maya Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie chce robić zbędnego śmietnika i zakładać niepotrzebnie tematów. Potrzebuje czegoś dobrego do wyczyszczenia wykładziny bagażnika. Nigdy mi się tam nic nie wylało, ale błoto, piach i inne takie rzeczy przez bagażnik się już przewinęły i wygląda to coraz gorzej. Tapicerkę w aucie mam ciemną więc potrzebuje czegoś only do wykładziny takiej jak jest w bagażniku czy na podłodze auta. Nie mam dostępu do odkurzacza piorącego więc potrzebuje czegoś co mógłbym użyć w domowych warunkach. Plus narzędzie które mógłbym to wyczyścić UP Pomożecie ? jeśli jest wyjmowana to czyszczenie środkami a potem zamiast ektrakcji płukanie karcherem A może mnie ktoś powiedzieć co to ten ekstraktor ? Z karcherem też jest ciężko ... jak już mówiłem mieszkam w bloku ... A co powiecie o tym :-> http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=396 wyszoruj i jedź na bezdotyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kobi, Dokładnie odkurz/pianka STP TuffStuff/szmatka/odkurzanie.Półśrodki ale skoro inaczej się nie da Dzięki za radę. Kupie to niedługo i zobaczymy czy pomoże. Jak nie to sięgnę po coś innego jeszcze może. Używałeś tego kiedyś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kobi, min kilkadziesiąt razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Czy przy takich temperaturach jak teraz zaczynają panowac (-8) jest sens robic zakupy bez obawy że pozamarza czy lepiej się wstrzymac jak będzie troche cieplej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dawał radę na raczej średnio przybrudzonych powierzchniach ? W sumie podsufitkę też mam lekko przybrudzoną wiec można by spróbować ... jak z wydajnością tego, pamiętasz może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kobi, Szału z wydajnością nie ma ale czyści bardzo dobrze. Jak będziesz robił podsufitkę pamiętaj aby natychmiast ew piankę wycierać z szyb. Jak zaschnie jest kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Czy przy takich temperaturach jak teraz zaczynają panowac (-8) jest sens robic zakupy bez obawy że pozamarza czy lepiej się wstrzymac jak będzie troche cieplej ? Jesli produkt nie jest na bazie wody to nie ma obaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travolta Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam Jaka jest różnica miedzy padami na rzep a padami a padami zwykłymi z mocowaniem Nie mam dużego doświadczenia z polerka tylko dwa samochody farecla na białej gąbce z "bodzio":oops: i czarnej z farecli teraz chciałbym kupić coś bardziej profesjonalnego Wielkości 150mm i 80mm i tak sie zastanawiam czy na rzep czy zwykła Z tego co już znalazłem na forum to te na rzep rozklejają się podczas mycia i są droższe Wiec jaka jest ich zaleta ze większość ich używa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nic się nie rozkleja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Z tego co już znalazłem na forum to te na rzep rozklejają się podczas mycia i są droższe Wiec jaka jest ich zaleta ze większość ich używa? to coś słabo czytałeś było już kilka razy, jeśli mówimy o dobrych produktach to różnic brak, ja wole na rzep łatwiej zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 travolta, Zwróć uwagę na to że te poważniejsze firmy robią tylko na rzep Więc coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Jaka jest twardość szczotki do czyszczenia padów? Są raczej drogie i chcę ją czymś zastąpić, nada się szczota do ubrań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja póki co używałem szczoteczki do zębów, może być uzywana lub nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Szczotki do padów są z dosyć twardym, syntetycznym włosiem. Tak jak sprinter mówi szczoteczka do zębów będzie ok. Najtańsza z kiosku, bez zbędnych dodatków do miziania dziąseł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tak jak sprinter mówi szczoteczka do zębów będzie ok. Najtańsza z kiosku, bez zbędnych dodatków do miziania dziąseł i dlatego lubię czytać wasze sugestie, rzeczowo bez parcia na promowanie produktów na których de facto zarabiacie - fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 to ja zapytam: warto zapłacić ~30% więcej za taśmę maskującą 25mm w porównaniu z 19mm ?? czy wystarczy mieć tylko 19mm ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 zdecydowanie 25mm. 19mm jest dla mnie za wąska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 mx_nowicki, a ja po 19mm sięgam częściej niż po grubsze, wszystkie szczeliny zaklejam 19mm żeby jak najmniej przykrywać lakieru. different, a jakie ci podpasują to już musisz sam sprawdzić kwestia przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 dzieki, zatem trzeba chyba będzie zaopatrzyć się w obie szerokości i testować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dobrze mówisz Mariusz, każdy lubi coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 CarPro - SO2 Pure - w jakiej ilości i gdzie zastosować to cacucho? Mam próbkę z atomizerem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 idzie na rotacyjnej szlifować krążkami ściernymi, zaczynając powiedzmy od P120? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 P120.... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 S3ci0r, robisz rosta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 o stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi