marcingg Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 nikt nic nie wie na temat RM81 (pisałem powyżej) napiszcie mi więc co jest na specyfikacjach APC sądzę że również będzie to odczyn zasadowy (PH w okolicach 12) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek_r Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Co to jest SV sponge-applicator ? Czym mogę zastąpić do nałożenia SV Protecton Matt, tak aby wyszło najefektywniej z minimalnym zużyciem produktu?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 kazek_r, jak sama nazwa wskazuje jest to aplikator gąbkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek_r Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 kazek_r, jak sama nazwa wskazuje jest to aplikator gąbkowy widocznie nie uważałem na wszystkich lekcjach angielskiego Rozumiem, że Megsa do wosku będzie OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 kazek_r, piankowy megs będzie w porządku do wosku;) a wcześniej pytałeś o SV protection mat myślę, że taki środek też bez problemu rozprowadzisz piankowym aplikatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam pytanie jak usunąć z felg aluminiowych żółty nalot (wygląda to na zapieczony brud)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Żółty nalot na moich felgach rozpuścił się pod wpływem Tar & Glue Removera. Później skonstatowałem, że osadziło się to-to od miedzianego smarowidła, którym mechanicy obficie spryskują piastę. BTW, ja też mam pytanko: czy Poorboy's Polish with Sealant to dobre mazidło, czy lepiej sobie darować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 który lepszy aplikator do dresingów?? pianka, bawełna czy mikrowłókno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 który lepszy aplikator do dresingów?? pianka, bawełna czy mikrowłókno? na opony gąbkowy jest najlepszy, jesli chodzi o plastiki zewnętrzne używam piankowego a wewnątrz bawełnianego, ale to wszystko zależy od upodobań- każdy ma swoje. generalnie i taki i taki jest dobry- bardziej zależy to od powierzchni na jaką chcesz dressing nałożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 uri90, nakładanie dressingów na plastiki wew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 grabek246, którego byś nie użył to będzie ok ja preferuję bawełniany, mam wrażenie że dłużej na nim się utrzymuje środek i dłużej można nim rozprowadzac ale może to autosugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 uri90, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Poorboy's Polish with Sealant to dobre mazidło, czy lepiej sobie darować? Darować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://simplyspray.pl/index.php?p=shop&action=showproducts&cid=4&page=1&limit=50 Czy używał ktoś takiego specyfiku? Chodzi mi o odświeżenie na wiosnę niebieskich dywaników z mojego wozidła. Mam oryginalne. Zamienniki marnej jakości, oryginały ciężko dostępne a jeśli już to cena kosmiczna. I jeszcze coś takiego, z tym że do skóry więc wydaje mi się gorszym pomysłem http://www.multirenowacja.pl/barwnik-do-skory.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemeq Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Czym najlepiej zmyć/usunąć przyschniętom konserwację z lakieru ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zybercik, Kiedyś Marek z Auto Glym pomalował mi czymś takim dywaniki, było to ponad pól roku temu i cały czas dywaniki fajnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironman Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 kto w Polsce sprzedaje bilt hamber electrox Patch Repair Kit , hydrate 80 czy deox-gel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 zagadaj z SJakiem z polishangel, chyba komuś to ogarniał z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ironman, deox gel'a miał Wojtek z All4auto.Napisz do niego i pewniez może załatwić też pozostałe produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Mariusz z Showcarshine ma na zamówienie bo pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jak używać Mequiars quik out dla uzyskania najlepszego rezultatu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Czy ktoś dysponuje linkiem do tematu związanego ze smarowaniem rotacji silverline? Wiem, że na DW taka instrukcja istnieje, ale nie mam pojęcia jak to zatytułować aby odszukać to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=167873&highlight=grease Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Polecicie jakiś sensowny środek który poradzi sobie i plastikami zewnętrznymi i oponami? Gdzieś widziałem że Trim Restorer powinien dać radę. Prawda to to? Czy może coś lepszego? (rozsądna cena mile widziana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi