afron Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam PB SSR1, SSR2, próbkę SSR3, smartdressing, apc nielsena, troche aplikatorow i pasów flexipads, troche mf. I mam chęć cos nowego zamówić do recznego picowania aut i motocykla. (citroen xsara czerwony, seicento błękitne) na pewno wezmę t&g remover i niewidzialna wycieraczke. Co jeszcze mi potrzeba? Aha, jakiś szampon i wosk od megsa tez gdzieś mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam pytanie czy szybkę przednią od nawigacji (ekran dotykowy) można spolerować Plast-x albo UC . Jak tak to ręcznie czy mechanicznie? Chodzi czy ekran dotykowy sie nie zepsuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 jak wypróbowałem tego gliptone to za jakiś tydzień znów się ręce lepią i w ogóle lipka.. Zestaw SV byłby lepszy? nie posłuchałeś wujka G, to płacisz dwa razy Nieprawda bo zestaw został sprzedany 3min po wystawieniu go w dziale..... Dobra, ja wam jeszcze pokażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Panowie znów ja z tym samym - co do czyszczenia kierownicy? Kurde, bo jak wypróbowałem tego gliptone to za jakiś tydzień znów się ręce lepią i w ogóle lipka.. Zestaw SV byłby lepszy? do kiery nie stosuj mleczek, kremow itp wystarczy jak wyczyscisz cleanerem i nałożysz np sv glaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 No i wreszcie konkret.. To się 'widzimy' jak się ociepli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mam pytanie czy szybkę przednią od nawigacji (ekran dotykowy) można spolerować Plast-x albo UC . Jak tak to ręcznie czy mechanicznie? Chodzi czy ekran dotykowy sie nie zepsuje ? a jaka jest jego zewnętrzna warstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 tego nie wiem..nie moja nawigacja tylko teścia , załatwił ja dedykowanym rysikiem i wygląda tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 To lepiej spróbuj nakleić folę ochronną, np Brando. Polerowanie tymi środkami sobie odpuść, bo nawigację będziesz musiał wyrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 do kiery nie stosuj mleczek, kremow itp wystarczy jak wyczyscisz cleanerem i nałożysz np sv glaze Zależy od skóry. Moja kiera przyjmie bez lepienia każdą ilość mleczka,czy to Raceglaze, Gliptone, Lz czy SV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 odpowiedziałem na jego problem a w twoim przypadku jest inaczej i nie spamuj tak dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Swirlx +IPA przed Sealantem zastapi cleaner?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 faraon3021, Raczej nie, a dokładnie jaki sealent ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 faraon3021, Raczej nie, a dokładnie jaki sealent ? AUTOBRITE "To Seal & Protect" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 faraon3021, Ciekawe, na stronie auto fanatic jest taki opis : Produkt powinien być używany w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Przygotować powierzchnię w normalny sposób, jeżeli używany jest przed woskiem umyć powierzchnię za pomocą IPA. Nanieść produkt na piankowy aplikator i starannie rozprowadzić go po powierzchni kolistymi, częściowo nakładającymi się na siebie ruchami o lekkim nacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 A to?? http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=231454 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 faraon3021, Robi wrażenie spróbuj i pisz jak z trwałością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Chyba padli ofiara chochlika drukarskiego Normalnie chyba powinno byc tak "Przygotować powierzchnię w normalny sposób, koniecznie odtłuścić powierzchnię za pomocą IPA" Jak tylko znajde czas na testy Mam go chyba od miesiaca i zero czasu zeby sie tym zajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Panowie czy trzymanie wosków w szafie jest dla nich odpowiednie? Pytam gdyż zajrzałem dzisiaj do Megsa #16 i ma konsystencję lekko "papkowatą" - taką jak idealna do użytku. Czy taka może być czy lepiej trzymać go w ciut chłodniejszym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam, ja mam takie pytanie czy takie coś będzie dobre do zabezpieczenia uszczelek na zimę? czy jednak poszukać czego innego ? ważne, żeby nie uszkodziło mi tych uszczelek czy też lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Myślę, że lepiej będzie kupić coś dedykowanego do uszczelek np. KLIK, jeśli chcesz coś tańszego to Autoland ma w ofercie preparat Uszczelka kosztuje coś koło 15 zł i jest dostępny w prawie każdym markecie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ciastek, A wszystko znajdziesz tutaj: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=604 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Używał ktoś może tego??? http://www.bmw-shop.pl/nanowosk-twardy-375-ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Czy są jakieś 2 wersje aplikatora Zymöl pre-wax? Widziałem u paru osób w tym przed chwilą w dziale sprzedam takie aplikakatory i mają takie wystające włoski (puchate), a mój jest gładziutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burner Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Czy są jakieś 2 wersje aplikatora Zymöl pre-wax?Widziałem u paru osób w tym przed chwilą w dziale sprzedam takie aplikakatory i mają takie wystające włoski (puchate), a mój jest gładziutki. One nie są puchate. Ten na wierzchu sprawia takie wrażenie przez to, że te "włoski" się tak ułożyły. Przejedziesz ręką i będzie "gładki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 mają takie wystające włoski (puchate) nowa wersja... a mój jest gładziutki. stara - IMO lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi