Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nikt nic nie wie na temat RM81 (pisałem powyżej)

napiszcie mi więc co jest na specyfikacjach APC

sądzę że również będzie to odczyn zasadowy (PH w okolicach 12)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Co to jest SV sponge-applicator ? Czym mogę zastąpić do nałożenia SV Protecton Matt, tak aby wyszło najefektywniej z minimalnym zużyciem produktu?.

Opublikowano
kazek_r, jak sama nazwa wskazuje jest to aplikator gąbkowy

widocznie nie uważałem na wszystkich lekcjach angielskiego ;):kox:

Rozumiem, że Megsa do wosku będzie OK?

Opublikowano

kazek_r, piankowy megs będzie w porządku do wosku;)

a wcześniej pytałeś o SV protection mat :kox: myślę, że taki środek też bez problemu rozprowadzisz piankowym aplikatorem

Opublikowano

Mam pytanie jak usunąć z felg aluminiowych żółty nalot (wygląda to na zapieczony brud)? :o

Opublikowano

Żółty nalot na moich felgach rozpuścił się pod wpływem Tar & Glue Removera. Później skonstatowałem, że osadziło się to-to od miedzianego smarowidła, którym mechanicy obficie spryskują piastę.

BTW, ja też mam pytanko: czy Poorboy's Polish with Sealant to dobre mazidło, czy lepiej sobie darować?

Opublikowano
który lepszy aplikator do dresingów?? pianka, bawełna czy mikrowłókno? :o

na opony gąbkowy jest najlepszy, jesli chodzi o plastiki zewnętrzne używam piankowego a wewnątrz bawełnianego, ale to wszystko zależy od upodobań- każdy ma swoje. generalnie i taki i taki jest dobry- bardziej zależy to od powierzchni na jaką chcesz dressing nałożyć

Opublikowano

grabek246, którego byś nie użył to będzie ok :) ja preferuję bawełniany, mam wrażenie że dłużej na nim się utrzymuje środek i dłużej można nim rozprowadzac ale może to autosugestia :D

Opublikowano

http://simplyspray.pl/index.php?p=shop&action=showproducts&cid=4&page=1&limit=50

Czy używał ktoś takiego specyfiku? Chodzi mi o odświeżenie na wiosnę niebieskich dywaników z mojego wozidła. Mam oryginalne. Zamienniki marnej jakości, oryginały ciężko dostępne a jeśli już to cena kosmiczna.

I jeszcze coś takiego, z tym że do skóry więc wydaje mi się gorszym pomysłem

http://www.multirenowacja.pl/barwnik-do-skory.html

Opublikowano

Zybercik, Kiedyś Marek z Auto Glym pomalował mi czymś takim dywaniki, było to ponad pól roku temu i cały czas dywaniki fajnie wyglądają.

Opublikowano

ironman, deox gel'a miał Wojtek z All4auto.Napisz do niego i pewniez może załatwić też pozostałe produkty :)

Opublikowano

Czy ktoś dysponuje linkiem do tematu związanego ze smarowaniem rotacji silverline? Wiem, że na DW taka instrukcja istnieje, ale nie mam pojęcia jak to zatytułować aby odszukać to. :oops:

Opublikowano

Polecicie jakiś sensowny środek który poradzi sobie i plastikami zewnętrznymi i oponami? Gdzieś widziałem że Trim Restorer powinien dać radę. Prawda to to? Czy może coś lepszego? (rozsądna cena mile widziana)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.