Administrator Evo Opublikowano 4 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jeśli chodzi o konsystencje...dość podobna do CG 50/50 albo Lusso. A napisałem że był za suchy...bo był dla mnie za suchy nie rozciągał się po lakierze tak mocno jakbym chciał, i dosć szybko zasychał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 M#16 okolo 90% w puszcze, ile cos takiego moze byc warte w PL teraz? nie jestem pewien ale chyba osatnio w dziale sprzedam lekko uzyty poszedl za ok 80zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Evo, aleś mi go zarekomendował myślałem, że znalazłem jakąś "perełkę" to biorę CG 50/50 na testy i szukam czegoś ciekawego dalej... dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek, V2 jest podobno lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ale jak mam wydać 172$ na wosk CG to on musi być zaje...y a nie lepszy Szukam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek: Insignis V2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek: Insignis V2 fajny ale "mało dostępny" z SV to przymierzam się w tym roku do Mystery, ale to dopiero latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek, A Lava? Makki się na niego ostrzy więc może nas testem uraczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek, A Lava?Makki się na niego ostrzy więc może nas testem uraczy Ale Lava jest dedykowana do jasnych lakierów więc dla Makkiego jak znalazł ale dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 fajny ale "mało dostępny" Heh, wiesz, ja wielki diler ze skandynawii moge miec jeszcze 1-2 "uzywki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 też mam Megs#16 z 90% i nie wiem czy nie sprzedać. Na wiosnę miałem kupować wosk naturalny Chemical Guys Pete's 53, a tu wyszedł Lava i nie wiem co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 jak masz jasny lakier to bierz Lave i zostań autorem pierwszego testu tego wosku na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 poczekajmy jeszcze tydzień lub dwa i napewno ktoś przetestuje na forum Lavę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 jak masz jasny lakier to bierz Lave hmmmm.......................... No ciekawy jestem - może makki coś wstawi Ale co by nie było biały kolor to kiszka dla detailera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 npiotr, wez Glasura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale co by nie było biały kolor to kiszka dla detailera ano, trochę "depresjonujący" bym rzekł kupisz super wosk, który na czarnej perle wygląda wyjebiście a u na białym jest tylko... cool z ciekawości, czemu zamieniłeś czarną piątkę ze zdjęć z naszych początków na białą eMke? ze względu na ostatnio panującą modę na białe kolory czy taka akurat się trafiła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 z ciekawości, czemu zamieniłeś czarną piątkę ze zdjęć z naszych początków na białą eMke?ze względu na ostatnio panującą modę na białe kolory czy taka akurat się trafiła? Tamta M5 nie była czarna - kolorek Carbon Schwarz i nienawidziłem go bo nie umiałem o niego dbać, wyglądała byle jak A białej nie chciałem ale jedyna która była godna zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 npiotr, wez Glasura Glasur kiedyś napewno u mnie zagości. Narazie chcę coś wypróbować z Chemical Guys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A białej nie chciałem ale jedyna która była godna zakupu tak właśnie podejrzewałem, w tej klasie wybór zwykle jest niewielki ja od ponad miesiąca choruję na Accorda którego widziałem u "moim" serwisie VIII generacja (obecna), biały sedan, 2,4 silnik więc dwie rury, czarne matowe alusy 18 (włoska EtaBeta), czarny dach i do tego sportowe zderzaki i spoilery boczne... normalnie się podnieciłem koniec OT! - bo nas zbanują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Stosował już ktoś Car Pro Fog Fight? Jak wypada na tle innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Nie mam porównania do innych, ale: - działa, szyby nie parują - preparat do użycia po każdym myciu szyb, kontakt z wodą, scierką i nie ma po nim sladu - zostawia delikatną mgiełkę, widoczną pod światło, szcególnie w nocy. Nie jest bardzo uciążliwa- u mnie preparat tylko na tylnych szybach i dachu, wiec mi nie przeszkadza w ogóle. - aplikacja szybka, latwa i przyjemna To chyba tyle z moich spostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobsonn Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Czy CarPro Ceriglass Polish nadaje się do usunięcia delikatnych rys na szybie od skrobaczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Warto dopłacic prawie 40 zł do Car Pro Wool Wash Mitt czy RG mi styknie ? Zależy mi też na trwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Warto dopłacic Warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Evo, mam prośbę daj za i przeciw rękawicom RG i Car Pro bo się łamię na stronę RG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi