Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

miałem tak z zamkiem pasażera w poprzednim aucie. psiknąłem mu jak nie był zamarznięty odmrażacza do zamków i problemu już nie było. może zostało go troche w zamku i nie pozwalał wodzie zamarznąć

• Moderator
Opublikowano
Czy ktoś używał odmrażacza do szyb marki W5 z Lidla ?

Wstyd się przyznać ale, Ja - dwie zimy temu.

Na szybach się sprawdza ale coś dziwnego dzieje się z uszczelką przedniej szyby. Matowieje / bieleje - preparat ewidentnie źle na nią działał.

Polecam dobrą skrobaczkę do szyb - firma MURSKA robi fajny sprzęt.

Opublikowano
A ja wlasnie poczytałem, pooglądałem filmy na YT i zamówiłem kilka sztuk :good:

Są do kupienia w Leroy Merlin za śmieszne pieniądze, chyba 10zł :-]

Najlepsza skrobaczka jaką do tej pory miałem :good:

Opublikowano

Też już mam chyba 3 albo 4 lata taką skrobaczkę, ale zauważyłem, że jednak rysuje szybę i widać pełno swirli dlatego na ta zimę kupiłem matę na przednią szybę i odmrażacz ;)

Opublikowano

Czy ktoś z was korzystał z usług firmy S Plus jeśli chodzi o usuwanie wgnieceń na karoserii ? Jeśli tak to ile kosztuje taka usługa i czy w ogóle warto ?

Opublikowano

Naprawa w S Plus kosztuje mniej więcej tyle co w "normalnym" warsztacie, pic polega na tym że ingerują w jak najmniejszy obszar tzn. masz nieduże wgniecenie, peknięcie itp. to robią obszar wielkości kartki A4 a nie cały element.

Opublikowano

Ale ile to jest tyle co w normalnym warsztacie bo jeszcze z takowych nie korzystałem, a teraz chyba będę musiał bo jakiś "życzliwy" sąsiad nie potrafi chyba wysiadać z własnego auta i urwa jego mać nieźle pokiereszował mi drzwi :/

Opublikowano

W normalnym warsztacie będą chcieli szpachlować i malować cały element. Cena w zależności od regionu kraju. W S-Plus (albo innym zakładzie oferującym naprawy tymu smart) zrobią to punktowo. Z tym że niejednokrotnie udowadniano, że "fachowcom" z S-Plus też się nie chce przykładać do roboty i dopiero po reklamacji robią to tak, jak należy.

Opublikowano

Panowie nakręciłem dziś telefonem pare krótkich filmików i chciałbym terez to wszystko poukładać do kupy, możecie polecić jakiś program ?

Opublikowano

SzaKal, Darmowy Windows Live Movie Maker.

Wszystkie filmiki w moim wykonaniu składane za pomocą powyższego.

Darmowe,działa ;)

Opublikowano

SzaKal, ja lecę na ProShow Gold, śmiesznie prosty z wieloma możliwościami.

Jeżeli trzeba zrobić coś z wodotryskami to MAGIX Video deluxe MX (18) Plus PL

Opublikowano

Panowie i Panie czym mozna zabezpieczyc skorzana kierownice?

bo w sowjej buni zauwazylem ze w miejscu co ja trzymam zaczela sie wycierac i dziwne jest bo dopiero zrobilem 20tkm wczesniej nic nie bylo !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.