Checio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Evo, minetoo, dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 SzaKal, jagmar, również dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 http://www.swizol.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajezier Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam, proszę o radę czym zmyć wosk z plastikowych czarnych elementów? poprzednie mycie zakończyło się tym że dnia następnego powyłaziły ślady po woskowaniu. nie wiem czy mogę jakoś pomóc znajomemu czy zalecić by jechał reklamowac partacka robotę jaką mu wykonano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 ajezier, masło orzechowe, ewentualnie "magiczna gąbka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 ajezier, Zmywacz silikonowy dostępny za grosze w każdym sklepie dla lakierników/mieszalni lakierów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajezier Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 VuDoo & Arekkaz, dzięki za radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Czy da się nakładać rotacją np. cleanery, sealany, AIO czy też glaze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 hsv, Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 co wybrać na letni wosk? : victoria concours red clearkote carnabua wax poorboys nattys red dodo juice purple haze wymagania: banalna aplikacja i trwałość przynajmniej miesiąc i oczywiście najlepszy efekt wizualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 maya, Ja kupiłem PB Red i za zapach już go lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 No Zapach reda jest przepiękny, choć blue też nie jest zły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 co wybrać na letni wosk? : wymagania: banalna aplikacja i trwałość przynajmniej miesiąc i oczywiście najlepszy efekt wizualny no to może po prostu Coli 476? ewentualnie coś z sampli Dodo wybierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Podczas zimowych zakupów zamówiłem DJ Lime prime lite i mam następujące pytanie. W jakiej ilości nanosić go na lakier? Kropelka na powierzchnie 40x40 cm wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Myślę, że wystarczy - wiem, że jest mega wydajny, i można go oszczędnie używać. U mnie po jednej aplikacji z testera zniknęło baardzo niewiele, będzie jeszcze na conajmniej parę razy I właśnie najlepiej jest tak po kropelce na aplikator i aż się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Rożnica miedzy PB Natty's Blue a Red jest serio zauwazalna?? Mam Blue i bardzo sobie chwale i tu pytanie czy warto doplacic 20 zl i kupic Red-a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 rychu, ja również zaopatrzyłem się w Natty's Red'a na ten sezon letni maya, napisz na jaki lakier chcesz go używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 maya miałem praktycznie takich samych kandydatów wytypowanych na ten sezon, na 90% miał to być nattys, ale wyprzedaż w mrCleanerze skłoniła mnie do zakupu Dodo Blue Velvet i Purple Haze oba w wersji Pro czyli z większą ilością carnauby + coś sztucznego dla zwiększenia trwalości. Na razie nawoskowałem Coopera... w skali 1:18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Też myślę nad letnim woskiem i póki co mam sampler purple hazla, ale myślałem nad: - pety's 53 - PB red - lusso oro - track claw Mój samochód będę pewnie smalcował raz na miesiąc kolor ciemna zieleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 co wybrać na letni wosk? : wymagania: banalna aplikacja i trwałość przynajmniej miesiąc i oczywiście najlepszy efekt wizualny no to może po prostu Coli 476? ewentualnie coś z sampli Dodo wybierz coli nie spełnia wymagań i zapach mi się nie podoba, mam Coli 476, Megs #16 i Track Claw i chcę jakis naturalny wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 maya, ja bym wziął Natty's Red lub parę samplerków z Dodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Troszkę za długa ta dyskusja jak na ten temat Mamy temat o woskach na lato: KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Victoria Concours Red przynajmniej ja się do niego przymierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matherr Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Czy przy zaczynaniu polerki nowymi padami jest konieczność wcześniejszych zabiegów związanych z gąbkami czy wystarczy wyjąć opakowania "posmarować" pastą i można pracować? Gdzieś mi się obiło o uszy by przepłukać pad gdy jest nowy i później zacząć z nim pracę. Myślę tu o gąbkach flexipads. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Gdzieś mi się obiło o uszy by przepłukać pad gdy jest nowy i później zacząć z nim pracę. Tak to się robi z mikrofibrami, i to też niekoniecznie wszystkimi Pady są gotowe do użycia po wyjeciu z pudełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi