Gość Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 hsv, warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czy komuś przy wchodzeniu na forum też wyskakuje error od jakiś dwóch dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Sparco, Wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jeden Tricolor wystarczy na zrobienie dwóch aut, czy się potarga po pierwszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 spokojnie wystarczy, nawet na trzecie auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co będzie najlepsze na smołę : ? AUTO FINESSE CITRUS POWER czy VALETPRO CITRUS TAR & GLUE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co będzie najlepsze na smołę : ?AUTO FINESSE CITRUS POWER czy VALETPRO CITRUS TAR & GLUE Akurat z tych dwóch to tylko VP jest do usuwania smoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co będzie najlepsze na smołę : ?AUTO FINESSE CITRUS POWER czy VALETPRO CITRUS TAR & GLUE Akurat z tych dwóch to tylko VP jest do usuwania smoły. no tak,nie ten opis przeczytałem W takim razie : VALETPRO CITRUS TAR & GLUE czy AUTOBRITE JUST THE TONIC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Z powyższych używałem jedynie VALETPRO CITRUS TAR & GLUE Spisywał się rewelacyjnie - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak01 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 jaki produkt nadaje się do czyszczenia/konserwacji skórzanej kierownicy? najlepiej coś w małym opakowaniu bo 250/500 ml to na pińcet lat bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czemu właściwie przed korektą stosujemy glinkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Żeby nie niszczyć niepotrzebnie pada polerskiego i nie rysować całym syfem karoserii, który zbierze pad podczas korekty lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ile wody schodzi przy praniu odkurzaczami ekstrakcyjnymi Karchera tapicerki w aucie? Orientacyjnie chcę wiedzieć, ile środka do ekstrakcji będę potrzebował... I drugie pytanie, ile pre-spraya muszę przeznaczyć na tapicerkę w jednym aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ile wody schodzi przy praniu odkurzaczami ekstrakcyjnymi Karchera tapicerki w aucie? Orientacyjnie chcę wiedzieć, ile środka do ekstrakcji będę potrzebował... I drugie pytanie, ile pre-spraya muszę przeznaczyć na tapicerkę w jednym aucie? tico 7 litrów, duże kombi 14l, myślę że prespraya 1,5 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Mnie na tapicerkę w Astrze F (sedan) zeszło prawie 7 litrów płukanki i litr presprayu. Bez podsufitki. Ale ja oszczędny nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak01 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 jaki produkt nadaje się do czyszczenia/konserwacji skórzanej kierownicy? najlepiej coś w małym opakowaniu bo 250/500 ml to na pińcet lat bedzie czy coś takiego będzie odpowiednie? Furniture Clinic Leather Ultra Clean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Bedzie! Tylko zapomniałeś o środku do pielęgnacji umytej skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1990r Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam Wszystkich . Czym moge doczyscic bardzo bardzo mocno zapieczony brud na felgach z lekkich stopow?. Probowalem nawet zeszlifowac go papierem sciernym ale nic go nie rusza za zadne skarby . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Polecam wątek "Jaki środek najmocniejszy do felg"... w dziale o felgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam Wszystkich . Czym moge doczyscic bardzo bardzo mocno zapieczony brud na felgach z lekkich stopow?. Probowalem nawet zeszlifowac go papierem sciernym ale nic go nie rusza za zadne skarby . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc z gory Iron-X powinien pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Czy jest jakiś temat na forum o wycieraczkach samochodowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Proszę... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ight=petex http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7251 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ma_ko,chodziło mi o wycieraczki do szyb może źle sprecyzowałem pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 19 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Sparco, wszyscy używamy wycieraczek ale niewidzialnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 chodziło mi o wycieraczki do szyb rozejrzyj się za wycieraczkami Motgum. ja używam płaskich od 4 lat przy czym ostatnie 2 lata jadę na jednych po glinkowaniu szyby ładnie nadal zbierają i nie widać żeby szyby rysowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi