcie ekstraktor?? przy niektórych produktach pisze aby wypłukać ekstraktorem tzn co zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi