Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Te samoprzylepne gwiazdki na mokro niestety potrafią odklejać się w czasie pracy. Znacznie lepszy jest kovax na sucho 3M z tego co pamiętam jest samoprzylepny, nie ma rzepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Odradzam Dlaczego? Ja mam koreczek 3m bez rzepu na utargiwany papier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 mx_nowicki, minetoo,maya a ja polecam jak zawsze SIA są bezkonkurencyjne!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Arekkaz, jak byś jeszcze linkiem cisnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 minetoo, właśnie napisałem do przedstawiciela. Nie mogę tego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Arekkaz, Ok jak coś to tu czy gdzie indziej daj znać obczai się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mam krążki ścierne sia i w rolkach na sucho, ale małych gwiazdek nie widziałem nigdy. Szukałem teraz w necie i nie ma Arku kupowałeś gdzieś te gwiazdki, czy chodziło Ci ogólnie o ścierniwa tej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 siashine mam w okolicy ale ceny mi się nie podobają, przykladowo pad 80mm w castoramie kosztuje 15 zł a prosto od dystrybutora 18,50 ,Arek te od siashine są na rzep, klej czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 mx_nowicki, mamy w firmie i używamy na co dzień tylko tego. Jak dostanę odpowiedź to dam znać! maya, są warte swojej ceny. RZEP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartb Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ile waży pełne opakowanie wosków Zymola? Zapomniałem swojego zwarzyć przed napoczęciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Nie będą miały jednakowej wagi, na przykład między moimi samplerami zymola jest różnica 8g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Biorąc pod uwagę że Zymol podaje mase wosku, a nie objętość to conajmniej zastanawiające, komuś się chyba źle "nalało". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 maya SIA ma dość dziwną politykę. Jest tam podział na Automotive i resztę produktów. Samochodówką zajmuje się CSV Ceny padów przerobione nieraz i temat jest nie do przejścia. Nie będę się tu zagłębiał o co chodzi bo mało kogo to zainteresuje. Paweł - Co do gwiazdek. Kupujemy je od zawsze. Jak pisałem wcześniej są bezkonkurencyjne. Link do produktu http://www.sia-abrasives.com/industries ... _P2500.php ...i real foto u mnie na biurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dzięki, trzeba będzie zamówić, co do padów mimo ceny zamówiłem trochę i jak dla mnie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 maya, będziesz zadowolony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czy ten zestaw się do czegoś nada ? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-946 ... _24279.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 widział ktoś szczotkę z takim dlugim wlosiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 clhseba, ciężko powiedzieć. Wydaje mi się ,że nikt z forumowiczów jeszcze nie testował. 3 papierki nie wiem na co to starczy. Ja poszedłbym w innym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 maya, szczotka fajna. Mamy na forum kolegę który może taką wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 maya, szczotka fajna.Mamy na forum kolegę który może taką wykonać hmm a jak finansowo by to wyszło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 maya, A to pytaj kolegi niestety nie pamiętam nicku Poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam, planuje zrobić mały test wosków(SV Mirage, Dodo Banan oraz tajemniczy zawodnik ) na masce. I mam pod ręką cleaner Lusso, i mam pytanie czy nim przygotować lakier czy może sama IPA?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Lusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 kupusso - z ciekawości, ile ważyły Twoje samplerki? w którą stronę była nizgodność wagi? bartb - waga jakiego wosku Cię interesuje? Samplera Destiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ktoś ma jakieś porównanie Chemical Guys FLUFFER MIRACLE SUPRA MICROFIBER TOWEL do Showcarshine Fluffy Dryer? Cena podobna, CG mniejszy co prawda, a testów nie widzę . Jak z chłonnością wody? CG występuje w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieski, czerwony rant oraz czerwony, zielony rant - czymś się różnią poza kolorem? Dodam że posiadam Showcarshine Fluffy dryer i osusza mi się w porządku, ale chciałbym mieć coś 'dodatkowego' kiedy niebieski fluffy się suszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi