Administrator Evo Opublikowano 4 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Jeśli chodzi o konsystencje...dość podobna do CG 50/50 albo Lusso. A napisałem że był za suchy...bo był dla mnie za suchy nie rozciągał się po lakierze tak mocno jakbym chciał, i dosć szybko zasychał.
Mnichu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 M#16 okolo 90% w puszcze, ile cos takiego moze byc warte w PL teraz? nie jestem pewien ale chyba osatnio w dziale sprzedam lekko uzyty poszedl za ok 80zl
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Evo, aleś mi go zarekomendował myślałem, że znalazłem jakąś "perełkę" to biorę CG 50/50 na testy i szukam czegoś ciekawego dalej... dzięki!
Administrator Evo Opublikowano 4 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek, V2 jest podobno lepsze
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Ale jak mam wydać 172$ na wosk CG to on musi być zaje...y a nie lepszy Szukam dalej
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek: Insignis V2 fajny ale "mało dostępny" z SV to przymierzam się w tym roku do Mystery, ale to dopiero latem
Gość Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek, A Lava? Makki się na niego ostrzy więc może nas testem uraczy
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Eryczek, A Lava?Makki się na niego ostrzy więc może nas testem uraczy Ale Lava jest dedykowana do jasnych lakierów więc dla Makkiego jak znalazł ale dla mnie...
_Makki_ Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 fajny ale "mało dostępny" Heh, wiesz, ja wielki diler ze skandynawii moge miec jeszcze 1-2 "uzywki"
npiotr Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 też mam Megs#16 z 90% i nie wiem czy nie sprzedać. Na wiosnę miałem kupować wosk naturalny Chemical Guys Pete's 53, a tu wyszedł Lava i nie wiem co zrobić?
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 jak masz jasny lakier to bierz Lave i zostań autorem pierwszego testu tego wosku na forum
npiotr Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 poczekajmy jeszcze tydzień lub dwa i napewno ktoś przetestuje na forum Lavę
dzinkins Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 jak masz jasny lakier to bierz Lave hmmmm.......................... No ciekawy jestem - może makki coś wstawi Ale co by nie było biały kolor to kiszka dla detailera
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale co by nie było biały kolor to kiszka dla detailera ano, trochę "depresjonujący" bym rzekł kupisz super wosk, który na czarnej perle wygląda wyjebiście a u na białym jest tylko... cool z ciekawości, czemu zamieniłeś czarną piątkę ze zdjęć z naszych początków na białą eMke? ze względu na ostatnio panującą modę na białe kolory czy taka akurat się trafiła?
dzinkins Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 z ciekawości, czemu zamieniłeś czarną piątkę ze zdjęć z naszych początków na białą eMke?ze względu na ostatnio panującą modę na białe kolory czy taka akurat się trafiła? Tamta M5 nie była czarna - kolorek Carbon Schwarz i nienawidziłem go bo nie umiałem o niego dbać, wyglądała byle jak A białej nie chciałem ale jedyna która była godna zakupu
npiotr Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 npiotr, wez Glasura Glasur kiedyś napewno u mnie zagości. Narazie chcę coś wypróbować z Chemical Guys
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 A białej nie chciałem ale jedyna która była godna zakupu tak właśnie podejrzewałem, w tej klasie wybór zwykle jest niewielki ja od ponad miesiąca choruję na Accorda którego widziałem u "moim" serwisie VIII generacja (obecna), biały sedan, 2,4 silnik więc dwie rury, czarne matowe alusy 18 (włoska EtaBeta), czarny dach i do tego sportowe zderzaki i spoilery boczne... normalnie się podnieciłem koniec OT! - bo nas zbanują
Xkem Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Stosował już ktoś Car Pro Fog Fight? Jak wypada na tle innych?
rickson Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Nie mam porównania do innych, ale: - działa, szyby nie parują - preparat do użycia po każdym myciu szyb, kontakt z wodą, scierką i nie ma po nim sladu - zostawia delikatną mgiełkę, widoczną pod światło, szcególnie w nocy. Nie jest bardzo uciążliwa- u mnie preparat tylko na tylnych szybach i dachu, wiec mi nie przeszkadza w ogóle. - aplikacja szybka, latwa i przyjemna To chyba tyle z moich spostrzeżeń
kobsonn Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Czy CarPro Ceriglass Polish nadaje się do usunięcia delikatnych rys na szybie od skrobaczki?
Piciosz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Warto dopłacic prawie 40 zł do Car Pro Wool Wash Mitt czy RG mi styknie ? Zależy mi też na trwałości.
Administrator Evo Opublikowano 5 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Warto dopłacic Warto
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Evo, mam prośbę daj za i przeciw rękawicom RG i Car Pro bo się łamię na stronę RG
Rekomendowane odpowiedzi