KubaLDZ Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Perełka, miałem to samo pomagało tylko osuszenie zamków opalarką i smar silikonowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 miałem tak z zamkiem pasażera w poprzednim aucie. psiknąłem mu jak nie był zamarznięty odmrażacza do zamków i problemu już nie było. może zostało go troche w zamku i nie pozwalał wodzie zamarznąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soad7 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 jaki wybrać cleaner po UC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Soad7, jaki chcesz, nie ma znaczenia, czy było UC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Czy ktoś używał odmrażacza do szyb marki W5 z Lidla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Czy ktoś używał odmrażacza do szyb marki W5 z Lidla ? Wstyd się przyznać ale, Ja - dwie zimy temu. Na szybach się sprawdza ale coś dziwnego dzieje się z uszczelką przedniej szyby. Matowieje / bieleje - preparat ewidentnie źle na nią działał. Polecam dobrą skrobaczkę do szyb - firma MURSKA robi fajny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Również przychylam się do skrobaczek Murska - poczytaj o nich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A ja wlasnie poczytałem, pooglądałem filmy na YT i zamówiłem kilka sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek_r Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A ja wlasnie poczytałem, pooglądałem filmy na YT i zamówiłem kilka sztuk Są do kupienia w Leroy Merlin za śmieszne pieniądze, chyba 10zł Najlepsza skrobaczka jaką do tej pory miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Też już mam chyba 3 albo 4 lata taką skrobaczkę, ale zauważyłem, że jednak rysuje szybę i widać pełno swirli dlatego na ta zimę kupiłem matę na przednią szybę i odmrażacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Myślę, że to nie jest wina tylko skrobaczki, a taka mata też może rysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czy ktoś z was korzystał z usług firmy S Plus jeśli chodzi o usuwanie wgnieceń na karoserii ? Jeśli tak to ile kosztuje taka usługa i czy w ogóle warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Naprawa w S Plus kosztuje mniej więcej tyle co w "normalnym" warsztacie, pic polega na tym że ingerują w jak najmniejszy obszar tzn. masz nieduże wgniecenie, peknięcie itp. to robią obszar wielkości kartki A4 a nie cały element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ale ile to jest tyle co w normalnym warsztacie bo jeszcze z takowych nie korzystałem, a teraz chyba będę musiał bo jakiś "życzliwy" sąsiad nie potrafi chyba wysiadać z własnego auta i urwa jego mać nieźle pokiereszował mi drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 W normalnym warsztacie będą chcieli szpachlować i malować cały element. Cena w zależności od regionu kraju. W S-Plus (albo innym zakładzie oferującym naprawy tymu smart) zrobią to punktowo. Z tym że niejednokrotnie udowadniano, że "fachowcom" z S-Plus też się nie chce przykładać do roboty i dopiero po reklamacji robią to tak, jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Panowie nakręciłem dziś telefonem pare krótkich filmików i chciałbym terez to wszystko poukładać do kupy, możecie polecić jakiś program ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 SzaKal, Darmowy Windows Live Movie Maker. Wszystkie filmiki w moim wykonaniu składane za pomocą powyższego. Darmowe,działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 TUTAJ masz coś ciekawego VMM, Nero, Pinacle itd...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 SzaKal, ja lecę na ProShow Gold, śmiesznie prosty z wieloma możliwościami. Jeżeli trzeba zrobić coś z wodotryskami to MAGIX Video deluxe MX (18) Plus PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Panowie i Panie czym mozna zabezpieczyc skorzana kierownice? bo w sowjej buni zauwazylem ze w miejscu co ja trzymam zaczela sie wycierac i dziwne jest bo dopiero zrobilem 20tkm wczesniej nic nie bylo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 krzysiek555, Do skórzanej kierownicy używamy tych samych produktów co do skórzanych foteli np. LV Protector Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Albo Voodoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 a idzie zniwelowac te wytarcia ?zaraz musze przerobic ten temat o skorach , bede musial kupic jakis tester bo calej butki do jednej kiery to nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 zaraz musze przerobic ten temat o skorach Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czy warto inwestować w pady karbowane czy lepiej kupić zwykłe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi